LazarBeam

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
LazarBeam
Henkilötiedot
Oikea nimi Lannon Eacott
Syntymäaika 14. joulukuuta 1994 (ikä 29)
Syntymäpaikka Uusi Etelä-Wales, Australia
Kansalaisuus Australia Australia
Ammatti tubettaja, livestriimaaja
Youtube-tiedot
Tilaajamäärä 25,1 miljoonaa (yhteensä)
Katselukerrat 9,07 miljardia (yhteensä)
Muiden kanavien nimet LazarLazar
LazarBeam

Lannan Neville Eacott[1] (s. 14. joulukuuta 1994) on australialainen tubettaja ja livestriimaaja, joka tunnetaan internetissä käyttäjänimellään LazarBeam.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ennen YouTube-uraansa Eacott työskenteli perheensä rakennusfirmassa jätettyään lukion kesken. Hän aloitti YouTube-videoiden tekemisen julkaisemalla palveluun videoita hidastetuista räjähdyksistä. Videoiden teko loppui hetkellisesti, kun Eacottin kuvausvälineet varastettiin.

Eacott loi nykyisen YouTube-kanavansa, LazarBeamin, tammikuussa 2015 ja on saavuttanut nykyhetkeen mennessä kanavalleen yli 21 miljoonaa tilaajaa. Alkuaikoina videot koostuivat useimmiten pelivideoista, ja noin viiden kuukauden jälkeen Eacottin kanavalle oli kertynyt yli 50 000 tilaajaa. Vuonna 2018 Eacottin kanava tuli tunnetuksi Fortnite-pelivideoiden kautta, ja hänen kanavalleen kertyi ainoastaan kahdessa kuukaudessa 3 miljoonaa uutta tilaajaa.

Ensimmäisen julkaistun Fortnite-videon jälkeen Eacott keskittyi pitkään samanlaisten videoiden tekoon. Elokuussa 2019 Eacott aloitti Minecraft-videosarjan, koska hän koki Fortniten tuolloin uuden kauden turhauttavaksi. Nykyisin hän tekee satunnaisia pelivideoita sekä videosarjoja. Eacott omistaa myös toisen YouTube-kanavan, LazarLazarin, jolle hän julkaisee videoita harvemmin.

Perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eacottin perheeseen kuuluu tiettävästi ainakin hänen kaksi veljeään, sisko sekä isä. Hänen siskonsa Tannar on myös tubettaja. Eacottin isä on sen sijaan esiintynyt hänen vanhoilla videoillaan.

Filmografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Eacott esiintyy itsenään elokuvassa Free Guy. Hänellä on myös tuntematon sivurooli elokuvassa Lazer Team.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Instagram www.instagram.com. Viitattu 18.11.2023.