Luettelo televisiosarjan Tikun ja Takun pelastuspartio jaksoista

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo piirrossarjan Tikun ja Takun pelastuspartio jaksoista.

Jaksot ovat tuotantokoodin mukaisessa järjestyksessä. Sarjaa ovat Suomessa esittäneet Kolmoskanava, MTV (nykyinen MTV3), MTV3, Disney Channel, Toon Disney ja Disney XD.

1990-luvun alkuvuosina sarjan jaksoja esitettiin Suomessa Kolmoskanavalla varustettuna suomenkielisellä tekstityksellä. Myöhemmin MTV3-kanavalla on esitetty 1990- ja 2000-luvulla muutamaan otteeseen suomeksi jälkiäänitetyt jaksot.

Jakso Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Tuotantokoodi Esitetty USA:n Disney Channel-kanavalla Esitetty Suomessa Uusinta MTV3 kanavalla 2005 Esitetty Toon Disney-kanavalla
1. Merirosvojahti / Pelastuspartio syvillä vesillä Piratsy Under the Seas CDRR 1101 5.3.1989  ? 08.10.2005[1]
2. Kissanryöstö / Kadonneen kissanpennun tapaus Catteries Not Included CDRR 1102 5.3.1989  ? 27.08.2005[2]
3. Takut tuplana / Taku ja Taku / Takun kaksoisolento Dale Beside Himself CDRR 1103 12.3.1989  ? 10.09.2005[3]
4. Ihmekoira Flash Flash the Wonder Dog CDRR 1104 19.3.1989  ? 03.09.2005[4]
5. Avaruusmatka / Lähtölaskenta Out to Launch CDRR 1105 26.3.1989  ? 4. maaliskuuta 2001
6. Viidakkoseikkailu / Kadonneen munan tapaus / Suuri seikkailu Kiwi's Big Adventure CDRR 1106 2.4.1989  ? 05.11.2005[5]
7. Lapsenvahdit Adventures in Squirrelsitting CDRR 1107 9.4.1989  ? 15.10.2005[6]
8. Baskervillen koira / Baskervillen testamentti / Testamentti The Pound of the Baskervilles CDRR 1108 16.4.1989  ? 22.10.2005[7]
9. Vaarallinen keikka Risky Beesness CDRR 1109 23.4.1989  ? -
10. Kolme miestä ja suula / Kolme miestä ja tipu / Munakokoelma Three Men and a Booby CDRR 1110 30.4.1989  ? 24.09.2005[8]
11. Mattokauppias aka Rosvomatot / Lentävien mattojen rosvo The Carpetsnaggers CDRR 1111 7.5.1989  ? 01.10.2005[9]
12. Karhu ja vauva Bearing Up Baby CDRR 1112 14.5.1989  ? -
13. Ei juustola kauas puusta putoa / Isäukko pelastaa Parental Discretion Retired CDRR 1113 21.5.1989  ? 29.10.2005[10]
14. Suuri seikkailu osa 1/5 Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 1) CDRR 1201 9.9.1989  ? -
15. Suuri seikkailu osa 2/5 Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 2) CDRR 1202 9.9.1989  ? -
16. Suuri seikkailu osa 3/5 Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 3) CDRR 1203 9.9.1989  ? -
17. Suuri seikkailu osa 4/5 Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 4) CDRR 1204 9.9.1989  ? -
18. Suuri seikkailu osa 5/5 Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 5) CDRR 1205 9.9.1989  ? -
19. Lampun henki A Lad in a Lamp CDRR 1206 28.9.1989  ? 17.09.2005 [11]
20. Pahan onnen kissa The Luck Stops Here CDRR 1207 29.9.1989  ? -
21. Hedelmiä ja jalokiviä Battle of the Bulge CDRR 1208 2.10.1989  ? -
22. Aaveita Ghost of a Chance CDRR 1209 3.10.1989  ? 11. maaliskuuta 2001
23. Pähkinävarkaat An Elephant Never Suspects CDRR 1210 4.10.1989  ? -
24. Kuntoilua Fake Me to Your Leader CDRR 1211 5.10.1989  ? -
25. Leikkijunan ihmeellinen matka Last Train to Cashville CDRR 1212 6.10.1989  ? -
26.  ? A Case of Stageblight CDRR 1213 9.10.1989  ? -
27.  ? The Case of Cola Cult CDRR 1214 10.10.1989  ? -
28. Muumio matkustaa Throw Mummy from the Train CDRR 1215 11.10.1989  ? -
29. Varasteleva Susi A Wolf in Cheap Clothing CDRR 1216 12.10.1989  ? 18. maaliskuuta 2001
30. Kissarobotti Robocat CDRR 1217 13.10.1989  ? -
31. Varasteleva robotti Does Pavlov Ring a Bell? CDRR 1218 16.10.1989  ? -
32.  ? Prehysterical Pet CDRR 1219 17.10.1989  ? -
33. Ahne saalistaja A Creep in the Deep CDRR 1220 18.10.1989  ? 24. joulukuuta 2005
34. Maltin tiedetutkimus Normie's Science Project CDRR 1221 19.10.1989  ? -
35. Ennustaja Seer No Evil CDRR 1222 20.10.1989  ? 12.11.2005[12]
36. Kurret karilla / Haaksirikkoiset Aarresaarella / Haaksirikko Chipwrecked Skipmunks CDRR 1223 23.10.1989  ? 26.11.2005 [13]
37.  ? When Mice Were Men CDRR 1224 24.10.1989  ? -
38. Suklaamaa Chocolate Chips CDRR 1225 25.10.1989  ? -
39. Yksinäinen menninkäinen The Last Leprechaun CDRR 1226 26.10.1989  ? -
40. Sääennustuksia Weather or Not CDRR 1227 27.10.1989  ? -
41.  ? One-Upsman-Chip CDRR 1228 30.10.1989  ? -
42. Näkinkengät kateissa Shell Shocked CDRR 1229 31.10.1989  ? -
43. Rakkaus on puutaheinää Love Is a Many Splintered Thing CDRR 1230 1.11.1989  ? -
44. Unilintu Song of the Night 'n' Dale CDRR 1231 2.11.1989  ? -
45. Salaiset agentit Double 'o' Chipmunks CDRR 1232 3.11.1989  ? -
46. Seikkailu Havaijilla Gadget Goes Hawaiian CDRR 1233 21.12.1989  ? -
47.  ? It's a Bird, It's Insane, It's Dale! CDRR 1234 22.12.1989  ? -
48.  ? Short Order Crooks CDRR 1235 5.4.1990  ? -
49. Pidä huolta omasta juustostasi Mind Your Cheese and Q's CDRR 1236 6.4.1990  ? 03.12.2005[14]
50. Kutistuspyssy / Kutistajat Out of Scale CDRR 1237 8.2.1990  ? 4. helmikuuta 2001
51.  ? Dirty Rotten Diapers CDRR 1238 19.2.1990  ? -
52. Lepakkotyttö Good Times, Bat Times CDRR 1239 21.2.1990  ? -
53.  ? Pie in the Sky CDRR 1240 22.2.1990  ? -
54. Kissojen kaupunki Le Purrfect Crime CDRR 1241 19.3.1990  ? -
55. Pelastajat, tähtimerkkien alla / Petolliset tähdet / Tähdet kertovat When You Fish Upon a Star CDRR 1242 21.3.1990  ? 10.12.2005 [15]
56.  ? Rest Home Rangers CDRR 1243 22.3.1990  ? -
57. Kaupunki kallellaan A Lean on the Property CDRR 1244 16.4.1990  ? -
58. Pillipiiparit kilpasilla The Pied Piper Power Play CDRR 1245 23.4.1990  ? -
59. Gorilla kuin unelma / Unelmieni gorilla Gorilla, My Dreams CDRR 1246 1.5.1990  ? 17.12.2005[16]
60. Suuri höyrylaivaseikkailu / SS Viemäriputki / Kurret merihädässä The S.S. Drainpipe CDRR 1247 2.5.1990  ? 19.11.2005[17]
61. Pörrin suuri seikkailu Zipper Come Home CDRR 1301 10.9.1990  ? -
62. Merkillisiä muroja Puffed Rangers CDRR 1302 18.9.1990  ? -
63.  ? A Fly in the Ointment CDRR 1303 26.9.1990  ? -
64. Steppikengät kateissa A Chorus Crime CDRR 1304 5.11.1990  ? -
65. Koiran elämää They Shoot Dogs, Don't They? CDRR 1305 19.11.1990  ? -

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]