Michael Kennedy

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Michael LeMoyne Kennedy (27. helmikuuta 195831. joulukuuta 1997) oli Robert F. Kennedyn ja Ethel Skakeln kuudes lapsi. Hän oli presidentti John F. Kennedyn ja senaattori Edward M. Kennedyn veljenpoika.

Michael Kennedy on työskennellyt veljensä Joseph Patrick Kennedy II enegia organisaatiossa ja vaaleissa sekä setänsä Edward M. Kennedyn vaalikampanjassa 1994.

Vuonna 1997 häntä syytettiin lapsenvahdin raiskauksesta. Tapaus aiheutti valtavan kohun.

Perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michael Kennedy oli naimisissa Victoria Giffordin kanssa. Heillä on kolme lasta: Michael LeMoyne Kennedy Jr. (s. 9. tammikuuta 1983), Kyle Francis Kennedy (s. 6. heinäkuuta 1984) ja Rory Gifford Kennedy (s. 14. marraskuuta 1987).

Kennedyllä oli neljä siskoa ja kuusi veljeä: Kathleen Kennedy Townsend, Joseph Patrick Kennedy II, Robert F. Kennedy, Jr., David Anthony Kennedy, Courtney Kennedy Hill, Kerry Kennedy, Christopher George Kennedy, Matthew Maxwell Taylor Kennedy, Douglas Harriman Kennedy ja Rory Kennedy.

Kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Michael Kennedy kuoli lasketteluonnettomuudessa samana vuonna 1997 Aspenissa Coloradossa. Hän oli laskettelemassa Kennedyn klaanin jäsenien kanssa. Hänen tapaturmaisesta kuolemastaan on ollut liikkeellä erilaisia teorioita.

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.