Koiran elämää

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli käsittelee videopeliä. Piirrossarjasta kertoo artikkeli Koiranelämää.
Koiran Elämää
Dlps2.jpg
Kehittäjä Frontier
Julkaisija Sony Computer Entertainment
Julkaistu 2003
Lajityyppi seikkailu
Pelimuoto yksinpeli
Alusta PlayStation 2
Jakelumuoto DVD
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Koiran elämää (engl. Dog's Life) on PlayStation 2:lle vuonna 2003 ilmestynyt videopeli. Sen julkaisi Sony Computer Entertainment.

Tarina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin päähenkilö on sekarotuinen ja hieman ilkikurinen koira Jake. Hänen tehtävänään on pelastaa Daisy, jonka sieppasivat Neiti Peachesin kaksi apulaista, ilkeät koirarankkurit. Jaken on löydettävä Daisy nopeasti, sillä Neiti Peaches aikoo tehdä Daisysta ja monista muistakin koirista "kissanruokaa". Peliin sisältyy lisäksi useita minipelejä.

Pelissä voi Jaken lisäksi ohjata monia muitakin koiria. Siinä on kolme isoa mannerta. Jaken koti Clarksville, MinniWahWahin laskettelu-keskus ja Boom City, joissa voi vapaasti liikkua. Jake voi haistella hajuja, merkata reviiriä, kaivaa, kerjätä ruokaa, uida, leikkiä ja haastaa muita koiria leikkeihin; tehdä kaikkea, mitä koira voi. Jaken on suoritettava tehtäviä ja kerättävä luita, jotta hän voi pelastaa Daisyn.

Pelin lopussa, Jaken saavuttua Neiti Peachesin tehtaaseen, pelaajan on hajotettava suuri kone, johon Daisy on menossa muussattavaksi. Jake pelastaa Daisyn ja neiti Peaches tippuu itse kissanruokakoneeseen.