Natalie Appleton

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Natalie Appleton

Natalie Appleton of All Saints (2007).jpg
Natalie Appleton vuonna 2007.

Syntynyt 14. toukokuuta 1973 (ikä 45)
Kotoisin Kanadan lippu Mississauga, Ontario, Kanada
Aktiivisena 1997–
Tyylilajit pop, R&B
Laulukieli englanti
Ammatit laulaja
Yhtyeet All Saints, Appleton
MusicBrainz

Natalie Jane Appleton Howlett (s. 14. toukokuuta 1973 Mississauga, Ontario) on kanadalainen poplaulaja. Hän on tullut tunnetuksi All Saintsin ja Appletonin jäsenenä.

Appletonilla on nuorempi sisko Nicole, joka on hänen musiikillinen yhteistyökumppaninsa. Hänen lisäkseen Appletonilla on vanhemmat siskot Lori ja Lee. Tyttöjen varttuessa perhe asui Torontossa, New Yorkissa ja Lontoossa. Vanhemmat – brittiläinen äiti Mary ja kanadanjuutalainen isä Ken – olivat eronneet 1970-luvun lopulla.

Appleton tapasi Britanniassa Carl Robinsonin, jonka kanssa hän solmi ensimmäisen avioliittonsa. Pari kuitenkin erosi pian tyttärensä Rachelin syntymän 19. toukokuuta 1992 jälkeen. Natalie ja Nicole Appleton olivat vuonna 1996 mukana perustamassa All Saints -tyttöbändiä. Muut jäsenet olivat Melanie Blatt ja Shaznay Lewis.

Appleton esiintyi vuonna 2000 elokuvassa Honest. All Saints hajosi vuonna 2001, minkä jälkeen Natalie perusti siskonsa kanssa Appleton-sisarusduon. Debyyttialbumi Everything’s Eventual (2003) nousi brittilistan yhdeksänneksi. Ensimmäinen single ”Fantasy” ilmestyi syyskuussa 2002.

Appleton solmi vuonna 2002 toisen avioliittonsa The Prodigystä tutun Liam Howlettin kanssa. Parilla on 2. maaliskuuta 2004 syntynyt poika.

All Saints palasi yhteen alkuvuodesta 2006, ja uusi albumi Studio 1 julkaistiin Parlophone Recordsin kautta saman vuoden lopulla.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.