Rebecca Loos

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rebecca Loos.

Rebecca Loos (s. 19. kesäkuuta 1974 Madrid, Espanja) on entinen jalkapalloilija David Beckhamin yksityissihteeri. Hän syntyi Madridissa, Espanjan pääkaupungissa, hollantilaiselle diplomaatti-isälleen ja englantilaiselle äidilleen. Hän osallistui nuoruudessaan yksityisopetukseen. Ennen yksityissihteerin uraansa hän työskenteli muun muassa yhdysvaltalaisessa investointipankissa.

Nousu julkisuuteen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Biseksuaaliksi tunnustautunut Loos nousi julkisuuteen vuonna 2004, kun maailmalle levisi huhu hänen ja Beckhamin seksisuhteesta. Suhde nousi median otsikoihin ympäri maailmaa, Beckhamin tiedottajien kuitenkin kiistäessä sen olemassaolon. Loos väitti voivansa todistaa suhteen olemassaolon muun muassa videon ja tekstiviestien avulla. Suhteen paljastuessa lopulta aidoksi, Beckhamin ja hänen vaimonsa Victorian väitettiin joutuneen sen vuoksi aviokriisiin.

Rebecca sai potkut työstään välittömästi, mutta ansaitsi nopeasti omaisuuden haastatteluilla ja muilla esiintymisillä. Helsingin Sanomien mukaan Loos nettosi News of the Worldin haastattelusta 750 000 puntaa eli 1,1 miljoonaa euroa ja televisiohaastattelusta yli miljoona euroa.