Melody Thornton

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Melody Thornton
Melody Thornton vuonna 2009.
Melody Thornton vuonna 2009.
Henkilötiedot
Syntynyt28. syyskuuta 1984 (ikä 39)
Ammatti laulaja-lauluntekijä, tanssija, malli
Muusikko
Taiteilijanimi Melody Thornton, Mel, Baby Doll
Aktiivisena 2003–
Tyylilajit pop, R&B
Yhtyeet The Pussycat Dolls
Levy-yhtiöt A&M (2004-)
Aiheesta muualla
www.melodythornton.com

Melody Thornton, tunnetaan myös nimillä Mel ja Baby Doll, (s. 28. syyskuuta 1984 Phoenix, Arizona) on yhdysvaltalainen laulaja-tanssija ja malli, joka kuului popyhtyeeseen The Pussycat Dolls. Hänen äitinsä on meksikolainen ja isänsä afroamerikkalainen. Hänellä on vanhempi sisko. Thornton on ollut myös taustalaulajana Christina Aguileralla.

Thornton on äänityypiltään sopraano. Koe-esiintymisessä hänen tarvitsi ainoastaan laulaa, ja hänet hyväksyttiin saman tien The Pussycat Dolls -yhtyeeseen joulukuussa 2003. Yhtyeen muut jäsenet kutsuivat häntä "Baby Dolliksi", koska hän oli nuorin bändissä. Thornton lauloi ja tanssi kuuden naisen yhtyeessä kahdeksan vuotta, kunnes erosi vuonna 2010 riitaannuttuaan yhtyeen päävokalistin ja keulahahmon Nicole Scherzingerin kanssa. Yhtyeen kolme muuta laulajaa, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt ja Jessica Sutta jättivät bändin myös osittain samoista syistä. Vanhempaa kaartia edustanut Carmit Bachar oli poistunut jo aiemmin. Yhtyeen viimeiseksi albumiksi jäi Doll Domination, josta tuli debyyttialbumi PCD:n tavoin listahitti niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa.

Thornton siirtyi yhtyeestä soolouralle. Hän esiintyi Jason Derulon musiikkivideossa "Don't Wanna Go Home" vuonna 2011 ja on tehnyt yhteistyötä useiden muiden artistien kanssa.

  • Go Too Far (ft. Bow Wow)
  • True Love Lasts
  • Space
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.