Lucky Luke: The Daltons

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lucky Luke: The Daltons
Kehittäjä Atari
Julkaisija Atari
Julkaistu 2008
Pelimuoto yksin- ja kaksinpeli
Alusta Nintendo DS
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Lucky Luke: The Daltons (tai Lucky Luke - Les Dalton) on vuonna 2008 julkaistu Lucky Luke -videopeli, joka julkaistiin ainoastaan Nintendo DS:lle[1].Peli on toinen kahdesta Nintendo DS:lle julkaistuista Lucky Luke -peleistä, sitä edelsi vuonna 2007 julkaistu Go West! A Lucky Luke Adventure.

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelissä ohjataan vankilasta paenneita Daltonin veljeksiä, jotka yrittävät löytää turvaan Daltonin muorin luokse. Sankarihahmo, Lucky Lukella ei pelata, mutta tämä nähdään pelin lopussa.

Useimmiten pitää DS:n kynällä siirrellä eri esineitä tiettyihin paikkoihin ennen ajanloppumista. Jos pelaaja on siirtänyt vähemmän esineitä kuin muut hahmot hän häviää. Vastustajana voi toimia toinen pelaaja tai peli itse. Jotkut tehtävistä ovat "kiplajuoksuja", joissa pitää selvitä maaliin ennen ajan loppumista. Kilplajuoksuissa hahmoa ohjataan DS:n nuolinäppäimistöllä.

Kun kaikki tehtävät on suoritettu paljastuu tarinan loppu: Daltonit eivät ole löytäneet äitinsä luo vaan ovat pyörtyneet aavikolle, josta Lucky Luke palauttaa heidät vankilaan.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Lucky Luke - Les Dalton bangbangluckyluke.com. 26.9.2015. Ranska
Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.