Luettelo Antti Tuiskun kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Antti Tuiskun kappaleista. Kappaleet on pyritty järjestämään julkaisuajan mukaan vanhimmasta uusimpaan.

2000-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2004 ”Entinen” 3.27 1 Ensimmäinen
[1]
En halua tietää 4.00 2
Yritä ymmärtää 3.47 3
”Jälleen yksin” 4.02 4
”Vaarallinen” 3.25 5
”Odotan” 3.38 6
”Ota kuva” 3.01 7
”Seurauksia” 3.11 8
”Sä fuulaat” 3.19 9
”Koe-elämää” 3.18 10
”Ennustus” 3.15 11
”Ensimmäinen” 3.38 12
”Kahdestaan” (mukana Jenni Vartiainen) 3.00 [2] 1 Ensimmäinen – Deluxe
2005 ”Läpi jään” 4.01 1 Antti Tuisku
[3]
”Aikaani tuhlaan” 4.04 2
”Katson sua” 3.27 3
”Meitä ei oo” 3.50 4
”Yksityinen” 3.15 5
”Juorukello” 3.55 6
”Miten ois?” 3.26 7
”Tyhjä huone” 3.11 8
”Huolitko mun rakkauden?” 3.13 9
”Jätä rauhaan” 3.33 10
”Vieraat kasvot” 3.45 11
”Palaan kotiin” 4.48 1 Minun jouluni
[4]
”Lämmin lumi peittää maan” 3.59 2
”Menneen talven lumet” (Kaija Koo -cover) 3.18 3
”Sydämeeni joulun teen” (cover) 4.40 4
”Musta joulu” (Nylon Beat -cover) 3.36 5
”Oi jouluyö” (”Oh Holy Night”) 4.09 6
”Pelasta maailma” (CMX-cover) 4.34 7
”Vierelläsi” 3.50 8
”Jos sä meet” 3.26 9
”Hiljaisuus” (Suvi Teräsniska -cover) 5.21 10
2006 ”Levoton” 4.15 1 New York
[5]
”UTRS” 3.55 2
”Sekaisin” 3.27 3
”Tunturibiisi” 4.18 4
”Tulevaisuus” 3.31 5
”Mitä pakenet” 4.00 6
”Salaisuus” 4.12 7
”Onnellinen” 3.43 8
”Rakkauden anarkiaa” 3.47 9
”Kosteus ihollasi” 3.21 10
”Jää” 3.45 11
”Intro” 1.18 1 Rovaniemi
[6]
”Valo” 4.05 2
”Ensimmäinen kerta” 3.49 3
”Yksisiipinen” 4.23 4
”Pois” 3.54 5
”Savuna ilmaan” 3.15 6
”Lähtemässä” 4.15 7
”Lämpö” 2.57 8
”Kaunein unesi” 3.37 9
”Katoavaa” 3.56 10
”Revontuliyö” 3.53 11
2007 ”Ei aikaa” 3.46 1 Aikaa – Greatest Hits vol. 1
(kokoelma) [7]
”Valovuodet (Varjosi jäi)” (elokuvasta Joulutarina) 4.07 3
”Marraskuu” (bonus) 3.44 17
”Hyppää kyytiin” (bonus, mukana Mariska, Kesäkumi 2007) 4.07 18
2009 ”Hengitän” 4.21 1 Hengitän
[8]
Juuret 4.12 2
”Henki­maailman asioita” 4.37 3
”Merkki” 3.51 4
”Tähtiotsa” 4.10 5
”Viilto” 3.46 6
”Pelottaa” 4.11 7
”En kiellä” 3.47 8
”ADHD” 3.48 9
”Mun elämää” 5.26 10

2010-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2010 ”Atlantti” 4.16 9 Kaunis kaaos
[9]
”Tätä tietä käyn” 4.26 1
”Hyökyaalto” 4.03 2
”Yhdessä nyt” 4.07 3
”Et ole sellainen” 3.58 4
”Musta­valkoinen” 4.40 5
”Kaunis kaaos” 4.20 6
”Minä näen sut” 4.47 7
”Yksinäinen” 3.46 8
”Tavallaan” 4.16 10
”Helsinki” 5.25 11
2011 ”Tämä on jouluyö” 3.53 1 Minun jouluni 2
[10]
”Joulun tähti” 4.10 2
”Minun tähteni” (Esa Kaartamo -cover) 3.57 3
”Rukous” (Maj Karma -cover) 4.11 4
”Valoista kirkkain” (Samuli Edelmann -cover) 3.51 5
”Varpunen jouluaamuna” (cover) 3.41 6
”Laske valot vaakaan” (Suurlähettiläät-cover) 3.22 7
”Elämä ikkunan takana” (Leevi and the Leavings -cover) 3.27 8
”Avaruus” (cover) 3.56 9
”Joulun rauhaa” (cover) 3.26 10
”Pieni teko” 2.51 11
2013 Rakkaus on. 3.57 5 Toisenlainen tie
[11]
”Jää tai mee” 3.57 1
”Pysy lähellä mua” 3.56 2
”Mies” 3.55 3
”Tee se uudelleen” 4.05 4
”Leila” 3.40 6
”Ihmiset” 3.45 7
”Namaste” 3.51 8
”Itsepäiset” 4.21 9
”Toisenlainen tie” 3.37 10
2015 Peto on irti 3.33 2 En kommentoi
[12]
”Peto on irti (HeavyWeight Remix)” 4.43
[13]
Blaablaa (En kuule sanaakaan) 3.43 3 En kommentoi
[12]
”En kommentoi” 3.06 1
Keinutaan(mukana VilleGalle) 3.43 4
”Hei ho paita pois” 3.43 5
”Hiton pelkuri” 3.43 6
”Veli” (mukana Mikael Gabriel) 3.41 7
”Saikkuu” 3.44 8
”Ihan sairasta mutta oikeesti kuulumme yhteen” 4.07 9
”En huuda sun perään” 3.56 10
”Sata salamaa” (Vicky Rosti -cover) 3.06 1 Vain elämää – kausi 4, päivä
(eri esittäjiä) [14]
”Lottovoitto” (Maija Vilkkumaa -cover) 2.35 8
”Pojat” (Sanni-cover) 2.12 15
”Häissä / Mäissä” (JVG-cover) 2.31 7 Vain elämää – kausi 4, ilta
(eri esittäjiä) [15]
”Kaksi sisarta” (Anssi Kela -cover) 2.53 14
”Elämän nälkä” (Pave Maijanen -cover) 2.59 21
”Party (papiidipaadi)” (mukana Nikke Ankara) 3.42 11 En kommentoi – Deluxe
[16]
2016 ”Pyydä multa anteeks kunnolla” 3.37 12
”Suurin fani” 3.18 13
2017 ”Mä hiihdän” 2.56 5 Anatude
[17]
”Rahan takii” 3.27 1
”Hanuri” (mukana Boyat) 3.12 8
”Aamu­kuuteen” (mukana Erin) 2.46 3
”Tragedia” 3.23 4
”Swäg” (mukana JVG) 3.19 2
”Itteni kaa kahdestaan” 3.37 6
”Nauru­terapiaa” 2.01 7
”Jeesus-jedimestari” 4.43 9
”Ihan tavallista mulle kuuluu” 3.38 10
2018 Vedän sut henkeen 3.41
[18]
”Kumipuku” (Kesäkumi 2018) 3.17
[19]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ensimmäinen iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  2. Kahdestaan Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  3. Antti Tuisku iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  4. Minun Jouluni iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  5. New York iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  6. Rovaniemi iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  7. Aikaa - Greatest Hits Volume 1 (kokoelma) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  8. Hengitän iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  9. Kaunis Kaaos iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  10. Minun Jouluni 2 iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  11. Toisenlainen Tie iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  12. a b En kommentoi iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  13. Peto on irti (HeavyWeight Remix) - Single iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  14. Vain elämää - kausi 4 päivä iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  15. Vain elämää - kausi 4 ilta iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  16. En kommentoi - Deluxe Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  17. Anatude iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  18. Vedän sut henkeen - Single iTunes. Viitattu 23.6.2018.
  19. Kumipuku - Single iTunes. Viitattu 23.6.2018.