Ryan Ross

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ryan Ross

George Ryan Ross III on syntynyt 30. elokuuta 1986 Las Vegasissa. Hän oli johtava kitaristi ja taustalaulaja bändissä Panic! at the Disco. Ross oli merkittävä bändille, sillä hän on ainoa, joka oli tehnyt sanoitukset bändinsä albumille A Fever You Can't Sweat Out. Alun perin Ross toimi yhtyeen laulajana, mutta hän luopui paikastaan antaessaan sen Brendon Urielle.

Rossin vanhemmat erosivat, kun hän oli 6-vuotias ja hänen isänsä kasvatti hänet. Isän juopottelut inspiroivat häntä kirjoittamaan kappaleet "Camisado" ja "Nails For Breakfast, Tacks For Snacks". Levyä hän itse kuitenkin luonnehtii keskinkertaiseksi.

Hän on soittanut myös kahdessa muussa bändissä ennen P!ATD:ta; nämä olivat Pet Salamander ja The Summer League.

Brendon Urien lisäksi myös Ryan Rossin laulua kuullaan Panic! at the Discon albumilla Pretty. Odd., jonka kappaleiden sanoitukset Ross on pääasiassa kirjoittanut.

Ryan Ross lähti bändistä Panic! at the Disco vuonna 2009, ja perusti Jon Walkerin kanssa bändin The Young Veins. Ross on The Young Veinsin solisti-kitaristi ja myös sanoittaa kappaleet. The Young Veins on ollut tauolla vuodesta 2010.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.