Malese Jow

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Malese Jow vuonna 2012.

Elizabeth Melise "Malese" Jow (s. 18. helmikuuta 1991 Tulsa, Oklahoma) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Hän on tullut tunnetuksi Geena Fabianon roolista Nickelodeonin televisiosarjassa Unfabulous sekä vampyyri Annabellen roolista CW:n nuortensarjassa Vampyyripäiväkirjat. Vuonna 2014 Jow on esiintynyt televisiosarjassa Star-Crossed – Maailmat vastakkain.

Malese Jow syntyi Tulsassa, Oklahomassa. Hän muutti Kaliforniaan äitinsä ja sisarustensa kanssa ollessaan 9-vuotias. Hänen isänsä on kiinalais-amerikkalainen. Hänellä on yksi pikkusisko ja kaksi pikkuveljeä. Jow'lla on vasemmassa ranteessaan tatuointi, jossa lukee "Que sera sera" (eng. "whatever will be will be").

Jow näytteli ensimmäisen kerran jo kuusivuotiaana, mutta hänen läpimurtonsa oli Geena Fabianon rooli televisiosarjassa Unfabulous. Geena on Emma Robertsin esittämän Addie Singerin paras ystävä ja hänellä on pakkomielle muotiin. Sarja päättyi vuonna 2007, jolloin Jow on esiintyi elokuvassa Bratz: The Movie ja vieraili Disney Channelin komediasarjassa Waverly Placen velhot. Vuonna 2008 hän esiintyi saippuasarjassa Tunteita ja tuoksuja. Jow vieraili myös Disneyn televisiosarjoissa iCarly ja Hannah Montana vuonna 2009. Samana vuonna hän näytteli Gailia televisiosarjassa Salattu teinielämä sekä esiintyi elokuvassa Ullakkojengi.

Vuonna 2010 Jow pääsi näyttelemään Vampyyripäiväkirjat-sarjan ensimmäiselle kaudelle. Hän esittää Anna-nimistä vampyyriä, joka ihastuu Jeremyyn ja sieppaa Elenan saadakseen äitinsä takaisin. Jow myös uusi roolinsa vierailevana hahmona toisella ja kolmannella kaudella.

Jow on näytellyt myös elokuvissa You're so Cupid! ja The Social Network vuonna 2010. Hän vieraili myös televisiosarjoissa Leverage, Big Time Rush ja Täydelliset naiset. Vuodesta 2009 lähtien Jow on esittänyt pääroolia Nickelodeonin televisiosarjassa The Troop. Hän on esiintynyt myös All Time Low -yhtyeen musiikkivideolla "Time Bomb".

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.