Luettelo Samsung Galaxy -tuoteperheen tuotteista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nykyinen logo vuodesta 2015 eteenpäin.
Samsung Galaxy -tuoteperheen logo vuoteen 2015 asti.

Tämä on luettelo Samsung Galaxy -tuoteperheen tuotteista.

Samsung Galaxy on Samsungin tuoteperhe, joka sisältää erilaisia älypuhelimia, phabletteja, tablettitietokoneita, älykelloja sekä muita elektroniikkalaitteita. Tuoteperheen ensimmäinen laite on vuonna 2009 julkaistu Samsung Galaxy -puhelin.

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Älypuhelimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy S20 helmikuu 2020
Samsung Galaxy S20+ 2020
Samsung Galaxy S10+.png
Samsung Galaxy S10 helmikuu 2019
Samsung Galaxy S9+.png
Samsung Galaxy S9 16. maaliskuuta 2018
Samsung Galaxy S8 3/2017
Samsung Galaxy S7 edge (25690678361).jpg
Samsung Galaxy S7 Edge G935F
G935 (Yhdysvaltoihin suunnattu malli)
G935FD (Itä-Aasiaan suunnattu malli)
Samsung Galaxy S7 Edge Duos (tupla-SIM)
2/2016
Samsung Galaxy S7 G930F
G930 (Yhdysvaltoihin suunnattu malli)
G930FD (Itä-Aasiaan suunnattu malli)
Samsung Galaxy S7 Duos (tupla-SIM)
2/2016
Samsung Galaxy S6 edge+.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge+ 8/2015
Samsung Galaxy Trend 2 Lite SM-G318HZKANEE 8/2015
Samsung Galaxy V Plus SM-G318 8/2015
Samsung Galaxy S4 Mini Plus GT-i9195I 6/2015
Samsung Galaxy S6 Active gray bootscreen.jpg
Samsung Galaxy S6 Active SM-G890A 6/2015
Samsung Galaxy J5 (3).JPG
Samsung Galaxy J5 SM-J500F (AT&T:n tarjoama malli) 6/2015
Galaxy S6 Edge.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge SM-G925F
SM-G925I
4/2015
Samsung Galaxy S6 (17136406785).jpg
Samsung Galaxy S6 SM-G920 4/2015
Samsung Galaxy Xcover 3.jpg
Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F 3/2015
Samsung Galaxy J1 SM-J100H 2/2015
Samsung Galaxy A5 (16144918912).jpg
Samsung Galaxy A5 SM-A500F 12/2014
Samsung Galaxy A3.png
Samsung Galaxy A3 SM-A300F 12/2014
Samsung Galaxy Young 2 SM-G130H 10/2014
Samsung Galaxy Alpha.png
Samsung Galaxy Alpha SM-G850 9/2014
Tel samsung gal prime (2).JPG
Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530H 9/2014
Samsung Galaxy Core Prime LTE charcoal gray - front.jpg
Samsung Galaxy Core Prime SM-G360BT 9/2014
Samsung Galaxy Pocket 2 SM-G110B 9/2014
Samsung Galaxy Ace 4 SM-G313F (LTE-malli) 8/2014
Samsung Galaxy S Duos 3 Black.png
Samsung Galaxy S Duos 3 SM-G313HU 8/2014
Samsung Galaxy Core 2.jpg
Samsung Galaxy Core 2 Samsung Galaxy Core II
Samsung Galaxy Core 2 Dual SIM
Samsung Galaxy Core II Dual SIM (SM-G355H)
7/2014
Samsung Galaxy S5 mini.png
Samsung Galaxy S5 Mini SM-G800H
SM-G800F
7/2014
Samsung-Galaxy-Core GT-I8262.JPG
Samsung Galaxy Core SM-G386F (LTE-malli) 6/2014
Samsung Galaxy K Zoom.jpg
Samsung Galaxy K Zoom SM-C115 5/2014
Samsung Galaxy Ace Style SM-G310HN 5/2014
Samsung Galaxy S5.png
Samsung Galaxy S5 SM-G900H
SM-G900F
SM-G900FD (tupla-SIM / LTE)
SM-G900R4
SM-G900V
4/2014
Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060
Samsung Galaxy Grand Lite
1/2014
Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 12/2013
Galaxy J SC-02F Lapis Blue 1.jpg
Samsung Galaxy J SGH-N075 12/2013
Samsung Galaxy S Duos 2.JPG
Samsung Galaxy S Duos 2 GT-S7582 12/2013
Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 12/2013
Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100
SM-G7102 (tupla-SIM)
11/2013
Samsung Galaxy Star Pro GT-S7260
GT-S7262 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy Express 2 SM-G3815 10/2013
Samsung Galaxy Round SM-G9105 10/2013
Samsung Galaxy Trend Lite GT-S7390
GT-S7392 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy Fame Lite GT-S6790 10/2013
Samsung Galaxy Light SGH-T399 10/2013
Samsung Galaxy Core Plus SM-G3500
SM-G3502 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy S4 mini Frontside.jpg
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9190
I9195 (LTE-malli)
I9192 (tupla-SIM)
7/2013
Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295 6/2013
Galaxy S4 Zoom от Samsung.jpg
Samsung Galaxy S4 Zoom SM-C1010 6/2013
Galaxy Ace 3.JPG
Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270
GT-S7272 (tupla-SIM)
GT-S7275 (LTE-malli)
6/2013
Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5310
GT-S5312 (tupla-SIM)
6/2013
Samsung Galaxy Star GT-S5280
GT-S5282 (tupla-SIM)
GT-S5283 (tripla-SIM)
5/2013
Samsung-Galaxy-Core GT-I8262.JPG
Samsung Galaxy Core GT-S8262
GT-i8262D
5/2013
Samsung Galaxy Y Plus GT-S5303 5/2013
Samsung Galaxy Win GT-I8550
Galaxy Grand Quattro (GT-I8552: tupla-SIM)
5/2013
Samsung Galaxy Fame GT-S6810
GT-S6810P (NFC-malli)
4/2013
Samsung Galaxy S4.jpg
Samsung Galaxy S4 GT-I9500
GT-I9505 (LTE-malli)
GT-I9506 (LTE+-malli)
4/2013
Samsung Galaxy Xcover 2.JPG
Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 3/2013
Samsung galaxy young.jpg
Samsung Galaxy Young GT-S6310
GT-S6312 (tupla-SIM)
3/2013
Samsung Galaxy Grand GT-I9080
GT-I9082 (tupla-SIM)
1/2013
Samsung Galaxy S II Plus GT-I9105 1/2013
Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 1/2013
Samsung Galaxy S III mini.jpg
Samsung Galaxy S III Mini GT-I8190 11/2012
Samsung Galaxy Rugby Pro SGH-I547
Samsung Galaxy Rugby LTE (SGH-i547C: Kanadaan suunnattu malli)
10/2012
Samsung Galaxy Express SGH-I437 10/2012
Samsung Galaxy Rush SPH-M830 9/2012
Samsung Galaxy S Relay 4G T699
Samsung Galaxy S Blaze Q
9/2012
Samsung Galaxy Reverb SPH-M950 9/2012
Samsung Galaxy Victory 4G LTE SPH-L300 9/2012
Samsung Galaxy Pocket Duos GT-S5302 9/2012
Samsung gt-s7560m.png
Samsung Galaxy S Duos GT-S7562
Galaxy S Duos (GT-S7568: China Mobilen tarjoama malli)
Galaxy Trend (S7560M: yksi SIM-kortti)
Galaxy Trend II Duos (GT-S7572: erilainen kamera; 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin; Kiinaan suunnattu malli)
9/2012
Samsung Galaxy Stellar SCH-I200 7/2012
Chat-jellybean.JPG
Samsung Galaxy Ch@t GT-B5330 5/2012
Samsung Galaxy Appeal SGH-I827 5/2012
Samsung Galaxy S III.png
Samsung Galaxy S III GT-I9300
Galaxy S III (I9305: LTE-malli)
5/2012
Samsung Galaxy S Advance i9070.JPG
Samsung Galaxy S Advance Galaxy S II Lite 4/2012
Samsung Galaxy Rugby GT-S5690M 4/2012
Samsung Galaxy Pocket.jpg
Samsung Galaxy Pocket GT-S5300 3/2012
Samsung Galaxy Rugby Smart SGH-i847 3/2012
Presentation12.jpg
Samsung Galaxy Beam i8530 2/2012
Samsung Galaxy Y DUOS GT-S6102 2/2012
GT-S6500L.jpg
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500 2/2012
Front Ace 2.JPG
Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160
Samsung Galaxy Ace 2 x (GT-S7560M)
2/2012
Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500 1/2012
Samsung Galaxy Y Pro Duos GT-B5510
GT-B5512(B)
1/2012
Samsung Nexus S front.jpg
Nexus S i9250 11/2011
Samsung Stratosphere SCH-I405
Samsung SCH-I405U
Samsung Galaxy Metrix 4G
10/2011
Samsung Galaxy Xcover S5690 8/2011
Samsung Galaxy Precedent 8/2011
Samsung Galaxy Y S5360 run Android 2.3.6.jpg
Samsung Galaxy Y GT-S5360 8/2011
Samsung Galaxy M Pro B7800 8/2011
Samsung Galaxy W (GT-I8150) front 1.jpg
Samsung Galaxy W GT-I8150
Samsung Exhibit II 4G (SGH-T679)
8/2011
Samsung Galaxy R I9103 8/2011
Samsung Galaxy S plus.png
Samsung Galaxy S Plus GT-i9001 8/2011
Samsung Galaxy Z I9103
Samsung Galaxy R
6/2011
Samsung Exhibit 4G SGH-T759 6/2011
Samsung Galaxy S II (3).jpg
Samsung Galaxy S II GT-I9100
Samsung Galaxy S II Skyrocket
Samsung Captivate Glide
5/2011
Samsung Galaxy Neo M220L 4/2011
Samsung Galaxy Pro B7510 4/2011
Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 4/2011
Samsung Galaxy Mini.JPG
Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Samsung Galaxy Next (Italiassa)
Samsung Galaxy Pop (Intiassa)
3/2011
Samsung Galaxy Gio.JPG
Samsung Galaxy Gio GT-S5660 3/2011
Samsung Galaxy SL GT-I9003 2/2011
Samsung Galaxy Fit S5670 2/2011
Samsung Galaxy Ace.png
Samsung Galaxy Ace GT-S5830, GT-S5830i
Samsung Galaxy Cooper (GT-S5830: Thaimaassa)
2/2011
Samsung Galaxy 551 I5510
Samsung Callisto
10/2010
Samsung Galaxy U M130L 8/2010
Galaxy 5.jpg
Samsung Galaxy 5 Samsung Galaxy Europa
Samsung Galaxy 550
8/2010
Samsung Galaxy Apollo.jpg
Samsung Galaxy 3 Samsung Galaxy Apollo 7/2010
Samsung i9000 galaxy s.jpeg
Samsung Galaxy S GT-I9000
Samsung Captivate
Samsung Vibrant
Samsung Fascinate
Samsung Epic 4G
Samsung Mesmerize
6/2010
Samsung i5700.jpg
Samsung Galaxy Spica GT-I5700
Samsung Galaxy Portal
11/2009
I7500 with screen protector.jpg
Samsung Galaxy GT-I7500
Samsung i7500
6/2009

Phabletit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Phabletiksi lasketaan laitteet, joiden näytön koko on vähintään 5,2 tuumaa.

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy A10 2019
Samsung Galaxy A20 2019
Samsung Galaxy A20e 2019
Samsung Galaxy A40 2019
Samsung Galaxy A50 screen.jpg
Samsung Galaxy A50 2019
GalaxyA70Phone.png
Samsung Galaxy A70 2019
GalaxyA80Phone Transparent.png
Samsung Galaxy A80 2019
Samsung Galaxy Note7 SM-N930F Euroopan unionin lippu
SM-N930 Yhdysvallat
SM-N930G Intia
19.8.2016
Samsung Galaxy S6 edge+.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928A 8/2015
Samsung Galaxy A8 8/2015
Samsung Galaxy Note 5 in IFA 2015 (2).jpg
Samsung Galaxy Note 5 SM-N920 8/2015
Samsung Galaxy A7 SM-A700F
SM-A700FD
SM-A700K
SM-A700L
SM-A700S
SM-A700X
2/2015
Samsung Galaxy E7 SM-E700H 1/2015
Samsung Galaxy Note Edge in 2014 IFA.jpg
Samsung Galaxy Note Edge SM-N915G 11/2014
Samsung Galaxy Note 4.png
Samsung Galaxy Note 4 SM-N910G 10/2014
Samsung Galaxy Mega 2 SM-G7508 9/2014
Samsung Galaxy Note 3 Neo.png
Samsung Galaxy Note 3 Neo
SM-N7500 (3G-malli / Samsung Exynos -suoritin / kansainvälinen)
SM-N7502 (tupla-SIM)
SM-N7505 (4G / LTE -malli / Qualcomm Snapdragon -suoritin / tietyissä maissa)
1/2014
Samsung Galaxy Note 3 Evernote (15555814227).jpg
Samsung Galaxy Note 3
SM-N9000 (3G-malli / Samsung Exynos -suoritin / kansainvälinen)
SM-N9002 (tupla-SIM)
SM-N9005 (4G / LTE -malli / Qualcomm Snapdragon -suoritin / tietyissä maissa)
9/2013
S-Mega.jpg
Samsung Galaxy Mega
GT-I9150 (5.8")
GT-I9152 (5.8", tupla-SIM)
GT-I9200 (6.3")
GT-I9205 (6,3", LTE)
4/2013
Samsung Galaxy Note II.png
Samsung Galaxy Note II GT-N7100 9/2012
Samsung Galaxy Note (original).JPG
Samsung Galaxy Note GT-N7000 10/2011

Tabletit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T580
SM-P580
SM-T585
SM-P585
5/2016
Samsung Galaxy View SM-T670 28.10.2015
Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-T800 (Wi-Fi-malli)
SM-T801 (3G-malli)
SM-T805 (4G-malli)
1.7.2015
GALAXY TAB SC-03G.jpg
Samsung Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 (Wi-Fi-malli)
SM-T701 (3G-malli)
SM-T705 (4G-malli)
1.7.2015
Samsung Galaxy Tab A 8.0 SM-T350 1.3.2015
Samsung Galaxy Tab A 9.7 SM-T550(Wi-Fi-malli)
SM-T555(3G / LTE -malli)
1.3.2015
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T530 (Wi-Fi-malli)
SM-T531 (3G-malli)
SM-T535 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab 4 8.0.png
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 SM-T330 (Wi-Fi-malli)
SM-T331 (3G-malli)
SM-T335 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab 4 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230 (Wi-Fi-malli)
SM-T231 (3G-malli)
SM-T235 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 SM-T900 (Wi-Fi-malli)
SM-T905 (3G / LTE -malli)
9.3.2014
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 SM-T110 (Wi-Fi-malli)
SM-T111 (3G-malli)
16.1.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 SM-T520 (Wi-Fi-malli)
SM-T525 (3G-malli)
6.1.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4.png
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320 (Wi-Fi-malli)
SM-T321 (3G-malli)
SM-T325 (4G-malli)
6.1.2014
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition SM-P600 (Wi-Fi-malli)
SM-P601 (3G-malli)
SM-P605 (3G / LTE -malli)
SM-P607 (3G / LTE -malli)
4.9.2013
Samsung Galaxy Tab 3 10.1-inch Android Tablet.jpg
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5210 (Wi-Fi-malli)
GT-P5200 (3G-malli)
GT-P5220 (4G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T310 (Wi-Fi-malli)
SM-T311 (3G-malli)
SM-T315 (4G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Tab 3 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 (Wi-Fi-malli)
SM-T211 (3G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Note 8.0.png
Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5110 (Wi-Fi-malli)
GT-N5100 (3G-malli)
GT-N5120 (3G / 4G / LTE -malli)
5.4.2013
Samsung Galaxy Tab 2 10.1-2175.jpg
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 (Wi-Fi-malli) Euroopan unionin lippu
GT-P5113 (Wi-Fi-malli) Yhdysvallat
GT-P5100 (3G-malli)
SCH-I915 (Verizonin tarjoama malli)
13.5.2012
Samsung Galaxy Tab 2 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 (Wi-Fi-malli)
GT-P3100 (3G-malli)
SCH-I705 (Verizonin tarjoama malli)
22.4.2012
Samsung Galaxy Tab 7.7 GT-P6810 (Wi-Fi-malli)
GT-P6800 (3G-malli)
SCH-I815 (Verizonin tarjoama malli)
1.3.2012
Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8010 / GT-N8013 (Wi-Fi-malli)
GT-N8000 (3G-malli)
GT-N8020 (3G / LTE -malli)
27.2.2012
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus.png
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus GT-P6210 (Wi-Fi-malli)
GT-P6200 (3G-malli)
13.11.2011
Samsung Galaxy Tab 8.9.png
Samsung Galaxy Tab 8.9 GT-P7310 (Wi-Fi-malli)
GT-P7300 (3G-malli)
SGH-I957 (AT&T:n tarjoama malli)
2.10.2011
Samsung GT-P7100 Galaxy Tab 10.1v.jpg
Samsung Galaxy Tab 10.1v GT-P7100 4.5.2011
Samsung Galaxy Tab 10.1.png
Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7510 (Wi-Fi-malli)
GT-P7500 (3G-malli)
SCH-I905 (Verizonin tarjoama malli)
8.6.2011
Galaxy Tab wp jeh.jpg
Samsung Galaxy Tab GT-P1010 (Wi-Fi-malli)
GT-P1000 (3G-malli)
SCH-I800 (Verizonin tarjoama malli)
11.11.2010

Taitettavanäyttöiset puhelimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

kuva malli Mallinumerot ja muut nimet julkaistu Tyyppi
Galaxy Fold - 6.jpg
Samsung Galaxy Fold 2019 Taitettavanäyttöinen puhelin

Älykellot ja muut laitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu Tyyppi
Samsung Galaxy Gear in cradle.jpg
Samsung Galaxy Gear SM-V700 syyskuu 2013 älykello
Samsung Gear2.jpg
Samsung Galaxy Gear 2 11. huhtikuuta 2014 älykello
Samsung Gear S3 18. marraskuuta 2016 älykello
Galaxy Player 4.0.JPG
Samsung Galaxy Player Galaxy Player 5.0 (YP-G70)
Galaxy Player 4.2 (YP-GI1)
Galaxy Player 4.0 (YP-G1)
Galaxy Player 3.6 (YP-GS1)
Galaxy Player 5.8 (YP-GP1)
lokakuu 2010 mediatoistin

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Samsung Galaxy.