Luettelo Weekend Festivalin esiintyjistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Weekend Festivalin esiintyjistä vuosittain.

Weekend Balticin päälava vuonna 2016.

Weekend Festival[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

NRJ Stage Weekend Stage Party Stage
Perjantai 17. elokuuta David Guetta
Skrillex
Axl Smith
Nimetön
OFWGKTA
Cheek
Stig
Cityflash
Grind
DJ Sampl
DJ Taste
Maison & Dragen
Sergei Shkuroff
Housemotion
Lauantai 18. elokuuta Hurts
Carpark North
Donkeyboy
Poets of the Fall
Jukka Poika
Sebastian Ingrosso
Summer Sound Special
Haloo Helsinki!
Breathe Carolina
Redrama
Michael Gray
Heavyweight DJ's
Mixxed DJ's
DJ Mio & Upi
Smith & Mellin
DJ Toinen Minä

2013 - Future space edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

NRJ Stage Weekend Stage Future Stage Galaxy Stage
Perjantai 16. elokuuta Armin van Buuren
Example
Cheek
Justimus
Calvin Harris
Sub Focus DJ set
Redrama
Far East Movement
Dimitri Vegas & Like Mike
Zedd
Orkidea & friends
Porter Robinson
Nause
Darude
Rony Rex
Another Me
Cityflash
Rno
Sergei Shkuroff
Optimus Krime
Dosse
Lauantai 17. elokuuta David Guetta
Juno
Inna
Karri Koira
Sebastian Ingrosso
Mighty 44
Heavyweight DJ's
Aste
Pendulum DJ set
Feed Me
Cazzette
Gwise
K-System
Jeremy Folderol
DJ Ton-E
DJ Spinny
Mixxed DJ's
Housemotion
DJ Sampl
Rahim
Elukka

2014 - Electro disco edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

NRJ Stage Future Stage WKND Stage New Disco Lounge
Perjantai 15. elokuuta Calvin Harris
Dimitri Vegas & Like Mike
Afrojack
Martin Garrix
Showtek
Redrama
Headhunterz
R3hab
Brennan Heart
Borgore
Wolfpack
Nöstrave
Zomboy
DJ Bl3nd
Apster
Qwise
K-System
Joonas Hahmo
The Second Level
Jeremy Folderol
Tom Dostinov
Cityflash
MIO & DIVINE
YAS LO & DJ RNO
Mathisse
D' Jay-A
DJ Nikos
DJ Spinny
Lauantai 16. elokuuta deadmau5
Hardwell
Knife Party
HeavyWeight
JVG
Nopsajalka
Borgeous
Deorro
Alex Kunnari
Dyro
Contiez
Michael Calfan
Orkidea & Friends Stage
Orkidea
Proteus & J7
Super8 & Tab
Lenno
Heikki L
Rico Tubss
Orion
Rony Rex
DIVINE & MIO
Tone-E
Zinar Yaman
Housemotion
9th Floor
Tom & Hill
Sergei Shkuroff

2015 - Super digital edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Loop Stage Future Stage WKND Live Stage Digital Stage
Perjantai 7. elokuuta Hardwell
David Guetta
Showtek
Chase & Status
Felix Jaehn
Robin Schulz
Rudimental
Infected Mushroom
Heavyweight
DJ Bl3nd
Milla Lehto
Ousnap
Super8 & Tab
JS16
Modestep
Sanni
Temper 2
TCT
Angerfist
Zatox
Coone
Wildstylez
DJ Proteus
Wasted Penguinz
Ninth Floor
Sasha F
Lauantai 8. elokuuta Avicii
Armin van Buuren
Martin Garrix
W & W
Tungevaag & Raaban
R3hab
Headhunterz
Brennan Heart
Atmosfearz
Astrix
Darude
DJ Orkidea
The Second Level
Example & DJ Wire
Sini Sabotage
Tippa-T
Nikke Ankara
Chris Lake
Pep & Rash
Henri Krinkle
Yas Lo
Lenno
DJ Orion
Tom Dostinov
Laz Perkins
Alora & Senii

2016 - Year of the tiger edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Cell Stage WKND Live Stage Future Stage Digital Stage Rave Corner
Perjantai 5. elokuuta Axwell ^ Ingrosso
Antti Tuisku
Steve Aoki
Dimitri Vegas & Like Mike
Rebecca & Fiona
DVBBS
JVG
Infected Mushroom
Sigma
Reino Nordin
HeavyWeight
Teflon Brothers
Don Diablo
ATB
TJR
Will Sparks
The Second Level
Sam Feldt
Pep & Rash
Watermät
Angerfist
Evil Activities
Radical Redemption
Frontliner
Da Tweekaz
Coone
Proteus
Dj Jane J7
Milla Lehto
Laz Perkin & Thrill Moon
Rony Rex
Orion
Cartoon
K-System
Will Dragen
Alora & Senii
Spinny
Lauantai 6. elokuuta Hardwell
Armin van Buuren
Knife Party
Tiësto
Martin Garrix
Tungevaag & Raaban
Samlight
Example
Darude
Redfoo
Alan Walker
Eevil Stöö
Ummet Ozcan
Lost Frequencies
Brennan Heart
DJ Bl3nd
Matisse & Sadko
Paul Morrell
Temper2
Sigala
Cedric Gervais
Justin Prime
Mr. Belt & Wezol
Jack Perry
Ilari
LRWN & Dacoy Flix
Alex Nieminen
Super8 & Tab
Orkidea
Alex Mattson
Efo
Ninth Floor
Alex Kunnari
Dosse
Flowjacks
Salazar Parkjou
CAT

2017 - Neon dreams edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Loop Stage WKND Stage Future Stage The Dome Digital Stage
Perjantai 4. elokuuta The Chainsmokers
Marshmello
Armin Van Buuren
Rae Sremmurd
Don Diablo
Alan Walker
Nikke Ankara
Inna (laulaja)
Teflon Brothers
View
Kauriinmetsästäjät
Dillon Francis
Brennan Heart
Tchami
Sub Focus
GTA (DJs)
Alok
The Second Level
Laz Perkins
Pawl (DJ)
Heavyweight
Umek
Chocolate Puma
Thomas Jack
DJ Orion
Alex Nieminen
Milla Lehto
Supermodels From Paris
Concha
Jekaterina
Marc
Wasted Penquinz
Code Black
Bass Modulators
Anime (DJ)
Fox Stevenson
Futuristik
Muffler
Lauantai 5. elokuuta Deadmau5
Pendulum (yhtye)
Clean Bandit
Tungevaag & Raaban
Reino Nordin
Icona Pop
Mikael Gabriel
Cheat Codes
Sonny
PastoriPike
Jauz
Valentino Khan
Kungs
Mike Perry
Pegboard Nerds
Yellow Claw
Alex Mattson
Milwin
DJ Thastor
Felix Da Housecat
Tensnake
Zombie Nation
Kiasmos
DJ Orkidea
Rony Rex
Bombossa Brothers
Efo
Temper2
Oded Peled
J7
Sound Rush
DJ Proteus
Sasha F
Infekto
Physics

2018 - Urban disco edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Main Stage Valinta Future Stage Vice
Perjantai 17. elokuuta Axwell & Ingrosso
The Prodigy
Oliver Heldens
6ix9ine
Desiigner
A Boogie wit da Hoodie
ZHU
Lemaitre
Psyko Punkz
Brennan Heart
Showtek
Breathe Carolina
Swanky Tunes
Moksi
Marcel Woods
The Second Level
Rony Rex
Laz Perkins
Flash Finger
Eevil Stöö X Koksu Koo
Tippa & Bizi
Nelli Matula
Gettomasa
Asa + DJ Polarsoul
Lauantai 18. elokuuta David Guetta
Macklemore
Hardwell
Galantis
JVG
Malaa
Elastinen
Big Shaq
Bess (laulaja)
Heavyweight
Slushii
R3hab
Martin Jensen
Salvatore Ganacci
Alex Mattson
Brooks
Lumïsade
Onni Boi
Temper2
Alisky
Vesta (laulaja)
OG Ulla-Maija
Versace Henrik X NCO X Musta Hanhi
Kevin Tandu
Sunnuntai 19. elokuuta Martin Garrix
Lil Yachty
Martin Solveig
KSHMR
Mikael Gabriel
Tungevaag & Raaban
Lil Xan
Don Diablo
Cledos
Dennis Lloyd
Stefflon Don
Headhunterz
Netsky
Tujamo
AC Slater
DJ Orkidea
Vicetone
JS16
Evarist & MK8
Avadox
Gasellit (yhtye)
Ruudolf & Karri Koira
Pastori Pike & Aito G's
View
IBE

2019[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Weekend Stage WKND Tent Future Stage Alternative Stage Dancetaria Stage
Perjantai 19. heinäkuuta Armin van Buuren
Lil Uzi Vert
Robin Schulz
Gasellit
Anna Puu
Cledos
Gunna
Scarlrdx
J.I.D
YBN COrdae
[[]]
Jesse Markin
Proteus
DVBBS
Pendulum DJ-set
W&W
Zomboy
Dynoro
Muffler
Djane J7
Infekto
Milwin
Thastor
Kube
Blind Channel feat. Alex Mattson
Eevil Stöö&Koksu Koo
Mouhous
OnniBoy
[[]]
Bizi
OG-Ulla-Maija
Mark Knight
Heikki L
Sonin
Orion
Ian
Detalji
Lauantai 20. heinäkuuta Swedish House Mafia
Example
Bastille
Pyhimys
Gettomasa
$uicideboy$
Killy
Evelina
IBE
Lukas Leon
Afrojack
Alan Walker
Tungevaab & Raaban
Headhunterz
The Prince Karma
The Second Level
Js16
TBOY
Samlight
DJ Spinny
Life
Melo
Sofa
Cavallini & Shirty
DJ Yeboah
Henrik!
Zacharian
Efo
Milla Lehto
Conha
Ian

Weekend Festival Baltic[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2015 - Super digital baltic edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Weekend Stage Future Stage WKND Stage
Torstai 6. elokuuta Tiësto
MOTi
Super8 & Tab
Chris Lake
Brennan Heart
Headhunterz
Pep & Rash
Henry Krinkle
Astrix
-
Perjantai 7. elokuuta Armin van Buuren
Example & DJ Wire
Tungevaag & Raaban
NERO
Hardwell
Darude
Sub Focus
Robin Schulz
AronChupa
Atmozfears
Rudimental
Cartoon
Orkidead
The Second Level
Anton & Heikki L
[Ex] da Bass
Centron
Bombossa Brothers
Diana D
DJ Gustavito
Josh Jay & Ivar Mind
Lauantai 8. elokuuta Martin Garrix
David Guetta
Felix Jaehn
Showtek
Chase & Status
Grind Live
Syn Cole
Netsky
Wildstylez
Noisecontrollers
DJ Bl3nd
Beat Service
Bad J
Kristjan Hirmo
Kert Klaus
Proteus
Planeet
Kolzar
Sven Arusoo
Tarmo Tammel

2016 - Year of the tiger edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Weekend Stage WKND Live Stage Future Stage Digital Stage
Torstai 4. elokuuta Avicii
Steve Aoki
DVBBS
Knife Party
Lost Frequencies
Darude
Example
Infected Mushroom
Redfoo
Angerfist
Sigma
Ummet Ozcan
TJR
DJ Bl3nd
Will Sparks
Sam Feldt
Matisse & Sadko
Watermät
Mr. Belt & Wezol
Jack Perry
Kristjan Hirmo
Kert Klaus
Heavyweight
Bad J
Paul Oja
Clubmusic Takeover
Latvian DJ competition winner
Perjantai 5. elokuuta Tiësto
Martin Garrix
Robin Schulz
Showtek
Otto Knows
Axwell Λ Ingrosso
Syn Cole
Temper2
Brainstorm
Alan Walker
PeR
I Wear* Experiment
Elina Born
Headhunterz
Michael Calfan
Brennan Heart
Alex Mattson
AronChupa
Chicane
Tigerlily
Justin Prime
Orkidea
[Ex] da Bass
Dr. Philgood
Bombossa Brothers
Planeet
Sven Arusoo
Kermo Hert
Andres Puusepp
Erkki Sarapuu
Lauantai 6. elokuuta Dimitri Vegas & Like Mike
Afrojack
Rudimental
Tungevaag & Raaban
ATB
Netsky
Cartoon
Isac Elliot
NOËP
Würffel
Epordwerk
Don Diablo
Sigala
Bassjackers
Da Tweekaz
Coone
Wildstylez
Pep & Rash
Radistai
The Second Level
Proteus
MHKL
Alex Wave
Niskerone
Coverk x Byte
Futuristik
Lia Lisse
Diana D
Hot n' Handsome

2017 - Neon beach edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Main Stage WKND Stage Future Stage
Torstai 3. elokuuta Armin van Buuren
Alesso
Don Diablo
Madison Mars
Alan Walker
Tchami
Rae Sremmund
Alok
Flux Pavilion
Filatov & Karas
Wild Motherfuckers
Brennan Heart
Camo & Krooked
Sub Focus
Matrix & Futureboard
The Second Level
Ally & Siger
Pawl
Marc
Perjantai 4. elokuuta Deadmau5
Knife Party
Martin Tungevaag & Robin Raaban
The Chainsmokers
Noep
Clean Bandit
Jauz
Valentino Khan
R3hab
Kisma
Pegboard Nerds
Milwin
Angerfist
Radical Redemption
Proteus
Alex Matson
Bombossa Borthers
Kert Klaus
Kristjan Hirmo
Andress Puusepp
Hot 'n' Handsome
Christian Saburo
Lauantai 5. elokuuta Martin Garrix
Chase & Status
Cartoon
Syn Cole
Kungs
Cheat Codes
Bebe Rexha
Alma
Pur Mud
Epordwerk
Fox Stevenson
Bass Modulators
Macky Gee
GTA
MHKL
Futuristik
Sven Arusoo
[EX] Da Bass
Coverk X Byte
Erkki Sarapuu
Marek Talivere

2018 - Urban disco edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Main Stage WKND Stage Future Stage Katel & Hard Nation & Machine Nation
Torstai 15. elokuuta Axwell ^ Ingrosso
Post Malone
Afrojack
Oliver Heldens
Desiigner
Arop
Swanky Tunes
$uicideboys$
A Boogie with da Hoodie
ZHU
Lemaitre
Brennan Heart
Alan Walker
Slushii
Moksi
Franky Walker
The Second Level
Cityflash & Laura-Ly
Bombossa Brothers
Majamasin
Rulers of the Deep
Eisi
Kaarel Sein
Perjantai 16. elokuuta David Geutta
Kygo
Galantis
R3HAB
Headhunterz
Pur Mudd
Don Diablo
Lemon Fight
Biq Shaq
Relanex
5 Minuust
Rämmär DJ's
Anders Puusep
Ander Aljaste
Malaa
Martin Jensen
Syn Cole
Madison Mars
Brooks
Kert Klaus
Sander Valge & Siim Taba
Korsakoff
Sunu Dee & Cityflash
Critical Enemiez & Paralyze
Zero Opacity
Hypix
Hardstyle toys
Proteus
The renegade & project
Reducerboy
Lauantai 17. elokuuta Tungevaab & Raaban
Sigma
Martin Solveig
KSHMR
The Prodigy
Hardwell
Tujamo
Netsky
Inna
Gorgon City
Kermo Hert
Getter Jaani
Wateva
AC Slater
Andy C
CoverXbyte
Stacey James & Kevin XMC
Erkki sarapuu
Marek Talivere
Pfirter
Bas Mody
Merimell
Fok Yee
Kekkonen & Öis
Tarmo Paluoja


Weekend Festival Sweden[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

2016 - Year of the tiger edition[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mega Cell WKND Live Stage Future Stage
Perjantai 5. elokuuta Dimitri Vegas & Like Mike
Fatboy Slim
DVBBS
Tungevaag & Raaban
Lost Frequencies
Sigala
Redfoo
Example
NCBM
Grabb
Ummet Ozcan
Bassjackers
Wildstylez
DJ Bl3nd
Matisse & Sadko
Darude
Mr. Belt & Wezol
Jack Perry
Pendla
Lauantai 6. elokuuta Tiësto
Martin Garrix
Showtek
Steve Aoki
Rebecca & Fiona
Michael Calfan
Alan Walker
Sigma
Infected Mushroom
Madcon
TJR
Will Sparks
Vigiland
AronChupa
Tigerlily
Felix Andersson
Watermät
Pawl
Sam Feldt