Luettelo Finnish Dance Chartin ykkösistä vuonna 2013

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Finnish Dance Chart -listan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2013.


Viikko Artisti(t) Single Levy-yhtiö Lähteet
2 Barbados Rihanna & Yhdysvallat Kanye West Diamonds (rmx) Universal Music [1]
3 Tanska Alexander Brown Black disco:wax/Sony Music [2] [3]
4
5 Alankomaat Fedde le Grand & Alankomaat Nicky Romero feat. Yhdysvallat Matthew Koma Sparks [4] [5]
6
7 Ruotsi Avicii & Alankomaat Nicky Romero I Could Be The One Universal Music [6]
[7] [8]
8
9
10 Yhdysvallat Macklemore & Ryan Lewis & Wanz Thrift Shop Warner Music [9] [10]
11
12 Alankomaat Bingo Players & Yhdysvallat Far East Movement Get Up (Rattle) disco:wax/Sony Music [11] [12]
13
14 Iran Arash & Jamaika Sean Paul She Makes Me Go Extensive/Warner [13]
15 Yhdysvallat Macklemore & Ryan Lewis & Wanz Thrift Shop Warner Music [14] [15]
16
17 Ranska David Guetta & Yhdysvallat Ne-Yo & Yhdysvallat Akon Play Hard EMI [16]
[17] [18]
18
19
20 Alankomaat Hardwell & Amba Shepherd Apollo disco:wax/Sony Music [19]
21 Ranska David Guetta & Yhdysvallat Ne-Yo & Yhdysvallat Akon Play Hard EMI [20]
[21] [22]
22
23
24 Yhdysvallat Major Lazer & Jamaika Busy Signal Watch Out For This Warner Music [23] [24]
25
26 Yhdysvallat Jennifer Lopez & Yhdysvallat Pitbull Live It Up Universal Music [25] [26]
27
28 Cheek & Jukka Poika Jossu Warner Music [27]
29 Ruotsi Avicii Wake Me Up Universal Music [28] [29]
[30] [31]
30
31
32
33 Norja Adelén Bombo Sony Music [32]
34 Ruotsi Sebastian Ingrosso & Tommy Trash & John Martin Reload Universal Music [33]
35 Ruotsi Avicii Wake Me Up [34] [35]
[36] [37]
36
37
38
39 Ranska David Guetta / Glowinthedark feat. Harrison Ain't No Party EMI [38] [39]
40
41 Ruotsi Avicii Wake Me Up Universal Music [40]
[41] [42]
[43] [44]
42
43
44
45
46 Alankomaat Martin Garrix Animals Spinnin' Records / disco:wax [45] [46]
47
48 Yhdysvallat Britney Spears Work Bitch (rmx) Sony Music [47]
49 Alankomaat Martin Garrix Animals Spinnin' Records / disco:wax [48]
50 Yhdysvallat Britney Spears Work Bitch (rmx) Sony Music [49]
51 Skotlanti Calvin Harris & Ruotsi Alesso feat. Englanti Hurts Under Control [50] [51]
52


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Swedish Dance Chart: 2007200820092010201120122013

Norwegian Dance Chart: 2007200820092010201120122013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Finnish Dance Chart, 2/2013 deejaypromo.com.
  2. Finnish Dance Chart, 3/2013 deejaypromo.com.
  3. Finnish Dance Chart, 4/2013 deejaypromo.com.
  4. Finnish Dance Chart, 5/2013 deejaypromo.com.
  5. Finnish Dance Chart, 6/2013 deejaypromo.com.
  6. Finnish Dance Chart, 7/2013 deejaypromo.com.
  7. Finnish Dance Chart, 8/2013 deejaypromo.com.
  8. Finnish Dance Chart, 9/2013 deejaypromo.com.
  9. Finnish Dance Chart, 10/2013 deejaypromo.com.
  10. Finnish Dance Chart, 11/2013 deejaypromo.com.
  11. Finnish Dance Chart, 12/2013 deejaypromo.com.
  12. Finnish Dance Chart, 13/2013 deejaypromo.com.
  13. Finnish Dance Chart, 14/2013 deejaypromo.com.
  14. Finnish Dance Chart, 15/2013 deejaypromo.com.
  15. Finnish Dance Chart, 16/2013 deejaypromo.com.
  16. Finnish Dance Chart, 17/2013 deejaypromo.com.
  17. Finnish Dance Chart, 18/2013 deejaypromo.com.
  18. Finnish Dance Chart, 19/2013 deejaypromo.com.
  19. Finnish Dance Chart, 20/2013 deejaypromo.com.
  20. Finnish Dance Chart, 21/2013 deejaypromo.com.
  21. Finnish Dance Chart, 22/2013 deejaypromo.com.
  22. Finnish Dance Chart, 23/2013 deejaypromo.com.
  23. Finnish Dance Chart, 24/2013 deejaypromo.com.
  24. Finnish Dance Chart, 25/2013 deejaypromo.com.
  25. Finnish Dance Chart, 26/2013 deejaypromo.com.
  26. Finnish Dance Chart, 27/2013 deejaypromo.com.
  27. Finnish Dance Chart, 28/2013 deejaypromo.com.
  28. Finnish Dance Chart, 29/2013 deejaypromo.com.
  29. Finnish Dance Chart, 30/2013 deejaypromo.com.
  30. Finnish Dance Chart, 31/2013 deejaypromo.com.
  31. Finnish Dance Chart, 32/2013 deejaypromo.com.
  32. Finnish Dance Chart, 33/2013 deejaypromo.com.
  33. Finnish Dance Chart, 34/2013 deejaypromo.com.
  34. Finnish Dance Chart, 35/2013 deejaypromo.com.
  35. Finnish Dance Chart, 36/2013 deejaypromo.com.
  36. Finnish Dance Chart, 37/2013 deejaypromo.com.
  37. Finnish Dance Chart, 38/2013 deejaypromo.com.
  38. Finnish Dance Chart, 39/2013 deejaypromo.com.
  39. Finnish Dance Chart, 40/2013 deejaypromo.com.
  40. Finnish Dance Chart, 41/2013 deejaypromo.com.
  41. Finnish Dance Chart, 42/2013 deejaypromo.com.
  42. Finnish Dance Chart, 43/2013 deejaypromo.com.
  43. Finnish Dance Chart, 44/2013 deejaypromo.com.
  44. Finnish Dance Chart, 45/2013 deejaypromo.com.
  45. Finnish Dance Chart, 46/2013 deejaypromo.com.
  46. Finnish Dance Chart, 47/2013 deejaypromo.com.
  47. Finnish Dance Chart, 48/2013 deejaypromo.com.
  48. Finnish Dance Chart, 49/2013 deejaypromo.com.
  49. Finnish Dance Chart, 50/2013 deejaypromo.com.
  50. Finnish Dance Chart, 51/2013 deejaypromo.com.
  51. Finnish Dance Chart, 52/2013 deejaypromo.com.