Rami Kangas

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rami Kangas (s. 1972 Kurikka) on suomalainen tietokirjailija[1], taiteilija[2] ja yrittäjä. Kangas on toiminut urallaan toimittajana, markkinointiviestinnän johtotehtävissä ja viestintäalan yrittäjänä. Taiteilijana hän on ollut epäsäännöllisen aktiivinen muun työuransa ohella.

Kangas valmistui filosofian maisteriksi Turun yliopistosta vuonna 2000 pääaineenaan kulttuurihistoria. Lisäksi hän on opiskellut tulevaisuudentutkimusta ja kirjoittanut tulevaisuuden työstä[3]. Kuvataiteita Kangas on opiskellut Ken Andersonin ja Bob Artleyn johdolla 1980- ja 1990-lukujen taitteessa Yhdysvalloissa.

Kangas on toiminut omistamansa Kangas Media & Marketing Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2009. Hänen taiteeseen keskittynyt yrityksensä KangasArt keskittyy saattamaan yhteen taiteen ja viestinnän.

Kangas on myös aktiivinen blogisti. Cision on arvioinut Buzzikuski-blogin kahdesti Suomen top10-blogiksi, verkkoviestinnän ja -markkinoinnin[4] sekä PR-blogien sarjoissa[5].

Koronakriisiä ja katastrofeja historiallisesta ja yleistiedollisista lähtökohdista tarkasteleva K niin kuin katastrofi -kirja julkaistiin tammikuussa 2021.[6]   

Teoksia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kangas, Rami, Nenonen, Marko, Välimäki, Mari. K niin kuin katastrofi. Länsimaiden seitsemän tulevaisuutta. Atena Kustannus, 2021. ISBN 978-952-300-749-9

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Atena: Atenan kirjailijat atena.fi.
  2. ramikangas.com ramikangas.com.
  3. Vitsa sulle palkka mulle linkedin.com.
  4. Cision news.cision.com.
  5. Cision: Cision, Lehdistötiedote 10.12.2010. Cision.
  6. Yle: Yle Areena Ylen Aamu. 29.1.2021. Yle.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]