Luettelo Swedish Dance Chartin ykkösistä vuonna 2011

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Swedish Dance Chart -listan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2011.

Viikko Artisti(t) Single Levy-yhtiö(t) Lähteet
2 Ruotsi September Mikrofonkåt (rmx) Catchy Tunes / Family Tree [1]
[2][3]
3
4
5 Yhdysvallat Duck Sauce Barbra Streisand Sony Music [4]
6 Ruotsi September Mikrofonkåt (rmx) Catchy Tunes / Family Tree [5]
[6][7]
7
8
9 Barbados Rihanna S&M (rmx) Universal Music [8]
[9][10]
[11][12]
[13][14]
[15][16]
10
11
12
13
14
15
16
17
18 Yhdysvallat Jennifer Lopez feat. Kuuba Pitbull On the Floor (rmx) Universal Music [17]
19 Yhdysvallat LMFAO (feat. Lauren Bennett & Goon Rock) Party Rock Anthem (rmx) Universal Music [18][19]
[20][21]
20
21
22
23 Ruotsi Swedish House Mafia Save the World (rmx) EMI [22]
[23][24]
[25][26]
[27][28]
24
25
26
27
28
29
30 Espanja Sak Noel Loca People Sony Music [29]
31 Ruotsi Swedish House Mafia Save the World (rmx) EMI [30]
32 Espanja Sak Noel Loca People Sony Music [31]
[32][33]
[34][35]
[36][37]
33
34
35
36
37
38
39 Ruotsi Avicii Fade Into Darkness Universal Music [38][39]
[40][41]
[42][43]
40
41
42
43
44
45 Barbados Rihanna feat. Skotlanti Calvin Harris We Found Love Universal Music [44][45]
[46][47]
46
47
48
49 Ruotsi Swedish House Mafia Antidote EMI [48][49]
[50][51]
50
51
52


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Finnish Dance Chart: 20062007200820092010201120122013

Norwegian Dance Chart: 2007200820092010201120122013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Swedish Dance Chart, 2/2011 deejaypromo.com.
  2. Swedish Dance Chart, 3/2011 deejaypromo.com.
  3. Swedish Dance Chart, 4/2011 deejaypromo.com.
  4. Swedish Dance Chart, 5/2007 deejaypromo.com.
  5. Swedish Dance Chart, 6/2011 deejaypromo.com.
  6. Swedish Dance Chart, 7/2011 deejaypromo.com.
  7. Swedish Dance Chart, 8/2011 deejaypromo.com.
  8. Swedish Dance Chart, 9/2011 deejaypromo.com.
  9. Swedish Dance Chart, 10/2011 deejaypromo.com.
  10. Swedish Dance Chart, 11/2011 deejaypromo.com.
  11. Swedish Dance Chart, 12/2011 deejaypromo.com.
  12. Swedish Dance Chart, 13/2011 deejaypromo.com.
  13. Swedish Dance Chart, 14/2011 deejaypromo.com.
  14. Swedish Dance Chart, 15/2011 deejaypromo.com.
  15. Swedish Dance Chart, 16/2011 deejaypromo.com.
  16. Swedish Dance Chart, 17/2011 deejaypromo.com.
  17. Swedish Dance Chart, 18/2011 deejaypromo.com.
  18. Swedish Dance Chart, 19/2011 deejaypromo.com.
  19. Swedish Dance Chart, 20/2011 deejaypromo.com.
  20. Swedish Dance Chart, 21/2011 deejaypromo.com.
  21. Swedish Dance Chart, 22/2011 deejaypromo.com.
  22. Swedish Dance Chart, 23/2011 deejaypromo.com.
  23. Swedish Dance Chart, 24/2011 deejaypromo.com.
  24. Swedish Dance Chart, 25/2011 deejaypromo.com.
  25. Swedish Dance Chart, 26/2011 deejaypromo.com.
  26. Swedish Dance Chart, 27/2011 deejaypromo.com.
  27. Swedish Dance Chart, 28/2011 deejaypromo.com.
  28. Swedish Dance Chart, 29/2011 deejaypromo.com.
  29. Swedish Dance Chart, 30/2011 deejaypromo.com.
  30. Swedish Dance Chart, 31/2011 deejaypromo.com.
  31. Swedish Dance Chart, 32/2011 deejaypromo.com.
  32. Swedish Dance Chart, 33/2011 deejaypromo.com.
  33. Swedish Dance Chart, 34/2011 deejaypromo.com.
  34. Swedish Dance Chart, 35/2011 deejaypromo.com.
  35. Swedish Dance Chart, 36/2011 deejaypromo.com.
  36. Swedish Dance Chart, 37/2011 deejaypromo.com.
  37. Swedish Dance Chart, 38/2011 deejaypromo.com.
  38. Swedish Dance Chart, 39/2011 deejaypromo.com.
  39. Swedish Dance Chart, 40/2011 deejaypromo.com.
  40. Swedish Dance Chart, 41/2011 deejaypromo.com.
  41. Swedish Dance Chart, 42/2011 deejaypromo.com.
  42. Swedish Dance Chart, 43/2011 deejaypromo.com.
  43. Swedish Dance Chart, 44/2011 deejaypromo.com.
  44. Swedish Dance Chart, 45/2011 deejaypromo.com.
  45. Swedish Dance Chart, 46/2011 deejaypromo.com.
  46. Swedish Dance Chart, 47/2011 deejaypromo.com.
  47. Swedish Dance Chart, 48/2011 deejaypromo.com.
  48. Swedish Dance Chart, 49/2011 deejaypromo.com.
  49. Swedish Dance Chart, 50/2011 deejaypromo.com.
  50. Swedish Dance Chart, 51/2011 deejaypromo.com.
  51. Swedish Dance Chart, 52/2011 deejaypromo.com.