Luettelo Ben 10 -sarjan hahmoista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Luettelo Ben 10-sarjan hahmoista sisältää kaikki hahmot, kuten ystävät ja päähenkilöt, jotka esiintyvät Ben 10-sarjassa.

Päähenkilöt[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäyttelijä Tiivistelmä
Ben And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Tara Strong Ben on 10-vuotias ja sarjan päähenkilö, joka Omnitrixin leirintäalueelta. Benillä ei juuri ole supervoimia, mutta ilman Omnitrixin käyttämistäkin hän on aikamoinen sankari. Kun Ben muuttuu alieniksi, hän voi sanoa: "It's Hero Time!" (suom. "Sankarihetki!") Kun Ben epäonnistuu, hän sanoo: "Aw, man!", joka on hänen lempisanontansa. Ben on riitapukari, joka haastaa riitaa ja yrittää yleensä muuttua Four Armsiksi, mutta jaksossa "Hunted" Ben käytti älliään ja päihitti metsästäjät Grey Matterina. Jaksossa "Benwolf" Ben on pihkassa intiaanityttöön nimeltä Kai, mutta hän sai rukkaset.
Gwen And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Meagan Smith Gwen on Benin serkku, jonka kanssa Benillä on aina kinaa. Jaksossa "Gwen 10" Gwen saa Omnitrixin, mutta se irtoaa hänen ranteestaan ja se päätyy jonkun toisen käteen. Gwen on hyvin akrobaattinen ja hän on ollut supersankari nimeltä Lucky Girl. Myöhemmin Gwen saa käyttöönsä loitsukirjan, jonka avulla hän pystyy tekemään loitsuja Hexin ja Charmcasterin tapaan.
Max And Then There Were 10 (joulukuu 2005) Paul Eiding Max on 60-vuotias ja Benin ja Gwenin isoisä. Hän tietää enemmän alieneista, ja oli äimänä, kun Ben löysi kellon. Jaksossa "Gwen 10", kun Omnitrix lähti Gwenin ranteesta, se tarttui Maxin ranteeseen. Jaksossa "Truth" Max kertoo, että hän oli intergalaktinen poliisi, "putkimies", ja että Vilgax on hänen vanha vihollisensa.

Ystävät\Liittoutuneet\Sukulaiset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Ensiesiintyminen Ääninäytteljä Tiivistelmä
Cash And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Dee Bradley Baker Cash on Benin koulun kiusaaja, joka ripusti Benin puuhun ensimmäisessä jaksossa. Mutta jakson lopussa Ben kosti tämän tekemällä saman tempun XLR8:nä.
JT And Then There Were 10 #1 (joulukuu 2005) Adam Wylie JT on Cashin ystävä, jolla on silmälasit. Ben ripusti hänetkin puuhun ensimmäisen jakson lopussa.
Kapteeni McShaw The Krakken #3 (tammikuu 2006) Kapteeni Shaw yritti napata Krakken-merihirviön eräältä järveltä, mutta Jonah Melville asettui hänen tielleen. Kun hän luuli napanneensa Krakkenin, hän olikin napannut Ripjawsin.
Aunt Vera Permanent Retirement #4 (tammikuu 2006) Kath Soucie Vera on Benin täti, joka asuu "erämaassa". Vera joutui melkein Limaxien syömäksi, mutta Ben pelasti hänet Heatblastinä.
Tetrax Shard Hunted #5 (tammikuu 2006) Dave Fennoy Tetrax oli vain hetken Benin vihollinen, jonka jälkeen hän kääntyi Vilgaxia vastaan ja alkoi auttaa Beniä. Tetrax on samaa rotua kuin Diamondhead. Elokuvassa "Ben 10: Secret of the Omnitrix" Tetrax kertoo, että hän tuhosi Vilgaxin käskystä omien kaltaistensa kotiplaneetan ja nyt hän katuu sitä, ja siksi taistelee Vilgaxia vastaan.
Lucky Girl Lucky Girl #10 (maaliskuu 2006) Meagan Smith Lucky Girl kantaa mukanaan onnenamulettia, jonka takia hän on onnekas. Lucky Girl on oikeasti Gwen, joka voi saada Lucky Girlin voiman takaisin käyttämällä Bezel-keskuskiveä.
Howell Wainwright A Small Problem #11 (maaliskuu 2006) Dee Bradley Baker
Lt. Steel Framed #16 (toukokuu 2006) Michael Gough Aluksi Steel yritti pysäyttää Kevinin, mutta kävikin Benin kimppuun. Lopulta Lt. Steelille selvisi, että alieneja onkin kaksi, kun Ben ja Kevin taistelivat San Franciscon sillalla. Sen jälkeen Lt. Steelin joukot ampuivat Kevinin alas ja siitä lähtien Steel oli liitossa Benin kanssa.
Teknorg Grudge Match #18 (kesäkuu 2006) Jack Angel Teknorg oli hallitseva mestari taisteluareenalla, jonka Ben ja Kevin voittivat, ja kun Ben jätti hänet eloon, Teknorg vannoi hänelle uskollisuuttaan. Lopulta Teknorg pelasti Benin Kevinin kynsistä ja jäi areenalle taistelemaan Keviniä vastaan.
Ultimos The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Tom Kane Ultimos on huippuyksilö, joka on Galactic Enforcersien johtaja. Ultimosilla on paljon voimaa ja sen lisäksi hän pystyy lentämään.
Synaptak The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Greg Ellis Synaptak on leijuva aivo-olento, jolla on psyykkisiä kykyjä. Hän pystyy nostamaan isoja esineitä psyykkisellä voimallaan ja ampumaan sinisiä säteitä. Hän kuuluu myös Galactic Enforcerseihin.
Tini The Galactic Enforcers #19 (kesäkuu 2006) Vanessa Marshall Tini on naispuolinen Tetramand (sama rotu kuin Four Armsilla) ja kaikkein vahvin Galactic Enforcerseista. Four Armsin tapaan Tini pystyy heittämään ja nostamaan raskaita esineitä. Aluksi hän oli pihkassa Four Armsiin ja Synaptak kuulosti mustasukkaiselta...
Gilbert Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Jennifer Hale
Andy Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Kim Mai Guest
Mandy Camp Fear #20 (kesäkuu 2006) Jennifer Hale
Edwin They Lurk Below #23 (heinäkuu 2006) Kath Soucie
Donovan They Lurk Below #23 (heinäkuu 2006) Tom Kane Donovan on Edvinin isoisä ja Maxin vanha ystävä. Hän synnytti 14. lomakylänsä Bermudan kolmioon, mutta alienit kaatoivat sen...
Ben 10,000 Ben 10,000 #27 (marraskuu 2006) Fred Tatasciore Ben 10,000 on tulevaisuuden Ben, joka oli aluksi aika nuija, mutta Ben sai hänet muuttumaan. Ben 10,000:lla on käytössään Master Control ja uusia alieneja, kuten Spitter ja Articguana.
Gwendolyn Ben 10,000 #27 Tara Strong Gwendolyn on tulevaisuuden Gwen, jolla käytössään kaikki Bezelin amuletit (Charms of Bezel). Gwendolyn toi Benin ja Gwenin tulevaisuuteen aikaloitsulla, koska Ben 10,000 tarvitsi asenteenmuutosta.
Elsgood Merry Christmas #30 (joulukuu 2006) Kim Mai Guest
Grandpa Elsgood Merry Christmas #30 (joulukuu 2006) Dee Bradley Baker Elsgoodin vanhempi versio, joka esiintyi jakson lopussa ja vinkkasi Benille silmää...
Wes Greene Benwolf #31 (helmikuu 2007) Miguel Najera
Kai Greene Benwolf #31 (helmikuu 2007) Bettina Bush

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]