Luettelo Samsung Galaxy -tuoteperheen tuotteista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Samsung Galaxy -tuoteperheen logo.

Tämä on luettelo Samsung Galaxy -tuoteperheen tuotteista.

Samsung Galaxy on Samsungin tuoteperhe, joka sisältää erilaisia älypuhelimia, phabletteja, tablettitietokoneita, älykelloja sekä muita elektroniikkalaitteita. Tuoteperheen ensimmäinen laite on vuonna 2009 julkaistu Samsung Galaxy -puhelin.

Tuotteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Älypuhelimet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy S8 3/2017
Samsung Galaxy S7 edge (25690678361).jpg
Samsung Galaxy S7 Edge G935F
G935 (Yhdysvaltoihin suunnattu malli)
G935FD (Itä-Aasiaan suunnattu malli)
Samsung Galaxy S7 Edge Duos (tupla-SIM)
2/2016
Samsung Galaxy S7 G930F
G930 (Yhdysvaltoihin suunnattu malli)
G930FD (Itä-Aasiaan suunnattu malli)
Samsung Galaxy S7 Duos (tupla-SIM)
2/2016
Samsung Galaxy S6 edge+.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge+ 8/2015
Samsung Galaxy Trend 2 Lite SM-G318HZKANEE 8/2015
Samsung Galaxy V Plus SM-G318 8/2015
Samsung Galaxy S4 Mini Plus GT-i9195I 6/2015
Samsung Galaxy S6 Active gray bootscreen.jpg
Samsung Galaxy S6 Active SM-G890A 6/2015
Samsung Galaxy J5 (3).JPG
Samsung Galaxy J5 SM-J500F (AT&T:n tarjoama malli) 6/2015
Galaxy S6 Edge.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge SM-G925F
SM-G925I
4/2015
Samsung Galaxy S6 (17136406785).jpg
Samsung Galaxy S6 SM-G920 4/2015
Samsung Galaxy Xcover 3.jpg
Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F 3/2015
Samsung Galaxy J1 SM-J100H 2/2015
Samsung Galaxy A5 (16144918912).jpg
Samsung Galaxy A5 SM-A500F 12/2014
Samsung Galaxy A3.png
Samsung Galaxy A3 SM-A300F 12/2014
Samsung Galaxy Young 2 SM-G130H 10/2014
Samsung Galaxy Alpha.png
Samsung Galaxy Alpha SM-G850 9/2014
Tel samsung gal prime (2).JPG
Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530H 9/2014
Samsung Galaxy Core Prime LTE charcoal gray - front.jpg
Samsung Galaxy Core Prime SM-G360BT 9/2014
Samsung Galaxy Pocket 2 SM-G110B 9/2014
Samsung Galaxy Ace 4 SM-G313F (LTE-malli) 8/2014
Samsung Galaxy S Duos 3 Black.png
Samsung Galaxy S Duos 3 SM-G313HU 8/2014
Samsung Galaxy Core 2.jpg
Samsung Galaxy Core 2 Samsung Galaxy Core II
Samsung Galaxy Core 2 Dual SIM
Samsung Galaxy Core II Dual SIM (SM-G355H)
7/2014
Samsung Galaxy S5 mini.png
Samsung Galaxy S5 Mini SM-G800H
SM-G800F
7/2014
Samsung-Galaxy-Core GT-I8262.JPG
Samsung Galaxy Core SM-G386F (LTE-malli) 6/2014
Samsung Galaxy K Zoom.jpg
Samsung Galaxy K Zoom SM-C115 5/2014
Samsung Galaxy Ace Style SM-G310HN 5/2014
Samsung Galaxy S5.png
Samsung Galaxy S5 SM-G900H
SM-G900F
SM-G900FD (tupla-SIM / LTE)
SM-G900R4
SM-G900V
4/2014
Samsung Galaxy Grand Neo GT-I9060
Samsung Galaxy Grand Lite
1/2014
Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 12/2013
Galaxy J SC-02F Lapis Blue 1.jpg
Samsung Galaxy J SGH-N075 12/2013
Samsung Galaxy S Duos 2.JPG
Samsung Galaxy S Duos 2 GT-S7582 12/2013
Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 12/2013
Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100
SM-G7102 (tupla-SIM)
11/2013
Samsung Galaxy Star Pro GT-S7260
GT-S7262 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy Express 2 SM-G3815 10/2013
Samsung Galaxy Round SM-G9105 10/2013
Samsung Galaxy Trend Lite GT-S7390
GT-S7392 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy Fame Lite GT-S6790 10/2013
Samsung Galaxy Light SGH-T399 10/2013
Samsung Galaxy Core Plus SM-G3500
SM-G3502 (tupla-SIM)
10/2013
Samsung Galaxy S4 mini Frontside.jpg
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9190
I9195 (LTE-malli)
I9192 (tupla-SIM)
7/2013
Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295 6/2013
Galaxy S4 Zoom от Samsung.jpg
Samsung Galaxy S4 Zoom SM-C1010 6/2013
Galaxy Ace 3.JPG
Samsung Galaxy Ace 3 GT-S7270
GT-S7272 (tupla-SIM)
GT-S7275 (LTE-malli)
6/2013
Samsung Galaxy Pocket Neo GT-S5310
GT-S5312 (tupla-SIM)
6/2013
Samsung Galaxy Star GT-S5280
GT-S5282 (tupla-SIM)
GT-S5283 (tripla-SIM)
5/2013
Samsung-Galaxy-Core GT-I8262.JPG
Samsung Galaxy Core GT-S8262
GT-i8262D
5/2013
Samsung Galaxy Y Plus GT-S5303 5/2013
Samsung Galaxy Win GT-I8550
Galaxy Grand Quattro (GT-I8552: tupla-SIM)
5/2013
Samsung-galaxy-fame-s6810.jpg
Samsung Galaxy Fame GT-S6810
GT-S6810P (NFC-malli)
4/2013
Samsung Galaxy S4.jpg
Samsung Galaxy S4 GT-I9500
GT-I9505 (LTE-malli)
GT-I9506 (LTE+-malli)
4/2013
Samsung Galaxy Xcover 2.JPG
Samsung Galaxy Xcover 2 GT-S7710 3/2013
Samsung galaxy young.jpg
Samsung Galaxy Young GT-S6310
GT-S6312 (tupla-SIM)
3/2013
Samsung Galaxy Grand GT-I9080
GT-I9082 (tupla-SIM)
1/2013
Samsung Galaxy S II Plus GT-I9105 1/2013
Samsung Galaxy Pocket Plus GT-S5301 1/2013
Samsung Galaxy S III mini.jpg
Samsung Galaxy S III Mini GT-I8190 11/2012
Samsung Galaxy Rugby Pro SGH-I547
Samsung Galaxy Rugby LTE (SGH-i547C: Kanadaan suunnattu malli)
10/2012
Samsung Galaxy Express SGH-I437 10/2012
Samsung Galaxy Rush SPH-M830 9/2012
Samsung Galaxy S Relay 4G T699
Samsung Galaxy S Blaze Q
9/2012
Samsung Galaxy Reverb SPH-M950 9/2012
Samsung Galaxy Victory 4G LTE SPH-L300 9/2012
Samsung Galaxy Pocket Duos GT-S5302 9/2012
Samsung gt-s7560m.png
Samsung Galaxy S Duos GT-S7562
Galaxy S Duos (GT-S7568: China Mobilen tarjoama malli)
Galaxy Trend (S7560M: yksi SIM-kortti)
Galaxy Trend II Duos (GT-S7572: erilainen kamera; 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin; Kiinaan suunnattu malli)
9/2012
Samsung Galaxy Stellar SCH-I200 7/2012
Chat-jellybean.JPG
Samsung Galaxy Ch@t GT-B5330 5/2012
Samsung Galaxy Appeal SGH-I827 5/2012
Samsung Galaxy S III.png
Samsung Galaxy S III GT-I9300
Galaxy S III (I9305: LTE-malli)
5/2012
Samsung Galaxy S Advance i9070.JPG
Samsung Galaxy S Advance Galaxy S II Lite 4/2012
Samsung Galaxy Rugby GT-S5690M 4/2012
Samsung Galaxy Pocket.jpg
Samsung Galaxy Pocket GT-S5300 3/2012
Samsung Galaxy Rugby Smart SGH-i847 3/2012
Presentation12.jpg
Samsung Galaxy Beam i8530 2/2012
Samsung Galaxy Y DUOS GT-S6102 2/2012
GT-S6500L.jpg
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500 2/2012
Front Ace 2.JPG
Samsung Galaxy Ace 2 GT-I8160
Samsung Galaxy Ace 2 x (GT-S7560M)
2/2012
Samsung Galaxy Ace Plus GT-S7500 1/2012
Samsung Galaxy Y Pro Duos GT-B5510
GT-B5512(B)
1/2012
Samsung Nexus S front.jpg
Nexus S i9250 11/2011
Samsung Stratosphere SCH-I405
Samsung SCH-I405U
Samsung Galaxy Metrix 4G
10/2011
Samsung Galaxy Xcover S5690 8/2011
Samsung Galaxy Precedent 8/2011
Samsung Galaxy Y S5360 run Android 2.3.6.jpg
Samsung Galaxy Y GT-S5360 8/2011
Samsung Galaxy M Pro B7800 8/2011
Samsung Galaxy W (GT-I8150) front 1.jpg
Samsung Galaxy W GT-I8150
Samsung Exhibit II 4G (SGH-T679)
8/2011
Samsung Galaxy R I9103 8/2011
Samsung Galaxy S plus.png
Samsung Galaxy S Plus GT-i9001 8/2011
Samsung Galaxy Z I9103
Samsung Galaxy R
6/2011
Samsung Exhibit 4G SGH-T759 6/2011
Samsung Galaxy S II (3).jpg
Samsung Galaxy S II GT-I9100
Samsung Galaxy S II Skyrocket
Samsung Captivate Glide
5/2011
Samsung Galaxy Neo M220L 4/2011
Samsung Galaxy Pro B7510 4/2011
Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 4/2011
Samsung Galaxy Mini.JPG
Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Samsung Galaxy Next (Italiassa)
Samsung Galaxy Pop (Intiassa)
3/2011
Samsung Galaxy Gio.JPG
Samsung Galaxy Gio GT-S5660 3/2011
Samsung Galaxy SL GT-I9003 2/2011
Samsung Galaxy Fit S5670 2/2011
Samsung Galaxy Ace.png
Samsung Galaxy Ace GT-S5830, GT-S5830i
Samsung Galaxy Cooper (GT-S5830: Thaimaassa)
2/2011
Samsung Galaxy 551 I5510
Samsung Callisto
10/2010
Samsung Galaxy U M130L 8/2010
Galaxy 5.jpg
Samsung Galaxy 5 Samsung Galaxy Europa
Samsung Galaxy 550
8/2010
Samsung Galaxy Apollo.jpg
Samsung Galaxy 3 Samsung Galaxy Apollo 7/2010
Samsung i9000 galaxy s.jpeg
Samsung Galaxy S GT-I9000
Samsung Captivate
Samsung Vibrant
Samsung Fascinate
Samsung Epic 4G
Samsung Mesmerize
6/2010
Samsung i5700.jpg
Samsung Galaxy Spica GT-I5700
Samsung Galaxy Portal
11/2009
I7500 with screen protector.jpg
Samsung Galaxy GT-I7500
Samsung i7500
6/2009

Phabletit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Phabletiksi lasketaan laitteet, joiden näytön koko on vähintään 5,2 tuumaa.

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy Note7 SM-N930F Euroopan unionin lippu
SM-N930 Yhdysvaltain lippu
SM-N930G Intian lippu
19.8.2016
Samsung Galaxy S6 edge+.jpg
Samsung Galaxy S6 Edge+ SM-G928A 8/2015
Samsung Galaxy A8 8/2015
Samsung Galaxy Note 5 in IFA 2015 (2).jpg
Samsung Galaxy Note 5 SM-N920 8/2015
Samsung Galaxy A7 SM-A700F
SM-A700FD
SM-A700K
SM-A700L
SM-A700S
SM-A700X
2/2015
Samsung Galaxy E7 SM-E700H 1/2015
Samsung Galaxy Note Edge in 2014 IFA.jpg
Samsung Galaxy Note Edge SM-N915G 11/2014
Samsung Galaxy Note 4.png
Samsung Galaxy Note 4 SM-N910G 10/2014
Samsung Galaxy Mega 2 SM-G7508 9/2014
Samsung Galaxy Note 3 Neo.png
Samsung Galaxy Note 3 Neo
SM-N7500 (3G-malli / Samsung Exynos -suoritin / kansainvälinen)
SM-N7502 (tupla-SIM)
SM-N7505 (4G / LTE -malli / Qualcomm Snapdragon -suoritin / tietyissä maissa)
1/2014
Samsung Galaxy Note 3 Evernote (15555814227).jpg
Samsung Galaxy Note 3
SM-N9000 (3G-malli / Samsung Exynos -suoritin / kansainvälinen)
SM-N9002 (tupla-SIM)
SM-N9005 (4G / LTE -malli / Qualcomm Snapdragon -suoritin / tietyissä maissa)
9/2013
S-Mega.jpg
Samsung Galaxy Mega
GT-I9150 (5.8")
GT-I9152 (5.8", tupla-SIM)
GT-I9200 (6.3")
GT-I9205 (6,3", LTE)
4/2013
Samsung Galaxy Note II.png
Samsung Galaxy Note II GT-N7100 9/2012
Samsung Galaxy Note (original).JPG
Samsung Galaxy Note GT-N7000 10/2011

Tabletit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu
Samsung Galaxy View SM-T670 28.10.2015
Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-T800 (Wi-Fi-malli)
SM-T801 (3G-malli)
SM-T805 (4G-malli)
1.7.2015
GALAXY TAB SC-03G.jpg
Samsung Samsung Galaxy Tab S 8.4 SM-T700 (Wi-Fi-malli)
SM-T701 (3G-malli)
SM-T705 (4G-malli)
1.7.2015
Samsung Galaxy Tab A 8.0 SM-T350 1.3.2015
Samsung Galaxy Tab A 9.7 SM-T550(Wi-Fi-malli)
SM-T555(3G / LTE -malli)
1.3.2015
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 SM-T530 (Wi-Fi-malli)
SM-T531 (3G-malli)
SM-T535 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab 4 8.0.png
Samsung Galaxy Tab 4 8.0 SM-T330 (Wi-Fi-malli)
SM-T331 (3G-malli)
SM-T335 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab 4 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230 (Wi-Fi-malli)
SM-T231 (3G-malli)
SM-T235 (4G-malli)
1.4.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 12.2 SM-T900 (Wi-Fi-malli)
SM-T905 (3G / LTE -malli)
9.3.2014
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 SM-T110 (Wi-Fi-malli)
SM-T111 (3G-malli)
16.1.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 SM-T520 (Wi-Fi-malli)
SM-T525 (3G-malli)
6.1.2014
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4.png
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T320 (Wi-Fi-malli)
SM-T321 (3G-malli)
SM-T325 (4G-malli)
6.1.2014
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition SM-P600 (Wi-Fi-malli)
SM-P601 (3G-malli)
SM-P605 (3G / LTE -malli)
SM-P607 (3G / LTE -malli)
4.9.2013
Samsung Galaxy Tab 3 10.1-inch Android Tablet.jpg
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 GT-P5210 (Wi-Fi-malli)
GT-P5200 (3G-malli)
GT-P5220 (4G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T310 (Wi-Fi-malli)
SM-T311 (3G-malli)
SM-T315 (4G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Tab 3 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 SM-T210 (Wi-Fi-malli)
SM-T211 (3G-malli)
7.7.2013
Samsung Galaxy Note 8.0.png
Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5110 (Wi-Fi-malli)
GT-N5100 (3G-malli)
GT-N5120 (3G / 4G / LTE -malli)
5.4.2013
Samsung Galaxy Tab 2 10.1-2175.jpg
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 (Wi-Fi-malli) Euroopan unionin lippu
GT-P5113 (Wi-Fi-malli) Yhdysvaltain lippu
GT-P5100 (3G-malli)
SCH-I915 (Verizonin tarjoama malli)
13.5.2012
Samsung Galaxy Tab 2 7.0.png
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 (Wi-Fi-malli)
GT-P3100 (3G-malli)
SCH-I705 (Verizonin tarjoama malli)
22.4.2012
Samsung Galaxy Tab 7.7 GT-P6810 (Wi-Fi-malli)
GT-P6800 (3G-malli)
SCH-I815 (Verizonin tarjoama malli)
1.3.2012
Samsung Galaxy Note 10.1 GT-N8010 / GT-N8013 (Wi-Fi-malli)
GT-N8000 (3G-malli)
GT-N8020 (3G / LTE -malli)
27.2.2012
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus.png
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus GT-P6210 (Wi-Fi-malli)
GT-P6200 (3G-malli)
13.11.2011
Samsung Galaxy Tab 8.9.png
Samsung Galaxy Tab 8.9 GT-P7310 (Wi-Fi-malli)
GT-P7300 (3G-malli)
SGH-I957 (AT&T:n tarjoama malli)
2.10.2011
Samsung GT-P7100 Galaxy Tab 10.1v.jpg
Samsung Galaxy Tab 10.1v GT-P7100 4.5.2011
Samsung Galaxy Tab 10.1.png
Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7510 (Wi-Fi-malli)
GT-P7500 (3G-malli)
SCH-I905 (Verizonin tarjoama malli)
8.6.2011
Galaxy Tab wp jeh.jpg
Samsung Galaxy Tab GT-P1010 (Wi-Fi-malli)
GT-P1000 (3G-malli)
SCH-I800 (Verizonin tarjoama malli)
11.11.2010

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kuva Malli Mallinumerot & muut nimet Julkaistu Tyyppi
Samsung Galaxy Gear in cradle.jpg
Samsung Galaxy Gear SM-V700 syyskuu 2013 Älykello
Galaxy Player 4.0.JPG
Samsung Galaxy Player Galaxy Player 5.0 (YP-G70)
Galaxy Player 4.2 (YP-GI1)
Galaxy Player 4.0 (YP-G1)
Galaxy Player 3.6 (YP-GS1)
Galaxy Player 5.8 (YP-GP1)
lokakuu 2010 Mediatoistin

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Commons
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Samsung Galaxy.