Luettelo vuoden 2003 miehittämättömistä avaruuslennoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vuoden 2003 miehittämättömät avaruuslennot.

Tammikuu
6. tammikuuta 2003 Coriolis sotilaallinen ?-satelliitti, LEO Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ?
13. tammikuuta 2003 Chips Tiedesatelliitti vai kaukokartoitussat., LEO NASA  ?,?
13. tammikuuta 2003 Icesat Kaukokartoitussatelliitti, LEO NASA  ?,?
13. tammikuuta 2003 SORCE  ?, LEO NASA  ?,? (13.1. yhteislaukaisu)
25. tammikuuta 2003 Orion 38 OSC LEO/I Tietoliikennesatelliitti?, LEO Orbital Sciences  ?,?
29. tammikuuta 2003 Navstar GPS IIR-8 Sotilaallinen navigaatiosatelliitti, MEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?,?
29. tammikuuta 2003 XSS-10  ?, LEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?,? GPS:n kyydissä?
Helmikuu
2. helmikuuta 2003 Progress M-47 Rahtialus - kohde ISS-avaruusasema, LEO-rata Venäjän avaruusjärjestö Sojuz, Baikonurin kosmodromi?
15. helmikuuta 2003 Intelsat 907 Tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Intelsat  ?,?
Maaliskuu
11. maaliskuuta 2003 DSCS III Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ?
11. maaliskuuta 2003 IABS-10 Sotilaallinen ?-satelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ? DSDC:n kyydissä
28. maaliskuuta 2003 IGS-1a  ?-satelliitti, LEO-rata NASDA  ?, ?
28. maaliskuuta 2003 IGS-1b  ?-satelliitti, LEO-rata NASDA  ?, ? edellisen kyydissä
31. maaliskuuta 2003 Navstar GPS IIR-9 Sotilaallinen navigaatiosatelliitti, MEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?,?
Huhtikuu
2. huhtikuuta 2003 Molnija-1T Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Venäjä Molnija, Baikonur tai Plesetsk
8. huhtikuuta 2003 Milstar DFS-6 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO-rata Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, KSC tai Vandenberg
9. huhtikuuta 2003 Insat 3A Tietoliikennesatelliitti ISRO Ariane 5, Kourou
9. huhtikuuta 2003 Galaxy XII Tietoliikennesatelliitti, GEO Panamasat Ariane 5, Kourou (y.m. yhteislaukaisu)
12. huhtikuuta 2003 Asiasat 4 Tietoliikennesatelliitti, HEO-rata=?
24. huhtikuuta 2003 Kosmos-2397  ? GEO-rata Venäjän asevoimat?  ?, Plesetsk?
28. huhtikuuta 2003 GALEX Tiedesatelliitti NASA Delta 2?, ?
28. huhtikuuta 2003 Orion 38 Tietoliikennesatelliitti?, LEO Orbital Sciences  ?, ?
28. huhtikuuta 2003 Orion 38 Tietoliikennesatelliitti?, LEO Orbital Sciences  ?, ?
Toukokuu
8. toukokuuta 2003 GSAT-2 Tietoliikennesatelliitti?, MEO ISRO  ?, ?
9. toukokuuta 2003 Hayabusa Tiedesatelliitti ISAS (Japani)  ?, ?
14. toukokuuta 2003 Hellas Sat 2 Tietoliikennesatelliitti, GEO HellasSat  ?, ?
24. toukokuuta 2003 Beidou 3 Navigaatiosatelliitti, GEO Kiinan avaruushallinto Pitkä Marssi 3A, Xichangin avaruuskeskus (Kiina)
Kesäkuu
8. kesäkuuta 2003 Tietoliikennesatelliitti?, LEO  ?, ?
2. kesäkuuta 2003 Mars Express Planettaluotain Euroopan avaruusjärjestö Sojuz (kantoraketti|Sojuz]]-kantoraketti, Baikonurin kosmodromi
6. kesäkuuta 2003 AMC-9 SES Tietoliikennesatelliitti, HEO SES Astra  ?, ?
8. kesäkuuta 2003 Progress M1-10 Rahtialus - kohde ISS-avaruusasema, LEO-rata Venäjän avaruusjärjestö Sojuz, Baikonurin kosmodromi?
10. kesäkuuta 2003 Spirit (MER-A) Rover Planeettaluotain NASAn JPL-keskus  ?, ?
10. kesäkuuta 2003 Thuraya 2 Tietoliikennesatelliitti, GEO  ?, ?
11. kesäkuuta 2003 Defense C1 sotilassatelliitti, GEO  ?  ?, ?
11. kesäkuuta 2003 Optus sotilassatelliitti, GEO  ?  ?, ? yhteislaukaisu
19. kesäkuuta 2003 Molnija-3 Tietoliikennesatelliitti, Molnija-rata Venäjä Molnija, ?
26. kesäkuuta 2003 Orbview-3 Tietoliikennesatelliitti, LEO Orbital Sciences  ?, ?
26. kesäkuuta 2003 Orion 38  ?satelliitti?, LEO Orbital Sciences  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 AAU-Cubesat Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 Mimosa Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto, Tšekki  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 MOST Tiedesatelliitti, LEO Kanadan avaruusjärjestö  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 DTUSat Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto, DTU  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 QuakeSat Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 Cute-I Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 Can X-1 Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 UTIAS Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto  ?, ?
30. kesäkuuta 2003 Cubesat-XI Mikrosatelliitti, LEO Yliopisto, Tokio  ?, ? (30.6. yhteislaukaisu)
Heinäkuu
8. heinäkuuta 2003 Opportunity (MER-B) Rover Planeettaluotain NASA/JPL  ?, ?
17. heinäkuuta 2003 Rainbow 1 Tietoliikennesatelliitti?, GEO  ?, ?
Elokuu
8. elokuuta 2003 Echostar IX Tietoliikennesatelliitti, GEO Echostar  ?, ?
13. elokuuta 2003 SCISAT-1 Tiedesatelliitti, LEO Kanadan avaruusjärjestö  ?, ?
13. elokuuta 2003 Orion 38 Tietoliikennesatelliitti?, LEO Orbital Sciences  ?, ? (yhteislaukaisu?)
19. elokuuta 2003 Kosmos-2400  ?satelliitti?, LEO Venäjän asevoimat?  ?, ?
19. elokuuta 2003 Kosmos-2401  ?satelliitti?, LEO Venäjän asevoimat?  ?, ? (yhteislaukaisu)
25. elokuuta 2003 Spitzer Space Telescope Tiedesatelliitti NASA, JPL  ?, ?
29. elokuuta 2003 DSCS III B-6 sotilaallinen tietoliikennesatelliitti Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ?
29. elokuuta 2003 IABS-7 sotilaallinen ?-satelliitti Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ? (yhteislaukaisu)
Syyskuu
9. syyskuuta 2003 USA 171 sotilaallinen tiedustelusatelliitti, GEO Yhdysvaltain ilmavoimat, NRO  ?, ?
27. syyskuuta 2003 UK-DMC  ?satelliitti, LEO BNSC (Englanti)  ?, ?
27. syyskuuta 2003 SMART-1 Kuuluotain ESA  ?, ?
27. syyskuuta 2003 e-Bird Tietoliikennesatelliitti, GEO Eutelsat  ?, ?
27. syyskuuta 2003 Insat 3E Tietoliikennesatelliitti?, GEO ISRO  ?, ?
27. syyskuuta 2003 STSat-1  ?satelliitti, LEO KAIST (Korea?)  ?, ?
27. syyskuuta 2003 Larets  ?satelliitti, LEO KRV?  ?, ?
27. syyskuuta 2003 Mozhaets 4  ?satelliitti, LEO Mozhaisk?  ?, ?
27. syyskuuta 2003 NigeriaSat-1 Kaukokartoitus?satelliitti, LEO NASRDA  ?, ?
27. syyskuuta 2003 BILSAT-1 Kaukokartoitus?satelliitti, LEO TUBITAK?  ?, ?
Lokakuu
1. lokakuuta 2003 Galaxy 13/Horizons-1 Tietoliikennesatelliitti, GEO Panamsat  ?, ?
17. lokakuuta 2003 IRS-P6 Kaukokartoitussatelliitti, LEO ISRO  ?, ?
18. lokakuuta 2003 DMSP 5D-3 Sotilaallinen sääsatelliitti, LEO Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ?
21. lokakuuta 2003 Chuangxin-1  ?satelliitti, LEO CAST  ?, ?
21. lokakuuta 2003 Zi Yuan 1-2  ?satelliitti, LEO CAST  ?, ?
21. lokakuuta 2003 SERVIS-1  ?satelliitti, LEO USEF?  ?, ?
Marraskuu
3. marraskuuta 2003  ?  ?satelliitti, LEO CAST  ?, ?
14. marraskuuta 2003 Zhongxing-20 (Feng Huo?)  ?satelliitti, HEO CAST  ?, ?
24. marraskuuta 2003 Yamal-201  ?satelliitti, GEO OAO Gazk  ?, ?
24. marraskuuta 2003 Yamal-202  ?satelliitti, GEO OAO Gazk  ?, ? (yhteislaukaisu)
24. marraskuuta 2003 Yamal-202  ?satelliitti, GEO OAO Gazk  ?, ? (yhteislaukaisu)
Joulukuu
2. joulukuuta 2003 USA 173 Sotilaallinen tiedustelusatelliitti, LEO USN, NRO  ?, ?
5. joulukuuta 2003 USA 173 Sotilaallinen tiedustelusatelliitti, LEO USN, NRO  ?, ?
5. joulukuuta 2003 Gruzomaket  ?satelliitti, LEO Venäjä  ?, ?
5. joulukuuta 2003 Strela APB  ?satelliitti, LEO Venäjä  ?, ?
9. joulukuuta 2003 Kosmos-2402  ?satelliitti, MEO Venäjä  ?, ?
9. joulukuuta 2003 Kosmos-2403  ?satelliitti, MEO Venäjä  ?, ?
9. joulukuuta 2003 Kosmos-2404  ?satelliitti, MEO Venäjä  ?, ? (yhteislaukaisu)
18. joulukuuta 2003 UHF F/O F11 Sotilaallinen tietoliikennesatelliitti, GEO USAF  ?, ?
21. joulukuuta 2003 Navstar GPS IIR-10 Sotilaallinen navigaatiosatelliitti, MEO Yhdysvaltain ilmavoimat  ?, ?
27. joulukuuta 2003 Amos 2 Sotilaallinen tiedustelusatelliitti, GEO Israel  ?, ?
28. joulukuuta 2003 Ekspress AM-22  ?satelliitti, GEO Venäjä  ?, ?
29. joulukuuta 2003 Tan Ce 1  ?satelliitti, HEO CASC  ?, ?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Edeltäjä:
Vuosi 2002
Miehittämättömät avaruuslennot Seuraaja:
Vuosi 2004