Luettelo Ben 10 -sarjan vihollisista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo Ben 10 -vihollisista on luettelo sarjassa esiintyneistä vihollisista.

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäyttelijä Tiivistelmä
Vilgax And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Steven Jay Blum Vilgax on Cthulhua muistuttava olento, joka on samalla Benin päävihollinen. Hän on erityisesti häijy intergalaktinen valloittaja, joka on ottanut tehtäväkseen saada käsiinsä Omnitrixin, käyttääkseen sen kykyä luoda kokonaisen armeijan, valloittaakseen kaikki galaksin planeetat.
Dr. Animo Washington B.C. #2 (tammikuu 2006) Dwight Schultz Dr. Animo on hullu tohtori, joka teki mutanttikokeita vallatakseen Washingtonin. Animo sai myös käyttöönsä Benin DNA:ta, jolla hän voi luoda Benin alieneista muodstuneita mutanttieläimiä.
Jonah Melville The Krakken #3 (tammikuu 2006) Robin Atkin Downes Salametsästäjä Jonah metsästää harvinaisia eläimiä ja myy kaapatut eläimet eniten rahaa tarjoavalle asiakkaalle.
Limax Permanent Retirement #4 (tammikuu 2006) Dee Bradley Baker
Kraab Hunted #5 (tammikuu 2006) Billy West Kraab on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Kraab on kokenut palkkiometsästäjä, joka on enimmäkseen mekaaninen olento.
Sixsix Hunted #5 (tammikuu 2006) Hän on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Salamurhaajaksi mainittu Sixsixin haarniska sisältää useita aseita.
Tetrax Hunted #5 (tammikuu 2006) Dave Fennoy Hän on yksi kolmesta Vilgaxin palkkaamista palkkiometsästäjistä, joka lähetettiin Benin perään nappaamaan hänen Omnitrix. Palkkasoturina tunnettu Tetrax pitää hallussaan harmaan haarniskan, mustan kypärän ja suuren kiväärin. Hän myös poikkeuksellisesti asettui Vilgaxia vastaan Omnitrixin metsästämisen aikana.
Megawhatts Tourist Trap #6 (helmikuu 2006) Musta ja pieni batterinnäköinen sähkön energialla elävä olento, joka haluaa pitää vain hauskaa ja tehdä piloja ihmisille. Tulevaisuus jaksossa Ben 10 000 on yksi niistä Omnitrixin avaruusolenoista.
Kevin 11 Kevin 11 #7 (helmikuu 2006) Charlie Schlatter Benin yksi päävihollisista on nuori kapinallinen Kevin, jolla on kyky imeä itseensä erilaisia energioita ja kykyjä. Myöhemmin hän muuttui Omnitrixin aiheuttaman onnettomuuden jälkeen kaikkien Omnitrixin muukalaisten risteydeksi. Kevin oli pitkään Vilgaxin apulainen jahdatessaan Omnitrixia muuttuessaan mutantiksi.
Joey The Alliance #8 (helmikuu 2006) Jennifer Hale Joey on naispuolisen aseistetun prätkäjengin ahne ja villi johtaja, jonka Ben pysäytti Fourarmsina. Tappion jälkeen Vilgaxin robotit yhdistivät itsensä Joey kanssa, jonka myötä hänestä tuli kyborgi nimeltä Rojo.
Zombozo Last Laugh #9 (helmikuu 2006) John Kassir Vampyyrinen tapainen pelle, joka käyttää konetta nimeltä 'Psyclown' imeäkseen nauravien ihmisten onnellisuutta ja energiaa.
Hex Lucky Girl #10 (maaliskuu 2006) Khary Payton Taikuri, joka on enemmän Gwenin vihollinen, kuin Benin hallitsee viisi taianomaista kykyä; kohota ilmaan, tulen luominen, jälleen syntyminen, salamojen luomisen ja onnen. Näitä kaikkia kutsutaan Charms of Bezeliksi. Hex yritti varastaan muinaisen loitsukirjan nimeltä the Archamada Book of Spells.
Enoch A Small Problem #11 (maaliskuu 2006) Richard Doyle Enoch johtaa The Forever Knights nimistä salaista yhteisöä, jotka keräilevät muukalaisten teknologiaa.
Clancy Side Effects #12 (maaliskuu 2006) Nicholas Guest Clancy on sini-ihoinen mies, jolla on kyky hallita kaikenlaisia hyönteisiä. Hänen silmänsä hohtavat käyttäessään yliluonnollisia voimiaan.
Phil Truth #14 (toukokuu 2006) Robert Patrick Phil oli Maxin vanha putkimiestyöpari, mutta hän kääntyi viholliseksi, kun Max huomasi, että hän oli varastanut Null Void-projektorin. Lopulta Grey Matter vangitsi hänet Null Voidiin.
Slix Vidmong Grudge Match #18 (kesäkuu 2006) Armin Shimerman Robotti, joka kaappasi Benin ja Kevinin taisteluareenalle.
Vulkanus The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) John DiMaggio Vulkanus toimi SixSixin kanssa yrityksessään räjäyttää Linnunrata. Vulkanus näyttää olennolta, jolle on kasvanut sarvet leukaan. Vulkanus on erittäin tyhmä ja vahva ja rodultaan Detrovite.
Charmcaster Tough Luck #22 (heinäkuu 2006) Kari Wahlgren Charmcaster on Hexin veljentytär, joka setänsä tavoin käyttää taikuutta aseenaan. Toisin kuin Hex Charmcaster käyttää taikasauvan sijasta kassia, jossa on muun muassa taianomaisia räjähteitä ja savieläimiä.
Ghostfreak Ghostfreaked Out #24 (heinäkuu 2006) Steven Jay Blum Alun perin Benin yksi Omnitrixin muodoista, joka onnistui vapautumaan rannekkeesta. Se yritti vallata Benin kehon tullakseen jälleen olevaiseksi. Epäonnistuessaa tässä, Ghostfreak pakotti Acid Breathin, Thumbskullin ja Frightwigin auttamaan häntä valtaamaan Benin kehon. Samalla hän otti haltuunsa Thumbskullin kehon jahdatessaan Benia. Benin voittaessa Ghostfreakin hän ei ole sen jälkeen käyttänyt kyseistä muotoa.
Sublimino Midnight Madness #28 (joulukuu 2006) Richard Horvitz Sublimino on hypnotisoija, joka sai Benin valtaansa ja käytti Diamondheadia, Upgradea ja Heatblastiä tekemään jätti-kellon saadakseen kansan valtaansa.
Kenko Game Over #32 (helmikuu 2007) Clancy Brown Kenko on Sumo Slammer-pelin pahis, jonka Ben ja Gwen kohtasivat pelin sisällä. Kenko yrittää saada Upgraden itselleen, jotta hän pääsisi oikeaan maailmaan valloittamaan sen.
Kane North Super Alien Hero Buddy Adventures #33 (maaliskuu 2007) John Cygan Kenguru-kommandon kaksoisveli, joka halusi kostaa veljelleen siitä, että hän omii kaiken kunnian. Tuottaja Deanille hän haluaa kostaa siksi, koska hän oli oikea Super Alien Hero Buddy Adventuresin luoja.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]