Joey Gilbert

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Joey Gilbert
Joey Gilbert.JPG
Tiedot
Painoluokka ylempi keskisarja
Maa Yhdysvallat
Syntymäaika 5. kesäkuuta 1976
Syntymäpaikka Chicago, Illinois
Otteluasento oikeakätinen
Ammattilaistilastot
Ottelut 21
Voitot 18
– tyrmäysvoitot 14
Tappiot 2
Ratkaisemattomat 0
Ei tuomiota/
mitätöity
1

Joey Salvatore Gilbert (s. 5. kesäkuuta 1976) on yhdysvaltalainen nyrkkeilijä Renosta. Hän oli mukana The Contender -ohjelman ensimmäisellä kaudella. Hän selvisi toiselle kierrokselle,mutta putosi kisasta loukkaannuttuaan ottelussaan Peter Manfredoa vastaan.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joey "The Diamond" Gilbert syntyi Chicagossa, mutta muutti länteen nuorena. Hänen isänsä työskentelee armeijan lääkintämiehenä Afganistanissa. Joey aloitti nyrkkeilyn opiskellessaan Renon yliopistossa. Hän kävi myös armeijan ennen kuin aloitti ammattinyrkkeilyn.

The Contender[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Joey päätyi lännen joukkueeseen Contenderin ensimmäisellä kierroksella. Hän otteli ensimmäisellä kierroksella viimeisenä Jimmy Langea vastaan. Aiemmin lähes voittamaton Jimmy hävisi kuitenkin Joey'lle yksimielisellä päätöksellä. Toisella kierroksella Joey otteli Peter Manfredo Jr. vastaan. Ottelu oli todella tasainen ja Joey näytti todellista nyrkkeilijän luonnetta,mutta hävisi saatuan pahan vamman silmänsä yläpuolelle.

Haastajan jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

14.2.2009 Joey otteli Haastaja toveriaan Jesse Brinkleytä vastaan. Ottelu kesti 12 erää ja päättyi Jessen voittoon yksimielisesti.

Brinkley-ottelun jälkeen Gilbert kohtasi Ivan Stovallin, Anthony Bartinellin ja Billy Baileyn, jotka kaikki hän voitti.

25.9.2010 Gilbert kohtasi Kassim Ouman. Ottelun panoksena oli NABO:n keskisarjan mestaruus. Kuudenteen erään tultaessa Gilbert johti ottelua pistein 50-44, 49-45 ja 49-45. Gilbert oli käyttänyt Oumaa kanveesissa, mutta tuli itse tyrmätyksi 6. erässä. Gilbertin pudottua kanveesiin tuomari kysyi jatkamismahdollisuuksia ja Gilbert sanoi näkevänsä kahtena.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.