Kimberly Wyatt

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kimberly Wyatt
Kimberly Wyatt Circus Tourilla vuonna 2009.
Kimberly Wyatt Circus Tourilla vuonna 2009.
Henkilötiedot
Syntynyt4. helmikuuta 1982 (ikä 42)
Ammatti laulaja, tanssija, malli
Muusikko
Aktiivisena 2001–
Tyylilajit pop, R&B
Yhtyeet The Pussycat Dolls
Levy-yhtiöt A&M (2004-)
Aiheesta muualla
beautifulmovements.dipdive.com

Kimberly Kaye Wyatt (s. 4. helmikuuta 1982 Warrensburg, Missouri) on yhdysvaltalainen laulaja-tanssija ja malli sekä oli The Pussycat Dollsin jäsen. Wyattin laulama "Don't Wanna Fall In Love" on yksi yhtyeen albumin Doll Dominationin kappaleista.

Kimberly Wyatt syntyi Warrensburgin pikkukaupungissa lähellä Kansas Cityä. Hän aloitti laulamisen ja tanssin seitsemänvuotiaana. 14-vuotiaana Wyatt sai opiskelustipendin Joffrey Balletiin ja Broadway Dance Centeriin New Yorkissa. Ollessaan 17 hän valmistui lukiosta ja matkusti Las Vegasiin koekuvauksiin laivaristeily- ja kasinoesityksiä varten. Hän esiintyi kaksi vuotta revyyssä M/S Explorer of the Seas-laivalla.

Wyatt muutti Los Angelesiin vuonna 2001. Seuraavana vuonna hän aloitti tanssijana Cedric the Entertainerin sketsiohjelmassa. Vuonna 2003 hän esiintyi Nick Lacheyn musiikkivideolla, jossa Robin Antin toimi koreografina. Tämä pyysi Wyattia liittymään The Pussycat Dolls-yhtyeeseen. Bändin muut jäsenet olivat Ashley Roberts, Jessica Sutta, Carmit Bachar ja Melody Thornton. The Pussycat Dollsin keulakuva oli laulaja-tanssija Nicole Scherzinger. Yhtye julkaisi kaksi maailmanlaajuisesti menestynyttä albumia: PCD (2005) ja Doll Domination (2008). Wyatt jätti yhtyeen vuonna 2010 Jessica Suttan jälkeen, kun hänellä meni muiden tyttöjen tavoin välit poikki Scherzingerin kanssa.

Lähdettyään The Pussycat Dollsista Wyatt liittyi musikaaliduoon Her Majesty & The Wolves, joka julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2011. Wyatt toimi myös tuomarina Got to Dance -tanssikilpailuohjelmassa ensimmäisellä ja toisella kaudella Ashley Banjon ja Adam Garcian kanssa. Lisäksi hän on ollut mm. japanilaisen kosmetiikkamerkin mallina.

Wyatt meni naimisiin vuonna 2013 malli Max Rogersin kanssa ja heillä on vuosina 2015 ja 2017 syntyneet tytöt, sekä vuonna 2019 syntynyt poika. Viimeisen lapsen saamisen jälkeen tehtiin Wyattille ja hänen miehelleen sterilisaatio.[1]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.