Luettelo Antti Tuiskun kappaleista

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä on luettelo Antti Tuiskun kappaleista. Kappaleet on pyritty järjestämään julkaisuajan mukaan vanhimmasta uusimpaan.

2000-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2004 ”Entinen” 3.27 1 Ensimmäinen
[1]
En halua tietää 4.00 2
Yritä ymmärtää 3.47 3
”Jälleen yksin” 4.02 4
”Vaarallinen” 3.25 5
”Odotan” 3.38 6
”Ota kuva” 3.01 7
”Seurauksia” 3.11 8
”Sä fuulaat” 3.19 9
”Koe-elämää” 3.18 10
”Ennustus” 3.15 11
”Ensimmäinen” 3.38 12
”Kahdestaan” (mukana Jenni Vartiainen) 3.00 [2] 1 Ensimmäinen – Deluxe
2005 ”Läpi jään” 4.01 1 Antti Tuisku
[3]
”Aikaani tuhlaan” 4.04 2
”Katson sua” 3.27 3
”Meitä ei oo” 3.50 4
”Yksityinen” 3.15 5
”Juorukello” 3.55 6
”Miten ois?” 3.26 7
”Tyhjä huone” 3.11 8
”Huolitko mun rakkauden?” 3.13 9
”Jätä rauhaan” 3.33 10
”Vieraat kasvot” 3.45 11
”Palaan kotiin” 4.48 1 Minun jouluni
[4]
”Lämmin lumi peittää maan” 3.59 2
”Menneen talven lumet” (Kaija Koo -cover) 3.18 3
”Sydämeeni joulun teen” (cover) 4.40 4
”Musta joulu” (Nylon Beat -cover) 3.36 5
”Oi jouluyö” (”Oh Holy Night”) 4.09 6
”Pelasta maailma” (CMX-cover) 4.34 7
”Vierelläsi” 3.50 8
”Jos sä meet” 3.26 9
”Hiljaisuus” (Suvi Teräsniska -cover) 5.21 10
2006 ”Levoton” 4.15 1 New York
[5]
”UTRS” 3.55 2
”Sekaisin” 3.27 3
”Tunturibiisi” 4.18 4
”Tulevaisuus” 3.31 5
”Mitä pakenet” 4.00 6
”Salaisuus” 4.12 7
”Onnellinen” 3.43 8
”Rakkauden anarkiaa” 3.47 9
”Kosteus ihollasi” 3.21 10
”Jää” 3.45 11
”Intro” 1.18 1 Rovaniemi
[6]
”Valo” 4.05 2
”Ensimmäinen kerta” 3.49 3
”Yksisiipinen” 4.23 4
”Pois” 3.54 5
”Savuna ilmaan” 3.15 6
”Lähtemässä” 4.15 7
”Lämpö” 2.57 8
”Kaunein unesi” 3.37 9
”Katoavaa” 3.56 10
”Revontuliyö” 3.53 11
2007 ”Ei aikaa” 3.46 1 Aikaa – Greatest Hits vol. 1
(kokoelma) [7]
”Valovuodet (Varjosi jäi)” (elokuvasta Joulutarina) 4.07 3
”Marraskuu” (bonus) 3.44 17
”Hyppää kyytiin” (bonus, mukana Mariska, Kesäkumi 2007) 4.07 18
2009 ”Hengitän” 4.21 1 Hengitän
[8]
Juuret 4.12 2
”Henki­maailman asioita” 4.37 3
”Merkki” 3.51 4
”Tähtiotsa” 4.10 5
”Viilto” 3.46 6
”Pelottaa” 4.11 7
”En kiellä” 3.47 8
”ADHD” 3.48 9
”Mun elämää” 5.26 10

2010-luku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2010 ”Atlantti” 4.16 9 Kaunis kaaos
[9]
”Tätä tietä käyn” 4.26 1
”Hyökyaalto” 4.03 2
”Yhdessä nyt” 4.07 3
”Et ole sellainen” 3.58 4
”Musta­valkoinen” 4.40 5
”Kaunis kaaos” 4.20 6
”Minä näen sut” 4.47 7
”Yksinäinen” 3.46 8
”Tavallaan” 4.16 10
”Helsinki” 5.25 11
2011 ”Tämä on jouluyö” 3.53 1 Minun jouluni 2
[10]
”Joulun tähti” 4.10 2
”Minun tähteni” (Esa Kaartamo -cover) 3.57 3
”Rukous” (Maj Karma -cover) 4.11 4
”Valoista kirkkain” (Samuli Edelmann -cover) 3.51 5
”Varpunen jouluaamuna” (cover) 3.41 6
”Laske valot vaakaan” (Suurlähettiläät-cover) 3.22 7
”Elämä ikkunan takana” (Leevi and the Leavings -cover) 3.27 8
”Avaruus” (cover) 3.56 9
”Joulun rauhaa” (cover) 3.26 10
”Pieni teko” 2.51 11
2013 Rakkaus on. 3.57 5 Toisenlainen tie
[11]
”Jää tai mee” 3.57 1
”Pysy lähellä mua” 3.56 2
”Mies” 3.55 3
”Tee se uudelleen” 4.05 4
”Leila” 3.40 6
”Ihmiset” 3.45 7
”Namaste” 3.51 8
”Itsepäiset” 4.21 9
”Toisenlainen tie” 3.37 10
2015 Peto on irti 3.33 2 En kommentoi
[12]
”Peto on irti (HeavyWeight Remix)” 4.43
[13]
Blaablaa (En kuule sanaakaan) 3.43 3 En kommentoi
[12]
”En kommentoi” 3.06 1
Keinutaan(mukana VilleGalle) 3.43 4
”Hei ho paita pois” 3.43 5
”Hiton pelkuri” 3.43 6
”Veli” (mukana Mikael Gabriel) 3.41 7
”Saikkuu” 3.44 8
”Ihan sairasta mutta oikeesti kuulumme yhteen” 4.07 9
”En huuda sun perään” 3.56 10
”Sata salamaa” (Vicky Rosti -cover) 3.06 1 Vain elämää – kausi 4, päivä
(eri esittäjiä) [14]
”Lottovoitto” (Maija Vilkkumaa -cover) 2.35 8
”Pojat” (Sanni-cover) 2.12 15
”Häissä / Mäissä” (JVG-cover) 2.31 7 Vain elämää – kausi 4, ilta
(eri esittäjiä) [15]
”Kaksi sisarta” (Anssi Kela -cover) 2.53 14
”Elämän nälkä” (Pave Maijanen -cover) 2.59 21
”Party (papiidipaadi)” (mukana Nikke Ankara) 3.42 11 En kommentoi – Deluxe
[16]
2016 ”Pyydä multa anteeks kunnolla” 3.37 12
”Suurin fani” 3.18 13
2017 ”Mä hiihdän” 2.56 5 Anatude
[17]
”Rahan takii” 3.27 1
”Hanuri” (mukana Boyat) 3.12 8
”Aamu­kuuteen” (mukana Erin) 2.46 3
”Tragedia” 3.23 4
”Swäg” (mukana JVG) 3.19 2
”Itteni kaa kahdestaan” 3.37 6
”Nauru­terapiaa” 2.01 7
”Jeesus-jedimestari” 4.43 9
”Ihan tavallista mulle kuuluu” 3.38 10
2018 Vedän sut henkeen 3.41
[18]
”Kumipuku” (Kesäkumi 2018) 3.17
[19]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Ensimmäinen Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  2. Kahdestaan Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  3. Antti Tuisku Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  4. Minun Jouluni Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  5. New York Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  6. Rovaniemi Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  7. Aikaa - Greatest Hits Volume 1 (kokoelma) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  8. Hengitän Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  9. Kaunis Kaaos Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  10. Minun Jouluni 2 Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  11. Toisenlainen Tie Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  12. a b En kommentoi Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  13. Peto on irti (HeavyWeight Remix) - Single Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  14. Vain elämää - kausi 4 päivä Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  15. Vain elämää - kausi 4 ilta Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  16. En kommentoi - Deluxe Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  17. Anatude Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  18. Vedän sut henkeen - Single Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  19. Kumipuku - Single Apple Music. Viitattu 23.6.2018.