Luettelo Jokereissa, KHL:ssä pelanneista jääkiekkoilijoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Helsingin Jokereiden joukkueessa KHL:ssä pelanneista jääkiekkoilijoista. Tilastot on päivitetty kauden 2018–2019 jälkeen.

Maalivahdit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, O=ottelut, min=pelatut minuutit, ma=päästetyt maalit, ma/ot=päästetyt maalit/ottelu, torj=torjunta, T%=torjuntaprosentti)

Nimi Kans. Kaudet O min ma ma/ot torj T% O min ma ma/ot torj T% Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Helenius, Riku Suomen lippu 2014–2017 63 3536 146 2,48 1396 90,53 1 60 1 1,00 17 94,44 [1]
Kalnins, Janis Latvian lippu 2018– 37 2027 81 2,40 864 91,43 6 285 12 2,52 102 89,47 [2]
Karlsson, Henrik Ruotsin lippu 2014–2016 84 4919 171 2,09 2061 92,34 15 909 37 387 91,27 [3]
Rämö, Karri Suomen lippu 2017–2018 18 1021 33 1,94 438 92,99 6 457 10 1,31 207 95,39 [4]
Zapolski, Ryan Yhdysvaltain lippu 2016– 109 6480 243 2,25 2557 91,32 11 691 29 2,52 313 91,52 [5]

Kenttäpelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Lyhenteet: Kans=kansallisuus, O=ottelut, M=tehdyt maalit, S=syöttöpisteet, P=tehopisteet, R=rangaistusminuutit, P/O=tehopisteet/ottelu

Nimi Kans. PP Kaudet O M S P R P/O O M S P R P/O Muuta Lähde
Runkosarja Pudotuspelit
Aaltonen, Juhamatti Suomen lippu H 2014–2016 93 25 37 62 42 0,66 16 4 3 7 22 0,44 [6]
Andersén, Niclas Ruotsin lippu P 2017–2018 10 0 1 1 6 0,10 10 0 1 1 8 0,10 [7]
Anttila, Marko Suomen lippu H 2016– 146 26 21 47 88 0,32 20 2 4 6 14 0,30 [8]
Ben-Amor, Semir Suomen lippu H 2014–2015 34 1 1 2 41 0,06 2 0 0 0 4 0,00 [9]
Embrich, Erik Suomen lippu H 2017– 1 0 0 0 2 0,00 1 0 0 0 0 0,00 [10]
Genoway, Chay Kanadan lippu P 2016–2017 52 7 18 25 43 0,48 4 0 2 2 2 0,50 [11]
Gilroy, Matt Yhdysvaltain lippu P 2017–2018 55 7 20 27 10 0,49 9 1 10 11 0 1,22 [12]
Grant, Alex Kanadan lippu P 2018– 57 13 23 36 52 0,63 5 0 0 0 4 0,00 [13]
Gunderson, Ryan Yhdysvaltain lippu P 2014–2015 58 7 29 36 14 0,62 10 0 6 6 2 0,60 [14]
Gymer, Frank Suomen lippu H 2015–2017 18 1 1 2 0 0,11 3 0 0 0 0 0,00 [15]
Hagman, Niklas Suomen lippu H 2014–2016 90 24 18 42 52 0,47 15 4 0 4 8 0,27 [16]
Hahl, Riku Suomen lippu H 2014–2015 47 1 4 5 8 0,11 10 0 2 2 4 0,20 [17]
Harju, Johan Ruotsin lippu H 2014–2015 26 3 4 7 8 0,27 - - - - - - [18]
Hishon, Joey Kanadan lippu H 2016–2017 48 3 6 9 68 0,19 1 0 0 0 2 0,00 [19]
Huhtala, Tommi Suomen lippu H 2014–2018 168 40 23 63 67 0,38 24 8 1 9 48 0,38 [20]
Ikonen, Henri Suomen lippu H 2017– 81 5 13 18 67 0,22 6 0 0 0 4 0,00 [21]
Jaakola, Topi Suomen lippu P 2014–2017 166 17 41 58 106 0,35 19 0 6 6 27 0,32 [22]
Jalvanti, Joonas Suomen lippu P 2016–2017 39 0 6 6 8 0,15 1 0 0 0 0 0,00 [23]
Jensen, Nicklas Tanskan lippu H 2017– 102 40 36 76 68 0,75 17 3 6 9 6 0,53 [24]
Jensen Aabo, Jesper Tanskan lippu P 2015–2019 201 9 29 38 139 0,19 21 1 3 4 31 0,19 [25]
Joensuu, Jesse Suomen lippu H 2015– 213 50 56 106 307 0,50 27 5 5 10 80 0,37 [26]
Jormakka, Pekka Suomen lippu H 2015–2019 190 44 55 99 62 0,52 18 3 7 10 6 0,56 [27]
Kapanen, Niko Suomen lippu H 2014–2016 113 20 39 59 93 0,52 8 1 4 5 8 0,63 kapteeni 2014-2016 [28]
Karalahti, Jere Suomen lippu P 2014–2015 22 1 8 9 40 0,41 - - - - - - [29]
Kennedy, Tim Yhdysvaltain lippu H 2015–2016 18 3 6 9 8 0,50 6 0 0 0 4 0,00 [30]
Keränen, Michael Suomen lippu H 2016–2017 25 2 5 7 6 0,28 - - - - - - [31]
Kivistö, Tommi Suomen lippu P 2017– 114 3 12 15 70 0,13 17 0 2 2 27 0,12 [32]
Korpikari, Oskari Suomen lippu P 2014–2016 39 4 5 9 26 0,23 - - - - - - [33]
Kozun, Brandon Yhdysvaltain lippu H 2015–2016 58 15 34 49 67 0,84 6 3 3 6 4 1,00 [34]
Koukal, Petr Tšekin lippu H 2014–2015 56 12 19 31 36 0,55 10 2 4 6 8 0,60 [35]
Kulda, Arturs Latvian lippu P 2015–2017 86 1 16 17 64 0,20 9 0 1 1 8 0,11 [36]
Lajunen, Ville Suomen lippu P 2014–2017 160 22 42 64 64 0,40 13 4 1 5 8 0,38 [37]
Larsen, Philip Tanskan lippu P 2015–2016 52 11 25 36 39 0,69 4 3 1 4 0 1,00 [38]
Lauridsen, Oliver Tanskan lippu P 2016– 157 6 20 26 164 0,17 21 0 1 1 31 0,05 [39]
Lepistö, Sami Suomen lippu P 2017– 115 15 50 65 99 0,56 17 0 10 10 8 0,59 [40]
Lundin, Mike Yhdysvaltain lippu P 2017–2018 23 0 0 0 2 0,00 - - - - - - [41]
Lööv, Viktor Ruotsin lippu P 2018– 56 7 10 17 67 0,30 5 0 1 1 18 0,20 [42]
Manninen, Sakari Suomen lippu H 2018–2019 62 20 28 48 14 0,77 6 2 0 2 2 0,33 [43]
Marjamäki, Masi Suomen lippu H 2016–2018 61 4 8 12 62 0,20 3 0 0 0 2 0,00 [44]
McLean, Kurtis Kanadan lippu H 2018–2019 1 0 0 0 0 0,00 - - - - - - [45]
Monto, Joona Suomen lippu H 2014–2015 20 1 0 1 18 0,05 - - - - - - [46]
Moses, Steve Yhdysvaltain lippu H 2014–2015, 2017– 132 55 47 102 44 0,77 25 8 5 13 31 0,52 [47]
Mäki, Tomi Suomen lippu H 2014– 169 10 15 25 50 0,15 17 2 0 2 2 0,12 [48]
Mäkinen, Atte Suomen lippu H 2015–2017 9 0 1 1 0 0,11 2 0 0 0 0 0,00 [49]
Mäkinen, Miro Suomen lippu H 2015–2017 10 1 1 2 0 0,20 - - - - - - [50]
Niemi, Mika Suomen lippu H 2016– 151 18 27 45 70 0,30 18 1 3 4 4 0,22 [51]
Norman, John Ruotsin lippu H 2017– 111 28 31 59 99 0,53 17 4 2 6 8 0,35 [52]
Nurmikanta, Nico Suomen lippu P 2018–2019 3 0 0 0 2 0,00 - - - - - - [53]
Ohtamaa, Atte Suomen lippu P 2014–2016 114 5 13 18 83 0,16 14 1 3 4 8 0,29 [54]
Olimb, Mathis Norjan lippu H 2015–2016 38 7 11 18 20 0,47 - - - - - - [55]
Omark, Linus Ruotsin lippu H 2014–2015 60 16 31 47 26 0,78 10 3 6 9 12 0,90 [56]
O'Neill, Brian Yhdysvaltain lippu H 2016– 161 43 81 124 119 0,77 21 4 4 8 16 0,38 [57]
Palola, Olli Suomen lippu H 2017–2018 50 7 17 24 16 0,48 10 6 1 7 4 0,70 [58]
Pelletier, Pascal Kanadan lippu H 2015–2016 19 3 4 7 4 0,37 6 0 4 4 14 0,66 [59]
Peltola, Niko Suomen lippu P 2014–2015 14 0 2 2 2 0,14 - - - - - - [60]
Pihlström, Antti Suomen lippu H 2016– 105 11 13 24 40 0,23 12 1 0 1 16 0,08 [61]
Platt, Geoff Valko-Venäjän lippu H 2018–2019 60 11 13 24 32 0,40 4 0 0 0 4 0,00 [62]
Eetu Pöysti Suomen lippu H 2014–2016 62 7 6 13 18 0,21 10 0 2 2 2 0,20 [63]
Rautanen, Juho Suomen lippu P 2016–2018 47 0 4 4 6 0,09 4 0 0 0 0 0,00 [64]
Regin, Peter Tanskan lippu H 2015– 202 45 92 137 76 0,68 27 3 10 13 20 0,48 kapteeni 2016– [65]
Rissanen, Rasmus Suomen lippu P 2016–2018 75 2 5 7 73 0,09 10 0 0 0 4 0,00 [66]
Rita, Jani Suomen lippu H 2014–2016 90 6 7 13 36 0,14 7 0 0 0 4 0,00 [67]
Räsänen, Eemeli Suomen lippu P 2018– 12 1 1 2 7 0,17 1 0 0 0 0 0,00 [68]
Saari, Santeri Suomen lippu P 2014–2015 9 1 0 1 6 0,11 - - - - - - [69]
Sallinen, Jere Suomen lippu H 2014–2016 98 16 18 34 107 0,35 - - - - - - [70]
Salminen, Sakari Suomen lippu H 2016–2017 56 6 20 26 16 0,46 4 0 0 0 2 0,00 [71]
Salminen, Saku Suomen lippu H 2015–2016 9 0 1 1 0 0,11 - - - - - - [72]
Sillanpää, Severi Suomen lippu H 2014–2015 3 0 0 0 0 0,00 - - - - - - [73]
Sneck, Jere Suomen lippu P 2015–2016 5 0 0 0 0 0,00 2 0 0 0 0 0,00 [74]
Stollery, Karl Kanadan lippu P 2018–2019 54 3 7 10 8 0,19 3 0 0 0 2 0,00 [75]
Talaja, Roope Suomen lippu H 2015–2017 56 4 6 10 55 0,18 - - - - - - [76]
Todd, Daine Kanadan lippu P 2014–2016 69 4 22 26 36 0,38 11 0 3 3 4 0,27 [77]
Tolvanen, Eeli Suomen lippu H 2017–2018 49 19 17 36 28 0,73 11 6 1 7 8 0,64 [78]
Vesalainen, Kristian Suomen lippu H 2018– 31 6 11 17 0 0,55 6 1 0 1 4 0,17 [79]
Väänänen, Ossi Suomen lippu P 2014–2016 50 0 6 6 62 0,12 10 0 1 1 33 0,10 [80]
Wirtanen, Petteri Suomen lippu H 2014–2018 155 14 25 39 86 0,25 31 0 3 3 20 0,10 [81]
Wärn, Max Suomen lippu H 2018– 25 4 0 4 20 0,16 - - - - - - [82]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Riku Helenius quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  2. Janis Kalnins quanthockey. Viitattu 22.6.2019.
  3. Henrik Karlsson quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  4. Karri Rämö quanthockey. Viitattu 24.7.2018.
  5. Ryan Zapolski quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  6. Juhamatti Aaltonen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  7. Niclas Andersén EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  8. Marko Anttila quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  9. Semir Ben-Amor quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  10. Erik Embrich EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  11. Chay Genoway quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  12. Matt Gilroy EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  13. Alex Grant EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  14. Ryan Gunderson quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  15. Frank Gymer quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  16. Niklas Hagman quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  17. Riku Hahl quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  18. Saku Salminen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  19. Joey Hishon quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  20. Tommi Huhtala quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  21. Henri Ikonen EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  22. Topi Jaakola quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  23. Joonas Jalvanti quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  24. Nicklas Jensen EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  25. Jesper Jensen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  26. Jesse Joensuu quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  27. Pekka Jormakka quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  28. Niko Kapanen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  29. Saku Salminen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  30. Tim Kennedy quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  31. Michael Keränen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  32. Tommi Kivistö EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  33. Oskari Korpikari quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  34. Brandon Kozun quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  35. Petr Koukal quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  36. Arturs Kulda quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  37. Ville Lajunen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  38. Philip Larsen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  39. Oliver Lauridsen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  40. Sami Lepistö EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  41. Mike Lundin EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  42. Viktor Lööv EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  43. Sakari Manninen EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  44. Masi Marjamäki quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  45. Joona Monto EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  46. Kurtis McLean quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  47. Steve Moses quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  48. Tomi Mäki quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  49. Atte Mäkinen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  50. Miro Mäkinen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  51. Mika Niemi quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  52. John Norman EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  53. Nico Nurmikanta EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  54. Atte Ohtamaa quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  55. Mathis Olimb quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  56. Linus Omark quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  57. Brian O'Neill quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  58. Olli Palola EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  59. Pascal Pelletier quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  60. Miro Mäkinen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  61. Antti Pihlström quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  62. Geoff Platt EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  63. Eetu Pöysti quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  64. Juho Rautanen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  65. Peter Regin quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  66. Rasmus Rissanen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  67. Jani Rita quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  68. Eemeli Räsänen EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  69. Santeri Saari quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  70. Jere Sallinen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  71. Sakari Salminen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  72. Saku Salminen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  73. Severi Sillanpää quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  74. Jere Sneck quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  75. Karl Stollery EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  76. Roope Talaja quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  77. Daine Todd quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  78. Eeli Tolvanen EliteProspects. Viitattu 24.7.2018.
  79. Kristian Vesalainen EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.
  80. Ossi Väänänen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  81. Petteri Wirtanen quanthockey. Viitattu 22.6.2017.
  82. Max Wärn EliteProspects. Viitattu 22.6.2019.