Luettelo Swedish Dance Chartin ykkösistä vuonna 2008

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Swedish Dance Chart -listan kärkipaikkaa hallussaan pitäneistä artisteista ja singleistä vuonna 2008.


Viikko Artisti(t) Single Levy-yhtiö(t) Lähteet
2 Yhdysvallat Armand van Helden I Want Your Soul Warner Music [1] [2]
3
4 Ruotsi Adam Tensta My Cool K-Wrek Record [3]
[4] [5]
[6] [7]
[8] [9]
[10] [11]
5
6
7
8
9
10
11
12
13 Yhdysvallat Armand van Helden Je T'aime [12]
14 Ranska David Guetta feat. Yhdistynyt kuningaskunta Tara McDonald Delirious (rmx) [13] [14]
15
16 Yhdysvallat Armand van Helden Je T'aime [15]
17 Yhdysvallat Madonna feat. Yhdysvallat Justin Timberlake & Yhdysvallat Timbaland 4 Minutes (rmx) Warner Music [16] [17]
[18] [19]
[20] [21]
[22] [23]
[24] [25]
[26] [27]
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 Ranska David Guetta feat. Yhdysvallat Chris Willis vs. El Tocadisco Tomorrow Can Wait Virgin/EMI [28]
30 R.I.O. Shine On (rmx) Kontor/Warner [29] [30]
[31] [32]
[33] [34]
31
32
33
34
35
36 Yhdysvallat Lady Gaga Just Dance (rmx) Universal Music [35]
[36] [37]
37
38
39 Yhdysvallat Katy Perry I Kissed A Girl (rmx) EMI [38] [39]
40
41 Yhdistynyt kuningaskunta Guru Josh Project Infinity 2008 Maelstrom [40]
[41] [42]
[43] [44]
42
43
44
45
46 Ranska Laurent Wolf No Stress Bonnier Music [45] [46]
[47] [48]
[49] [50]
47
48
49
50
51
52 Yhdysvallat Lady Gaga Poker Face (rmx) Streamline/Interscope [51]



Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Finnish Dance Chart: 20062007200820092010201120122013

Norwegian Dance Chart: 2007200820092010201120122013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Swedish Dance Chart, 2/2008 deejaypromo.com.
  2. Swedish Dance Chart, 3/2008 deejaypromo.com.
  3. Swedish Dance Chart, 4/2008 deejaypromo.com.
  4. Swedish Dance Chart, 5/2008 deejaypromo.com.
  5. Swedish Dance Chart, 6/2008 deejaypromo.com.
  6. Swedish Dance Chart, 7/2008 deejaypromo.com.
  7. Swedish Dance Chart, 8/2008 deejaypromo.com.
  8. Swedish Dance Chart, 9/2008 deejaypromo.com.
  9. Swedish Dance Chart, 10/2008 deejaypromo.com.
  10. Swedish Dance Chart, 11/2008 deejaypromo.com.
  11. Swedish Dance Chart, 12/2008 deejaypromo.com.
  12. Swedish Dance Chart, 13/2008 deejaypromo.com.
  13. Swedish Dance Chart, 14/2008 deejaypromo.com.
  14. Swedish Dance Chart, 15/2008 deejaypromo.com.
  15. Swedish Dance Chart, 16/2008 deejaypromo.com.
  16. Swedish Dance Chart, 17/2008 deejaypromo.com.
  17. Swedish Dance Chart, 18/2008 deejaypromo.com.
  18. Swedish Dance Chart, 19/2008 deejaypromo.com.
  19. Swedish Dance Chart, 20/2008 deejaypromo.com.
  20. Swedish Dance Chart, 21/2008 deejaypromo.com.
  21. Swedish Dance Chart, 22/2008 deejaypromo.com.
  22. Swedish Dance Chart, 23/2008 deejaypromo.com.
  23. Swedish Dance Chart, 24/2008 deejaypromo.com.
  24. Swedish Dance Chart, 25/2008 deejaypromo.com.
  25. Swedish Dance Chart, 26/2008 deejaypromo.com.
  26. Swedish Dance Chart, 27/2008 deejaypromo.com.
  27. Swedish Dance Chart, 28/2008 deejaypromo.com.
  28. Swedish Dance Chart, 29/2008 deejaypromo.com.
  29. Swedish Dance Chart, 30/2008 deejaypromo.com.
  30. Swedish Dance Chart, 31/2008 deejaypromo.com.
  31. Swedish Dance Chart, 32/2008 deejaypromo.com.
  32. Swedish Dance Chart, 33/2008 deejaypromo.com.
  33. Swedish Dance Chart, 34/2008 deejaypromo.com.
  34. Swedish Dance Chart, 35/2008 deejaypromo.com.
  35. Swedish Dance Chart, 36/2008 deejaypromo.com.
  36. Swedish Dance Chart, 37/2008 deejaypromo.com.
  37. Swedish Dance Chart, 38/2008 deejaypromo.com.
  38. Swedish Dance Chart, 39/2008 deejaypromo.com.
  39. Swedish Dance Chart, 40/2008 deejaypromo.com.
  40. Swedish Dance Chart, 41/2008 deejaypromo.com.
  41. Swedish Dance Chart, 42/2008 deejaypromo.com.
  42. Swedish Dance Chart, 43/2008 deejaypromo.com.
  43. Swedish Dance Chart, 44/2008 deejaypromo.com.
  44. Swedish Dance Chart, 45/2008 deejaypromo.com.
  45. Swedish Dance Chart, 46/2008 deejaypromo.com.
  46. Swedish Dance Chart, 47/2008 deejaypromo.com.
  47. Swedish Dance Chart, 48/2008 deejaypromo.com.
  48. Swedish Dance Chart, 49/2008 deejaypromo.com.
  49. Swedish Dance Chart, 50/2008 deejaypromo.com.
  50. Swedish Dance Chart, 51/2008 deejaypromo.com.
  51. Swedish Dance Chart, 52/2008 deejaypromo.com.