Max Green

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Maxwell Green
Falling in Reverse-Rock im Park 2014- by 2eight DSC9258.jpg
Syntynyt 15. joulukuuta 1984 (ikä 33)
Yhdysvaltain lippu
Kotoisin Cincinnati, Ohio, YhdysvallatYhdysvaltain lippu
Taiteilijanimet Max Green, Max the Ripper
Aktiivisena 2004-
Laulukieli englanti
Ammatit lauluntekijä, kitaristi, basisti, laulaja
Soittimet basso, kitara
Yhtyeet Escape the Fate, The Natural Born Killers, The Culprit, Falling in Reverse, Violent New Breed
Levy-yhtiöt Eleven Seven, Interscope, Epitaph

Maxwell ”Max” Scott Green (s. 15. joulukuuta 1984)[1] on yhdysvaltalainen basisti, laulaja, taustalaulaja sekä yksi perustajajäsenistä Escape the Fate -yhtyeessä. Hän on Violent New Breed:in solisti, lauluntekijä ja kitaristi.

Hän teki osan Escape the Faten screameista yhdessä laulaja Craig Mabbittin kanssa. Green esiintyy yhdessä Craig Mabbittin kanssa myös Attack Attack!:in laulaja Caleb Shomon kappaleessa All That I'm About.

Max aloitti nuorempana kitaran soittamisen, mutta päätyi soittamaan bassoa. Hän ystävystyi 16-vuotiaana kykykilpailussa Ronnie Radken kanssa ja he perustivat yhdessä Escape the Fate-yhtyeen vuonna 2004. Radken jouduttua vankilaan vuonna 2008 he kuitenkin riitautuivat ja heidän tiensä erosivat. Green kärsi huumeriippuvuudesta, mutta pääsi kuiville vuonna 2013 ja ystävystyi taas Radken kanssa.[2]

Escape the Fatesta lähdettyään hän ryhtyi The Natural Born Killersin soolokitaristiksi. Green lopetti TNBK:ssa vuoden 2013 heinäkuussa ja palasi hetkeksi takaisin Escape the Fate:en. Soitettuaan ETF:ässä puoli vuotta, toukokuun 9. päivänä 2014 Green ilmoitti siirtyvänsä Ronnie Radke:n bändiin Falling in Reverse:en.

Max Green kuitenkin lopetti Falling in Reversen basistina myöhemmin samana vuonna[3] perustaakseen uuden bändin - Violent New Breed:in.[4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]