Paul Schrier

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Paul Schrier
Paul Schrier 2011.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Paul L. Schrier II
Syntynyt 1. kesäkuuta 1970 (ikä 49)
Yhdysvallat Las Vegas, Nevada
Ammatti näyttelijä
3D taiteilija
Puoliso Carissa Hernandez
Näyttelijä
Aktiivisena 1993–2006
Merkittävät roolit Bulk
(Mighty Morphin Power Rangers)
Aiheesta muualla
IMDb

Paul Schrier (oik. Paul L. Schrier II, s. 1. kesäkuuta 1970 Las Vegas, Nevada) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja 3D taiteilija, joka tunnetaan parhaiten Bulkin roolista televisiosarjassa Mighty Morphin Power Rangers.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Schrierin näyttelijäura sai alkunsa vuonna 1993 televisiosarjan Mighty Morphin Power Rangersin myötä. Hän näytteli sarjassa yhdessä Jason Narvyn kanssa kaksikkoa Bulk ja Skull, jotka olivat sarjan kevennyshahmot. Hän jatkoi Power Rangersin parissa vuoteen 1999 asti, jonka myötä Schrieristä tuli pisimpään sarjassa mukana olleena alkuperäisistä näyttelijöistä. Tämän lisäksi hän esiintyi myös molemmissa elokuvissa Power Rangers ja Power Rangers turbovaihteella.

Schrier kuitenkin palasi vielä Power Rangers Lost Galaxyn jälkeen Power Rangersin pariin vuosina 2000–2002 vieraillessaan Power Rangers Lightspeed Rescuen jaksossa "The Mighty Mega Battles" pelkkänä äänenä. Myös Power Rangers Time Forcen jaksossa " Dawn of Destiny" Schrier oli mukana pelkästään äänenä. Hän palasi kuitenkin kameran eteen Power Rangers Wild Forcessa Bulkin rooliin, vierailtuaan jaksossa "Forever Red".[1]

Schrier esiintyi Power Rangersin lopulla myös muissa televisiosarjoissa Silkkiä ja luoteja, sekä Masked Rider ja elokuvassa Le zombi de Cap-Rouge. Hän on myös tehnyt pieniä elokuvarooleja muun muassa Wicked Gamessa, sekä dubbauksia animeen.

Schrier uusi roolinsa Bulkina sarjassa Power Rangers Samurai vuosina 2011-2012. Hän esiintyi sarjassa jälleen kevennyshahmona, tällä kertaa Skullin pojan Spiken kanssa, jota esitti Felix Ryan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. TV.com Viitattu 2.6.2009 (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.