Luettelo eksoplaneetoista koordinaattien mukaan

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo eksoplaneetoista koordinaattien mukaan:

Tähti Etäisyys
Maasta
(vv.)
RA Dekl. Spektriluokka Planeetta Planeetan
massa

(MJ)
Kiertoaika
(päivää)
Iso
akseli

(AU)
Radan
soikeus
Kaltevuus
(°)
Löytövuosi
HD 142 67.18 00h 06m 19s −49° 04′ 30″ G1IV b >1 337.112 0.98 0.38 2001
GJ 3021 57.47 00h 16m 12s −79° 51′ 04″ G6V b 16 133.82 0.49 0.505 11.8 2000
WASP-1 00h 20m 40s +31° 59′ 24″ F7V b
Garafia-1
0.89 2.51997 0.0382 0 83.9 2006
HD 2039 293 00h 24m 20s −56° 39′ 00″ G2/G3IV–V b >4.85 1192.582 2.19 0.68 2002
HD 2638 175.18 00h 29m 59s −05° 45′ 50″ G5 b >0.48 3.4442 0.044 0 2005
54 Piscium A 36.2 00h 39m 21s +21° 15′ 01″ K0V b >0.2 62.23 0.284 0.63 2003
HD 4208 106.6 00h 44m 26s −26° 30′ 56″ G5V b >0.8 812.197 1.67 0.05 2001
HD 4308 71.39 00h 44m 39s −65° 38′ 58″ G5V b >0.047 15.56 0.114 0 2005
HD 4203 253 00h 44m 41s +20° 26′ 56″ G5 b >1.65 400.944 1.09 0.46 2001
HD 6434 131.5 01h 04m 40s −39° 29′ 17″ G3IV b >0.48 22.09 0.15 0.3 2000
HD 8574 144 01h 25m 12s +28° 34′ 00″ F8 b >2.23 228.8 0.76 0.4 2002
Upsilon Andromedae A 43.9 01h 36m 48s +41° 24′ 38″ F8V b 0.69 4.617113 0.0595 0.023 >30 1996
Upsilon Andromedae A 43.9 01h 36m 48s +41° 24′ 38″ F8V c >1.97 241.23 0.830 0.262 1999
Upsilon Andromedae A 43.9 01h 36m 48s +41° 24′ 38″ F8V d >3.93 1290.1 2.54 0.258 1999
q1 Eridani 56.57 01h 42m 29s −53° 44′ 27″ F8V b >0.91 1040 2.1 0.18 2003
109 Piscium 106 01h 44m 55s +20° 04′ 59″ G5IV b >6.12 1077.906 2.13 0.11 2000
HD 11506 175.6 01h 52m 51s −19° 30′ 25″ G0V b >4.85 1280 2.35 0.22 2007
Eta2 Hydri 216.89 01h 54m 56s −67° 38′ 50″ G8.5III b >6.54 711 1.93 0.4 2005
HD 11964 110.8 01h 57m 09s −10° 14′ 32″ G5 b >0.11 37.82 0.229 0.15 2005
HD 12661 121.2 02h 04m 34s +25° 24′ 51″ G6V b >2.3 263.6 0.834 0.35 2000
HD 12661 121.2 02h 04m 34s +25° 24′ 51″ G6V c >1.57 1444.5 2.56 0.2 2002
HD 13189 603 02h 09m 40s +32° 18′ 59″ K2II b >14 471.6 1.85 0.28 2005
Gliese 86 A 35.9 02h 10m 14s −50° 50′ 00″ K1V b >4.01 15.766 0.11 0.046 2000
79 Ceti 117.1 02h 35m 19s −03° 33′ 38″ G5IV b >0.23 75.56 0.353 0.21 2000
Iota Horologii 50.6 02h 42m 31s −50° 48′ 12″ G0Vp b >1.94 311.288 0.91 0.24 1998
HD 17092 33.4 02h 46m 22s +49° 39′ 11″ K0V b >4.6 359.9 1.29 0.166 2007
HD 17156 255.2 02h 49m 44s +71° 45′ 12″ G0 b >3.08 21.2 0.15 0.67 2007
HIP 14810 173 03h 11m 14s +21° 05′ 50″ G5 b >3.84 6.674 0.0692 0.148 2006
HIP 14810 173 03h 11m 14s +21° 05′ 50″ G5 c >0.951 113.8267 0.458 0.2806 2006
94 Ceti A 73 03h 12m 46s −01° 11′ 45″ F8V b >2 454 1.3 0.2 2000
HD 20367 88.44 03h 17m 40s +31° 07′ 37″ G0 b >1.07 500 1.25 0.23 2002
HD 20782 117 03h 20m 03s −28° 51′ 14″ G2V b >1.8 585.86 1.36 0.92 2006
Epsilon Eridani 10.5 03h 32m 55s −09° 27′ 29″ K2V b 1.55 2502 3.401 0.702 30.1 2000
HD 23127 290 03h 39m 24s −60° 04′ 40″ G2V b >1.5 1214 2.4 0.44 2007
HD 23079 113.5 03h 39m 43s −52° 54′ 57″ F8/G0V b >2.61 738.459 1.65 0.1 2001
HD 23596 170 03h 48m 00s +40° 31′ 50″ F8 b >7.19 1558 2.72 0.314 2002
Epsilon Reticuli A 59.45 04h 16m 29s −59° 18′ 07″ K2IVa b >1.28 423.841 1.18 0.07 2001
HD 27894 138.1 04h 20m 47s −59° 24′ 39″ K2V b >0.62 17.991 0.122 0.049 2005
HD 28185 129 04h 26m 26s −10° 33′ 02″ G5 b >5.72 383.0 1.031 0.070 2001
Epsilon Tauri 155 04h 28m 37s +19° 10′ 50″ K0III b >7.6 594.9 1.93 0.151 2007
HD 30177 179 04h 41m 54s −58° 01′ 14″ G8V b >9.17 2819.654 3.86 0.3 2002
HD 33283 280 05h 08m 01s −26° 47′ 50″ G3V b >0.33 18.179 0.168 0.48 2006
HD 33636 93.6 05h 11m 46s +04° 24′ 12″ G0V b >9.28 2447.292 3.56 0.53 2001
HD 33564 68.4 05h 22m 33s +79° 13′ 52″ F6V b >9.1 388 1.1 0.34 2005
HD 37124 108.3 05h 37m 02s +20° 43′ 50″ G4V b >0.61 154.46 0.53 0.055 1999
HD 37124 108.3 05h 37m 02s +20° 43′ 50″ G4V d >0.6 843.6 1.64 0.14 2005
HD 37124 108.3 05h 37m 02s +20° 43′ 50″ G4V c >0.683 2295 3.19 0.2 2002
Pi Mensae 59.39 05h 37m 09s −80° 28′ 08″ G1IV b >10.35 2063.818 3.29 0.62 2001
HD 37605 140 05h 40m 01s +06° 03′ 38″ K0V b >2.3 55 0.25 0.677 2004
HD 38529 A 138 05h 46m 34s +01° 10′ 05″ G4IV b >0.78 14.309 0.129 0.29 2000
HD 38529 A 138 05h 46m 34s +01° 10′ 05″ G4IV c 37 2174.3 3.68 0.36 160 2002
HD 41004 A 139 05h 59m 49s −48° 14′ 22″ K1V b >2.3 655 1.31 0.39 2004
HD 41004 B 139 05h 59m 50s −48° 14′ 23″ M2 b 18.4 1.3283 0.0177 0.081 2004
HD 40979 A 109 06h 04m 29s +44° 15′ 37″ F8V b >3.32 267.2 0.811 0.23 2002
AB Pictoris 149 06h 19m 12s −58° 03′ 15″ K2V b 13.5 275 2005
HD 45350 160.0 06h 28m 45s +38° 57′ 46″ G5IV b >1.79 890.76 1.92 0.778 2005
HD 46375 108.9 06h 33m 12s +05° 27′ 46″ K1IV b >0.249 3.024 0.041 0.04 2000
HD 47536 395 06h 37m 47s −32° 20′ 23″ K1III b >4.96 712.13 1.61 0.2 2003
HD 47536 395 06h 37m 47s −32° 20′ 23″ K1III c >7 2500 3.72 2007
HD 49674 133.8 06h 51m 30s +40° 52′ 03″ G5V b >0.11 4.948 0.0568 0.16 2002
HD 50499 154.2 06h 52m 02s −33° 54′ 56″ GIV b >1.71 2582.7 3.86 0.23 2005
HD 50554 101.2 06h 54m 42s +24° 14′ 44″ F8 b >4.9 1279 2.38 0.42 2002
Corot-exo-1 1500 ≈07h 00m 00s ≈0° 00′ 00″ ≈G2V b 1.3 1.5 2007
HD 52265 91.5 07h 00m 18s −05° 22′ 01″ G0V b >1.13 118.96 0.49 0.29 2000
HD 59686 07h 31m 48s +17° 05′ 09″ K2III b >5.25 303 0.911 0 2003
HD 63454 116.7 07h 39m 21s −78° 16′ 44″ K4V b >0.38 2.81782 0.036 0 2005
Pollux 33.7 07h 45m 18s +28° 01′ 34″ K0IIIb b >2.9 589.64 1.69 0.02 2006
XO-2 486 07h 48m 07s +50° 13′ 33″ K0V b 0.57 2.615838 0.0369 0 >88.58 2007
HD 65216 116.0 07h 53m 4s −63° 38′ 50″ G5V b >1.21 613.1 1.374 0.41 2003
HD 66428 180 08h 03m 28s −01° 09′ 45″ G5 b >2.82 1973 3.18 0.465 2006
HD 68988 189 08h 18m 22s +61° 27′ 38″ G0 b >1.9 6.276 0.071 0.14 2001
HD 69830 41 08h 18m 23s −12° 37′ 55″ K0V b >0.033 8.667 0.0785 0.1 2006
HD 69830 41 08h 18m 23s −12° 37′ 55″ K0V c >0.038 31.56 0.186 0.13 2006
HD 69830 41 08h 18m 23s −12° 37′ 55″ K0V d >0.058 197 0.63 0.07 2006
HD 70642 95 08h 21m 28s −39° 42′ 19″ G5IV–V b >2 2231 3.3 0.1 2003
HD 70573 149 08h 22m 50s +01° 51′ 34″ G1-1.5V b >5 851.8 1.76 0.4 2007
HD 72659 168 08h 34m 03s −01° 34′ 05″ G0V b >2.96 3177.4 4.16 0.2 2002
HD 73256 119 08h 36m 23s −30° 02′ 15″ G8/K0 b >1.87 2.54858 0.037 0.03 2003
HD 73526 323 08h 37m 16s −41° 19′ 08″ G6V b >2.9 188.3 0.66 0.19 2002
HD 73526 323 08h 37m 16s −41° 19′ 08″ G6V c >2.5 377.8 1.05 0.14 2006
4 Ursae Majoris 252 08h 40m 13s +64° 19′ 41″ K1III b >7.1 269.3 0.87 0.432 2007
HD 74156 210.6 08h 42m 25s +04° 34′ 41″ G0 b >1.86 51.643 0.294 0.636 2001
HD 74156 210.6 08h 42m 25s +04° 34′ 41″ G0 c >6.17 2025 3.4 0.583 2001
HD 75289 94.36 08h 47m 40s −41° 44′ 12″ G0V b >0.42 3.51 0.046 0.054 1999
55 Cancri A 40.9 08h 52m 37s +28° 20′ 02″ G8V e 0.056 2.81 0.038 0.174 53 2004
55 Cancri A 40.9 08h 52m 37s +28° 20′ 02″ G8V b 0.98 14.67 0.115 0.0197 53 1996
55 Cancri A 40.9 08h 52m 37s +28° 20′ 02″ G8V c 0.271 43.93 0.24 0.44 53 2002
55 Cancri A 40.9 08h 52m 37s +28° 20′ 02″ G8V d 4.9 4517.4 5.257 0.327 53 2002
HD 76700 194.6 08h 53m 55s −66° 48′ 03″ G6V b >0.197 3.971 0.049 0.13 2002
HD 80606 190 09h 22m 37s +50° 36′ 13″ G5 b >3.41 111.78 0.439 0.927 2001
HD 81040 106.2 09h 23m 47s +20° 21′ 52″ G2/G3 b >6.86 1001.7 1.94 0.526 2005
HD 82943 89.56 09h 34m 50s −12° 07′ 46″ G0 c >2.01 219 0.746 0.359 2001
HD 82943 89.56 09h 34m 50s −12° 07′ 46″ G0 b >1.75 441.2 1.19 0.219 2000
HD 85512 36 09h 51m 07s -43° 30′ 10″ K5 V b 0.011 54.43 0.26 0.11 2011
HD 83443 141.9 09h 37m 11s −43° 16′ 19″ K0V b >0.41 2.9853 0.04 0.08 2000
HD 86081 297 09h 56m 06s −03° 48′ 30″ F8V b >1.5 2.1375 0.039 0.008 2006
HD 88133 242.7 10h 10m 07s +18° 11′ 12″ G5IV b >0.22 3.41 0.047 0.11 2004
HD 89307 108 10h 18m 21s +12° 37′ 15″ G0V b >2.73 3090 4.15 0.27 2004
HD 89744 130 10h 22m 10s +41° 13′ 46″ F7V b >7.99 256.605 0.89 0.67 2000
HD 92788 107.1 10h 42m 48s −02° 11′ 01″ G5 b >3.86 377.7 0.97 0.27 2000
HD 93083 94.22 10h 44m 20s −33° 34′ 37″ K3V b >0.37 143.58 0.477 0.14 2005
OGLE-TR-132 5000 10h 50m 34s −61° 57′ 25″ F b 1.19 1.689857 0.0306 0 85 2003
OGLE-TR-113 5000 10h 52m 24s −61° 26′ 48″ K b 1.32 1.4324757 0.0229 0 89.4 2004
OGLE-TR-111 5000 10h 53m 1s −61° 24′ 20″ G or K b 0.53 4.0161 0.047 0 88.1 2002
BD−10°3166 218 10h 58m 28s −10° 46′ 13″ G4V b >0.48 3.488 0.046 0.07 2000
47 Ursae Majoris 45.9 10h 59m 29s +40° 25′ 46″ G0V b 2.9 1089.0 2.233 0.061 63.1 1996
47 Ursae Majoris 45.9 10h 59m 29s +40° 25′ 46″ G0V c >0.792 7586 8.181 0 2002
HD 99109 197 11h 24m 17s −01° 31′ 44″ K0 b >0.502 439.3 1.105 0.09 2006
83 Leonis B 58.64 11h 26m 46s +03° 00′ 22″ K2V b >0.109 17.0431 0.1232 0.254 2005
HD 100777 172 11h 35m 52s −04° 45′ 21″ K0V b >1.16 383.7 1.03 0.36 2007
Gliese 436 33.48 11h 42m 11s +26° 42′ 23″ M2.5 b >0.0673 2.644963 0.0278 0.207 2004
HD 101930 99.42 11h 43m 30s −58° 00′ 24″ K1V b >0.3 70.46 0.302 0.11 2005
HD 102117 136.9 11h 44m 50s −58° 42′ 13″ G6V b >0.14 20.67 0.149 0.06 2004
HD 102195 94 11h 45m 42s +02° 49′ 17″ G8V ET-1 >0.488 4.11434 0.049 0.06 2006
HD 104985 333 12h 05m 15s +76° 54′ 20″ G9III b >6.3 198.2 0.78 0.03 2003
HD 106252 122.1 12h 13m 29s +10° 02′ 29″ G0 b >6.81 1500 2.61 0.54 2002
HD 107148 167.3 12h 19m 13s −03° 19′ 11″ G5 b >0.21 48.056 0.269 0.05 2006
HD 108147 125.7 12h 25m 46s −64° 01′ 19″ F8/G0V b >0.4 10.901 0.104 0.498 2000
HD 108874 223.4 12h 30m 26s +22° 52′ 47″ G5 b >1.36 395.4 1.051 0.07 2003
HD 108874 223.4 12h 30m 26s +22° 52′ 47″ G5 c >1.018 1605.8 2.68 0.25 2005
HD 109749 192.5 12h 37m 16s −40° 48′ 43″ G3IV b >0.28 5.24 0.0635 0.01 2005
HD 111232 94.6 12h 48m 51s −68° 25′ 30″ G8V b >6.8 1143 1.97 0.2 2004
HD 114386 91.42 13h 10m 39s −35° 03′ 17″ K3V b >0.99 872 1.62 0.28 2004
HD 114762 91.3 13h 12m 19s +17° 31′ 01″ F9V b >11.02 83.89 0.3 0.34 1989
HD 114783 66.60 13h 12m 43s −02° 15′ 54″ K0 b >0.99 501 1.2 0.1 2001
HD 114729 114.1 13h 12m 44s −31° 52′ 24″ G3V b >0.82 1131.478 2.08 0.31 2003
70 Virginis 59.1 13h 28m 26s +13° 47′ 12″ G4V b >7.44 116.689 0.48 0.4 1996
HD 117207 108 13h 29m 21s −35° 34′ 15″ G8VI/V b >2.06 2627.08 3.78 0.16 2004
HD 117618 124.0 13h 32m 25s −47° 16′ 16″ G2V b >0.19 52.2 0.28 0.39 2004
HD 118203 289 13h 34m 02s +53° 43′ 42″ K0 b >2.13 6.1335 0.07 0.309 2005
Tau Boötis A 50.84 13h 47m 17s +17° 27′ 22″ F7V b 8.5 3.3135 0.046 0.01 29 1996
HD 121504 144.6 13h 57m 17s −56° 02′ 24″ G2V b >0.89 64.6 0.32 0.13 2000
HD 122430 440 14h 02m 22s −27° 25′ 47″ K3III b >3.71 344.95 1.02 0.68 2003
HD 125612 172.3 14h 20m 54s −17° 28′ 53″ G3V b >3.2 502 1.2 0.39 2007
HD 128311 54.14 14h 36m 00s +09° 44′ 47″ K0 b >2.18 448.6 1.099 0.25 2000
HD 128311 54.14 14h 36m 00s +09° 44′ 47″ K0 c >3.21 919 1.76 0.17 2005
Alfa Centauri B 4.395 14h 39m 35s -60° 50′ 14″ K1V b 0.035 3.3257 0.04 0 2012
HD 130322 97.02 14h 47m 32s −00° 16′ 53″ K0V b >1.08 10.724 0.088 0.048 2000
23 Librae 81 15h 13m 28s −25° 18′ 33″ G5V b >1.58 260 0.78 0.24 1999
HD 136118 171 15h 18m 55s −01° 35′ 32″ F9V b >11.9 1209 2.3 0.37 2002
Gliese 581 20.4 15h 19m 26s −07° 43′ 20″ M3 b >0.056 5.366 0.041 0 2005
Gliese 581 20.4 15h 19m 26s −07° 43′ 20″ M3 c >0.0158 12.91 0.073 0.16 2007
Gliese 581 20.4 15h 19m 26s −07° 43′ 20″ M3 d >0.0242 84.4 0.25 0.2 2007
Iota Draconis 102.7 15h 24m 55s +58° 57′ 57″ K2III b >8.82 511.098 1.275 0.7124 2001
GQ Lupi 400 15h 49m 12s −35° 39′ 03″ K7eV b 21.5 103 2005
HD 330075 163.7 15h 49m 37s −49° 57′ 48″ G5 b >0.76 3.369 0.043 0 2003
HD 141937 109.1 15h 52m 17s −18° 26′ 09″ G2/G3V b >9.7 653.22 1.52 0.41 2002
HD 142415 111.5 15h 57m 40s −60° 12′ 00″ G1V b >1.62 386.3 1.05 0.5 2003
Rho Coronae Borealis 56.81 16h 01m 03s +33° 18′ 51″ G0V or G2V b >1.04 39.845 0.22 0.04 1997
XO-1 600 16h 02m 12s +28° 10′ 11″ G1V b 0.9 3.941534 0.0488 0 87.7 2006
HD 142022 A 117 16h 10m 15s −84° 13′ 53″ K0V b >4.4 1923 2.8 0.57 2005
14 Herculis 59 16h 10m 23s +43° 49′ 18″ K0V b >4.74 1796.4 2.8 0.338 1998
HD 147506 440 16h 20m 36s +41° 02′ 53″ F8 HAT-P-2b 8.17 5.63341 0.0685 0.507 90 2007
HD 147513 41.96 16h 24m 01s −39° 11′ 34″ G3/G5V b >1 540.4 1.26 0.52 2002
HD 149026 257 16h 30m 29s +38° 20′ 50″ G0IV b 0.36 2.8766 0.042 0 85.3 2005
HD 150706 88.76 16h 31m 17s +79° 47′ 23″ G0 b >1 264 0.82 0.38 2002
HD 149143 206 16h 32m 51s +02° 05′ 05″ G0IV b >1.33 4.072 0.053 0.016 2005
HD 154857 223 17h 11m 15s −56° 40′ 50″ G5V b >1.8 398.5 1.11 0.51 2004
Gliese 674 14.8 17h 28m 40s −46° 53′ 43″ M2.5 b >0.037 4.6938 0.039 0.2 2007
OGLE-2006-BLG-109L 4920 17h 52m 35s -30° 05′ 16″ M0V (?) b 0.727 1790 2.3 2006
OGLE-2006-BLG-109L 4920 17h 52m 35s -30° 05′ 16″ M0V (?) c 0.271 4931 4.5 0.15 2006
HD 159868 172 17h 38m 60s −43° 08′ 44″ G5V b >1.7 986 2 0.69 2007
Mu Arae 49.8 17h 44m 08s −51° 50′ 02″ G3IV–V d >0.03321 9.6386 0.09094 0.172 2004
Mu Arae 49.8 17h 44m 08s −51° 50′ 02″ G3IV–V e >0.5219 310.55 0.9210 0.0666 2006
Mu Arae 49.8 17h 44m 08s −51° 50′ 02″ G3IV–V b >1.676 643.25 1.497 0.128 2000
Mu Arae 49.8 17h 44m 08s −51° 50′ 02″ G3IV–V c >1.814 4205.8 5.235 0.0985 2002
OGLE-2005-BLG-071L 9500 17h 50m 09s −34° 40′ 23″ b 0.9 2900 1.8 2005
HD 162020 102 17h 50m 38s −40° 19′ 06″ K2V b >13.75 8.428198 0.072 0.277 2002
OGLE-TR-10 5000 17h 51m 28s −29° 52′ 34″ G or K b 0.54 3.101269 0.04162 0 84.5 2002
OGLE-2005-BLG-390L 21500 17h 54m 19s −30° 22′ 38″ M b 0.017 3500 2.1 2006
OGLE-TR-56 5000 17h 56m 35s −29° 32′ 21″ G b 1.45 1.2119189 0.0225 0 78.8 2003
SWEEPS-4 6500 17h 58m 54s −29° 11′ 21″ b <3.8 4.2 0.055 >87 2006
SWEEPS-11 6500 17h 59m 03s −29° 11′ 54″ b 9.7 1.796 0.03 >84 2006
HD 164922 71.5 18h 02m 30s +26° 18′ 46″ K0V b >0.36 1155 2.11 0.05 2006
OGLE-2003-BLG-235L 19000 18h 05m 16s −28° 53′ 42″ b 2.6 5.1 2004
OGLE-2005-BLG-169L 8800 18h 06m 05s −30° 43′ 57″ b 0.04 3300 2.8 2006
HD 168443 123.5 18h 20m 04s −09° 35′ 34″ G5 b >7.2 58.116 0.29 0.529 1998
HD 168443 123.5 18h 20m 04s −09° 35′ 34″ G5 c 34 1739.5 2.87 0.228 150 2001
HD 168746 140.6 18h 21m 49s −11° 55′ 21″ G5 b >0.23 6.403 0.065 0.081 2000
HD 169830 118.46 18h 27m 49s −29° 49′ 00″ F9V b >2.88 225.62 0.81 0.31 2000
HD 169830 118.46 18h 27m 49s −29° 49′ 00″ F9V c >4.04 1487 2.55 0.33 2003
HD 170469 212 18h 29m 11s +11° 41′ 44″ G5IV b >0.68 1087 2 0.36 2007
SCR 1845-6357 12.57 18h 45m 03s −63° 57′ 48″ M8.5V b 8.5 4.5 2006
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 b 7.00815 0.074 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 c 8.71938 0.089 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 d 59.7367 0.320 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 e 91.939 0.420 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 f 121.914 0.480 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 g 210.607 0.710 2013
Kepler-90 2500 18h 54m 44s 49° 18′ 19″ KOI-351 h 331.601 1.010 2013
HD 175541 418 18h 55m 41s +04° 15′ 55″ G8IV b >0.61 297.3 1.03 0.33 2007
GSC 02652-01324 512 19h 04m 09s +36° 37′ 57″ K0V TrES-1 0.61 3.030065 0.0393 0.135 88.4 2004
HD 177830 192.54 19h 05m 20s +25° 55′ 14″ K0 b >1.28 391 1 0.43 1999
GSC 03549-02811 19h 07m 14s +49° 18′ 59″ G0V TrES-2 1.28 2.47063 0.0367 0 83.9 2006
HD 178911 B 152.4 19h 09m 03s +34° 35′ 59″ G5 b >6.292 71.487 0.32 0.1243 2001
HD 179949 88.18 19h 15m 33s −24° 10′ 45″ F8V b >0.98 3.092 0.04 0.05 2000
VB 10 18.72 19h 16m 58s 05° 09′ 02″ M8V b 6 270 0.36 0.98 97 2009
HD 183263 173 19h 28m 24s +08° 21′ 28″ G2IV b >3.69 634.23 1.515 0.38 2004
HAT-P-7 1044 19h 28m 40s +47° 58′ 10″ F8 b 1.776 2.205 0.0377 0 2008
HD 231701 354 19h 32m 04s +16° 28′ 27″ F8V b >1.03 143.5 0.55 0.19 2007
HD 185269 153 19h 37m 12s +28° 30′ 00″ G0IV b >0.94 6.838 0.077 0.3 2006
16 Cygni B 70.5 19h 41m 51s +50° 31′ 03″ G2.5V b >1.68 798.5 1.681 0.681 1996
HD 187123 156.28 19h 46m 57s +34° 25′ 15″ G5 b >0.52 3.097 0.042 0.03 1998
HD 187085 147 19h 49m 33s −37° 46′ 50″ G0V b >0.75 986 2.05 0.47 2006
HAT-P-11 123 19h 50m 50s +48|04|51 K5/K4 b 0.081 4.89 0.053 0.198 2009
HD 188015 171.66 19h 52m 04s +28° 06′ 01″ G5IV b >1.26 456.46 1.19 0.15 2005
HD 189733 62.9 20h 00m 43s +22° 42′ 39″ K1–K2 b 1.15 2.218573 0.0313 0 85.76 2005
HD 190228 215.7 20h 03m 00s +28° 18′ 24″ G5IV b >4.99 1127 2.31 0.43 2002
Gliese 777 A 51.81 20h 03m 37s +29° 53′ 48″ G6IV c >0.057 17.1 0.128 0.01 2005
Gliese 777 A 51.81 20h 03m 37s +29° 53′ 48″ G6IV b >1.502 2891 3.92 0.36 2002
HD 190647 177 20h 07m 20s −35° 32′ 19″ G5V b >1.9 1038.1 2.07 0.18 2007
HD 192263 64.85 20h 13m 59s −00° 52′ 00″ K2V b >0.72 24.348 0.15 0 1999
HD 192699 210 20h 16m 06s +04° 34′ 05″ G8IV b >2.5 351.5 1.16 0.149 2007
HD 195019 A 65 20h 28m 17s +18° 46′ 12″ G3IV–V b >3.43 18.3 0.14 0.05 1998
WASP-2 20h 30m 54s +06° 25′ 46″ K1V b 0.88 2.152226 0.0307 0 87 2006
HD 196050 153 20h 37m 51s −60° 38′ 04″ G3V b >3 1289 2.5 0.28 2002
HD 196885 A 107.63 20h 39m 51s +11° 14′ 58″ F8IV b >1.84 386 1.12 0.3 2005
HD 202206 151.14 21h 14m 57s −20° 47′ 21″ G6V b >17.4 255.87 0.83 0.435 2002
HD 202206 151.14 21h 14m 57s −20° 47′ 21″ G6V c >2.44 1383.4 2.55 0.267 2004
HD 208487 144.4 21h 57m 19s −37° 45′ 49″ G2V b >0.45 123 0.49 0.32 2004
HD 209458 154 22h 03m 10s +18° 53′ 04″ G0V b 0.69 3.52474859 0.045 0.07 86.677 1999
HD 210277 69.41 22h 09m 29s −07° 32′ 32″ G0 b >1.24 435.6 1.097 0.45 1998
Gliese 849 28.7 22h 09m 40s −04° 38′ 27″ M3.5 b >0.83 1880 2.35 0.07 2006
HD 210702 183 22h 11m 51s +16° 02′ 02″ K1III b >2 341.1 1.17 0.152 2007
HD 212301 172 22h 27m 30s −77° 43′ 04″ F8V b >0.45 2.457 0.036 0 2005
HD 213240 133 22h 31m 00s −49° 25′ 59″ G4IV b >4.5 951 2.03 0.45 2001
Gliese 876 15.3 22h 53m 13s −14° 15′ 13″ M4V d 0.0236 1.937760 0.0208 0 50 2005
Gliese 876 15.3 22h 53m 13s −14° 15′ 13″ M4V c 0.805 30.340 0.1303 0.2243 50 2001
Gliese 876 15.3 22h 53m 13s −14° 15′ 13″ M4V b 2.51 60.940 0.208 0.0249 50 1998
Tau1 Gruis 108.58 22h 53m 38s −48° 35′ 54″ G0V b >1.49 1442.919 2.7 0.34 2002
Rho Indi 22h 54m 39s −70° 04′ 25″ G2.5IV b >2.1 1294 2.7 0.34 2002
HD 216770 123.5 22h 55m 53s −26° 39′ 31″ K1V b >0.65 118.45 0.46 0.37 2003
51 Pegasi 50.1 22h 57m 27s +20° 46′ 07″ G2IV b >0.468 4.23077 0.052 0 1995
ADS 16402 B 22h 57m 47s +38° 40′ 30″ G0V HAT-P-1b 0.53 4.46529 0.0551 0.09 85.9 2006
HD 217107 64.3 22h 58m 15s −02° 23′ 42″ G8IV b >1.37 7.1269 0.074 0.13 1998
HD 217107 64.3 22h 58m 15s −02° 23′ 42″ G8IV c >2.1 3150 4.3 0.55 2005
Psi1 Aquarii 148 23h 15m 53s −09° 05′ 15″ K0III b >2.9 182 0.3 0 2003
HD 219828 265 23h 18m 47s +18° 38′ 45″ G0IV b >0.066 3.8335 0.052 0 2007
HD 221287 173 23h 31m 20s −58° 12′ 35″ F7V b 3.09 456.1 1.25 0.08 2007
Gamma Cephei A 45 23h 39m 20s +77° 37′ 56″ K2V b >1.59 902.26 2.03 0.2 2002
HD 222582 137 23h 41m 51s −05° 59′ 08″ G5 b >5.11 572 1.35 0.76 1999
HD 224693 307 23h 59m 54s −22° 25′ 41″ G2IV b >0.71 26.73 0.233 0.05 2006
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja vieraskielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:List of exoplanetary host stars