Mark Richardson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mark Richardson rumpujen takana Skunk Anansien konsertissa vuonna 2011.

Mark Richardson (s. 28. toukokuuta 1970 Leeds, West Yorkshire, Englanti) on brittiläinen rockmuusikko. Hän aloitti Feederin rumpalina Jon Leen tehtyä itsemurhan Miamissa vuonna 2002. Hän oli yhtyeen jäsenille ennestään tuttu.

Richardson on aiemmin soittanut rumpuja yhtyeissä Little Angels ja Skunk Anansie. Feederin kanssa hän teki ensimmäisen keikkansa Readingin ja Leedsin festivaaleilla 21. elokuuta 2002.

Richardsonin suosikkikappale Feederiltä on "My Perfect Day" vuoden 1997 albumilta Polythene. Hän kuuli kappaleen ensimmäistä kertaa jo ennen liittymistään yhtyeeseen Feederin lämpätessä Skunk Anansietä. Richardsonin ensimmäinen yhteinen albumi Feederin kanssa oli platinaa myynyt Comfort in Sound (2002).

Syyskuussa 2003 Richardson esiintyi BBC:n musiikkivisailussa Never Mind the Buzzcocks. Toisin kuin hän väitti, hän ei ollut osallistunut Feederin ”Buck Rogers” -kappaleen (2001) levyttämiseen. Puolustuksekseen Richardson ilmoitti, että ”ei kuuntele hänen sanoituksiaan, istuu vain ja lyö rumpuja”.lähde?

Richardson on ollut naimisissa suomalaisen kansanedustajan Maria Guzeninan kanssa. Heillä on yksi poika.

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.