Jerome Dillon

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Jerome Dillon (s. 16. heinäkuuta 1969) on yhdysvaltalainen muusikko, joka tunnetaan parhaiten Nine Inch Nails -yhtyeen kiertuerumpalina vuosina 1999-2005. Hän soittaa myös kitaraa.

Dillon työskenteli Nine inch nailsin Trent Reznorin kanssa studiossa albumeiden Things Falling Apart, And All That Could Have Been, Still ja With Teeth tekovaiheissa. Hän soittaa myös rumpuja The Fragile -albumin We're In This Together -kappaleessa.

Dillon soitti rumpuja Fragility -kiertueilla (1999-2000) sekä With Teeth -kiertueella (2005-2006) lokakuuhun 2005 asti. 16. syyskuuta 2005 Nine Inch Nailsin esiintyminen keskeytettiin, koska Dillonilla oli rintakipuja ja epäsäännöllisiä sydämen iskuja. Hän soitti vielä seuraavassa konsertissa, mutta kivut jatkuivat, joten hänet korvattiin Alex Carapetiksella ja myöhemmin Josh Freesellä. 28. lokakuuta 2005 Dillon ilmoitti, ettei enää palaa Nine Inch Nailsiin. Syy ei ollut ainoastaan terveysongelmat vaan myös muut erimielisyydet yhtyeen kanssa. Dillonilla on tällä hetkellä sooloprojekti nearLY, joka on julkaissut yhden albumin.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]