Luettelo televisiosarjan Under the Dome jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Under the Domen näyttelijäkaartia sekä vastaava tuottaja Neal Baer (toinen oik.) vuoden 2014 Comic-Con-tapahtumassa.

Tämä on luettelo televisiosarjan Under the Dome jaksoista.

Under the Dome on yhdysvaltalainen scifisarja, joka perustuu Stephen Kingin romaaniin Kuvun alla (Under the Dome). Sarjan esitti Yhdysvalloissa CBS, joka 31. elokuuta 2015 ilmoitti peruuttaneensa sarjan päättäen sen kolmanteen tuotantokauteen.[1] Suomessa sarjan esitti Nelonen.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Esitetty DVD-julkaisu
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat (CBS) Suomen lippu Suomi (Nelonen) Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi
1 13 2013-06-2424. kesäkuuta 20132013-09-1616. syyskuuta 2013 2014-01-011. tammikuuta 20142014-03-1919. maaliskuuta 2014 2013-11-055. marraskuuta 2013[2] 2013-11-1818. marraskuuta 2013[3]
2 13 2014-06-3030. kesäkuuta 20142014-09-2222. syyskuuta 2014 2014-09-1010. syyskuuta 20142014-12-033. joulukuuta 2014 2014-12-099. joulukuuta 2014[4] 2014-12-2929. joulukuuta 2014[5]
3 13 2015-06-2525. kesäkuuta 20152015-09-1010. syyskuuta 2015 2015-09-033. syyskuuta 20152015-11-2626. marraskuuta 2015 2015-12-088. joulukuuta 2015[6] 2015-12-1414. joulukuuta 2015[7]

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä
(Nelonen)
1 1 Paraatipäivä (Pilot) Niels Arden Oplev Käsikirjoitus: Brian K. Vaughan 2013-06-2424. kesäkuuta 2013 2014-01-011. tammikuuta 2014
2 2 Tulipalo (The Fire) Jack Bender Rick Cleveland 2013-07-011. heinäkuuta 2013 2014-01-011. tammikuuta 2014
3 3 Takaa-ajettu (Manhunt) Paul Edwards Adam Stein 2013-07-088. heinäkuuta 2013 2014-01-088. tammikuuta 2014
4 4 Tartunta (Outbreak) Kari Skogland Peter Calloway 2013-07-1515. heinäkuuta 2013 2014-01-1515. tammikuuta 2014
5 5 Moab (Blue on Blue) Jack Bender Brian K. Vaughan 2013-07-2222. heinäkuuta 2013 2014-01-2222. tammikuuta 2014
6 6 Sammumaton jano (The Endless Thirst) Kari Skogland Soo Hugh 2013-07-2929. heinäkuuta 2013 2014-01-2929. tammikuuta 2014
7 7 Kupu kuvun alla (Imperfect Circles) Miguel Sapochnik Caitlin Parrish 2013-08-055. elokuuta 2013 2014-02-055. helmikuuta 2014
8 8 Vettä sakeampaa (Thicker Than Water) Jack Bender Adam Stein 2013-08-1212. elokuuta 2013 2014-02-1212. helmikuuta 2014
9 9 Neljäs käsi (The Fourth Hand) Roxann Dawson Daniel Truly 2013-08-1919. elokuuta 2013 2014-02-1919. helmikuuta 2014
10 10 Pelin henki (Let the Games Begin) Sergio Mimica-Gezzan Andres Fischer-Centeno & Peter Calloway 2013-08-2626. elokuuta 2013 2014-02-2626. helmikuuta 2014
11 11 Paholaisnainen (Speak of the Devil) David M. Barrett Scott Gold 2013-09-022. syyskuuta 2013 2014-03-055. maaliskuuta 2014
12 12 Olosuhteiden pakosta (Exigent Circumstances) Peter Leto Adam Stein & Caitlin Parrish 2013-09-099. syyskuuta 2013 2014-03-1212. maaliskuuta 2014
13 13 Esirippu laskeutuu (Curtains) Jack Bender Brian K. Vaughan & Scott Gold 2013-09-1616. syyskuuta 2013 2014-03-1919. maaliskuuta 2014

Toinen tuotantokausi (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä
(Nelonen)
14 1 Päitä putoaa (Heads Will Roll) Jack Bender Stephen King 2014-06-3030. kesäkuuta 2014 2014-09-1010. syyskuuta 2014
15 2 Tuholaisia (Infestation) Ernest Dickerson Kelly Souders & Brian Peterson 2014-07-077. heinäkuuta 2014 2014-09-1717. syyskuuta 2014
16 3 Force Majeure Peter Leto Adam Stein 2014-07-1414. heinäkuuta 2014 2014-09-2424. syyskuuta 2014
17 4 Paljastus (Revelation) Holly Dale Alexandra McNally 2014-07-2121. heinäkuuta 2014 2014-10-011. lokakuuta 2014
18 5 Sovinto (Reconciliation) Ed Ornelas Cathryn Humphris 2014-07-2828. heinäkuuta 2014 2014-10-088. lokakuuta 2014
19 6 Pimeässä (In the Dark) Jack Bender Caitlin Parrish 2014-08-044. elokuuta 2014 2014-10-1515. lokakuuta 2014
20 7 Kotiinpaluu (Going Home) David Barrett Peter Calloway 2014-08-1111. elokuuta 2014 2014-10-2222. lokakuuta 2014
21 8 Herääminen (Awakening) Jack Bender Andres Fischer-Centeno & Daniel Truly 2014-08-1818. elokuuta 2014 2014-10-2929. lokakuuta 2014
22 9 Punainen ovi (The Red Door) Peter Weller Kelly Souders & Brian Peterson & Adam Stein 2014-08-2525. elokuuta 2014 2014-11-055. marraskuuta 2014
23 10 Pudotus (The Fall) Eriq LaSalle Alexandra McNally & Mark Linehan Bruner 2014-09-011. syyskuuta 2014 2014-11-1212. marraskuuta 2014
24 11 Musta jää (Black Ice) Jack Bender Adam Stein & Peter Calloway 2014-09-088. syyskuuta 2014 2014-11-1919. marraskuuta 2014
25 12 Aika kuolla (Turn) Peter Leto William Kendall & Daniel Truly 2014-09-1515. syyskuuta 2014 2014-11-2626. marraskuuta 2014
26 13 Turvaan tuntemattomaan (Go Now) Jack Bender Caitlin Parrish & Cathryn Humphris 2014-09-2222. syyskuuta 2014 2014-12-033. joulukuuta 2014

Kolmas tuotantokausi (2015)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä
(Nelonen)
27 1 Elämä jatkuu (Move On) Peter Leto Adam Stein 2015-06-2525. kesäkuuta 2015 2015-09-033. syyskuuta 2015
28 2 Kaksi todellisuutta (But I’m Not) Peter Weller Tim Schlattmann 2015-06-2525. kesäkuuta 2015 2015-09-1010. syyskuuta 2015
29 3 Paluu alkupisteeseen (Redux) Olatunde Osanumi Alexandra McNally 2015-07-022. heinäkuuta 2015 2015-09-1717. syyskuuta 2015
30 4 Yhteisyys (The Kinship) Ed Ornelas Cathryn Humphris 2015-07-099. heinäkuuta 2015 2015-09-2424. syyskuuta 2015
31 5 Alaska David M. Barrett Bronwyn Garrity 2015-07-1616. heinäkuuta 2015 2015-10-011. lokakuuta 2015
32 6 Uusia liittolaisia (Caged) Sergio Mimica-Gezzan Andres Fischer-Centeno 2015-07-2323. heinäkuuta 2015 2015-10-088. lokakuuta 2015
33 7 Tähtisadetta (Ejecta) David M. Barrett Peter Calloway 2015-07-3030. heinäkuuta 2015 2015-10-1515. lokakuuta 2015
34 8 Murtumispiste (Breaking Point) Sam Hill James C. Oliver & Sharla Oliver 2015-08-066. elokuuta 2015 2015-10-2222. lokakuuta 2015
35 9 Varasuunnitelma (Plan B) Eriq La Salle Tim Schlattmann & Mark Bruner 2015-08-1313. elokuuta 2015 2015-10-2929. lokakuuta 2015
36 10 Perintö (Legacy) Dennie Gordon Alexandra McNally & Andres Fischer-Centeno 2015-08-2020. elokuuta 2015 2015-11-55. marraskuuta 2015
37 11 Isänrakkautta (Love is a Battlefield) Lee Rose Peter Calloway & Adam Stein 2015-08-2727. elokuuta 2015 2015-11-1212. marraskuuta 2015
38 12 Kello käy (Incandescence) PJ Pesce Bronwyn Garrity & Cathryn Humphris 2015-09-033. syyskuuta 2015 2015-11-1919. marraskuuta 2015
39 13 Vihollinen keskuudessamme (The Enemy Within) Peter Leto Neal Baer & Tim Schlattmann 2015-09-1010. syyskuuta 2015 2015-11-2626. marraskuuta 2015

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Hibberd, James: Under the Dome to end this season 31.8.2015. Entertainment Weekly. Viitattu 12.9.2015. (englanniksi)
  2. Release Information for Under the Dome TV Shows on DVD.com. Viitattu 12.6.2014. (englanniksi)
  3. Under the Dome DVD Amazon.com. Viitattu 12.6.2014. (englanniksi)
  4. Under the Dome - Blu-rays, DVDs Formally Announced for 'The 2nd Season' **UPDATE: PACKAGING** TVShowsOnDVD.com. Viitattu 23.9.2014. (englanniksi)
  5. Under The Dome: Season 2 [DVD] Amazon. Viitattu 2.8.2014. (englanniksi)
  6. Under the Dome - The 3rd Season TV Shows on DVD.com. Viitattu 4.12.2015. (englanniksi)
  7. Under the Dome - Season 3 [DVD] Amazon. Viitattu 4.12.2015. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]