Post-hardcore

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Post-hardcore
Alkuperä Hardcore punk
Post-punk
Alternative rock
Noise rock
Experimental rock
Alkuperämaa Yhdysvallat
Kehittymisen
ajankohta
1980-luku
Tyypillisiä
soittimia
laulu
sähkökitara
bassokitara
rummut
Kehittyneitä
tyylilajeja /
suuntauksia
Screamo
Math rock
Emo

Post-hardcore (Post-core) on hardcore punkista kehittynyt musiikkityyli, joka on osa laajempaa punk rockia. Post-hardcore on kehittänyt hardcore punkia laajasti, kuten post-punk. Post-hardcore on yhdistänyt hardcore punkia lähemmäksi experimental rockia.lähde?

Tyylilaji syntyi 1980-luvun puolivälin ja lopun läntisessä Yhdysvalloissa. Tuona aikana syntyneet SST Recordsin yhtyeet, sekä washingtonilaiset yhtyeet (kuten Fugazi), olivat hieman erilaiselta kuulostavia yhtyeitä, kuten esimerkiksi Big Black ja Jawbox, jotka yhdistivät noise rockia post-hardcoreen.lähde?

Post-hardcore on rytmikästä ja kovaäänisillä kitaroilla soitettua musiikkia, jossa joko lauletaan puhtaasti tai huudetaan. Musiikki on tasapainoista ja melodista, osittain räväkkää hardcore punkia sisältävää, hienovaraista ja vapaata.kenen mukaan? Post-hardcore yhtyeitä ovat muun muassa Alesana, Pierce the Veil, A Day to Remember, Escape the Fate, For All Those Sleeping, Get Scared, Adept, Alexisonfire, Enter Shikari, Dance Gavin Dance, Sienna Skies, Touché Amoré ja The Used.lähde?

Tämä musiikkiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.