Kristian Alfonso

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kristian-Joy Alfonso (s. 5. syyskuuta 1963, Brocktonissa, Massachusettsissa) on yhdysvaltalainen näyttelijä.

Hän aloitti uransa luistelijana ja voitti kultamitalin junioriolympialaisista. 13 vuoden iässä Kristianille tapahtui hirveä onnettomuusselvennä, joka lopetti hänen luistelu-uransa ja hän alkoi saada mallintöitä. 15 ikävuoteen mennessä hän oli ollut 30. lehden kannessa mukaan lukien Vogue ja Harper's Bazaar. Hänet nähtiin ensimmäiseksi televisiossa kun esitti Rock Hudsonia sarjasa The Starmaker 1981. Hänen hahmo lähti ohjelmasta pois maaliskuussa 1983 kun Alfonso aloitti Hope Williamsin roolissa saippuaoopperassa Päivien Viemää (Days of our Lives). Silloin hänen hahmonsa oli rakastunut komeaan Bo Bradyyn (Peter Reckell).

Alfonso lähti sarjasta maaliskuussa 1987, koska sai kahden vuoden pestin saippuaooppera Falcon Crestin Pilar Ortegana. Hän palasi Päivien Viemään maaliskuusta heinäkuuhun 1990; ja palasi Salemin kaupunkiin vaikka kaikki Salemin asukkaat luulivat Hopen kuolleen.

Hän palasi sarjaan kolmannen kerran toukokuussa 1994 "Ginana", muistinsa menettäneenä ja näytti ihan Hopelta. Lopulta paljastui että paha Stefano DiMera (Joseph Mascolo) oli aivopessyt Hopen luulemaan itseään prinsessa Gina Von Amburgiksi.

Alfonso on ollut naimisissa kaksi kertaa ja hänellä on kaksi poikaa Gino William (s. 1990) ja Jack (s. 2002) ja poikapuoli Spartan.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.