Morsiamen poika

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Morsiamen poika
El hijo de la novia
Ohjaaja Juan José Campanella
Käsikirjoittaja Juan José Campanella
Fernando Castets
Kuvaaja Daniel Shulman
Pääosat Ricardo Darín
Héctor Alterio
Norma Aleandro
Eduardo Blanco
Natalia Verbeke
Valmistustiedot
Valmistusmaa Argentiina, Espanja
Ensi-ilta 2001
Kesto 126 min
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Morsiamen poika (El hijo de la novia) on vuonna 2001 ensi-iltansa saanut Juan José Campanellain ohjaama argentiinalainen elokuva.[1]

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Buenos Airesissa asuva Rafael Belvedere (Ricardo Darín) on 42-vuotias eronnut ja kiireinen ravintoloitsija, jolla on tytär Vicky (Gimena Nóbile).

Rafael saa sydänkohtauksen mutta toipuu teho-osastolla ja alkaa miettiä elämäänsä. Hän haluaa myydä vanhempiensa perustaman ravintolan ja muuttaa Argentiinasta Meksikoon kasvattamaan hevosia. Samaan aikaan hänen isänsä haluaa viedä äidin kunnolla vihille katolisessa kirkossa, mikä jäi aikoinaan tekemättä. Rafael vastustaa ajatusta, sillä äiti kärsii Alzheimerin taudista.

Rafael pyytää myös vapautta ja omaa tilaa nuorelta tyttöystävältään Natilta. Tämä loukkaantuu ja lopettaa suhteen. Vanhemmat menevät kuin menevätkin vihille, ja Rafael avaakin uuden ravintolan ja pyytää anteeksi Natilta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Markku Varjola (toim.): Elokuvien ensi-illat Suomessa 2000-2007 (pdf) Suomen elokuvakerhojen liitto SEKL ry.. Viitattu 18.11.2012.
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Son of the Bride