Joint Task Force

Wikipediasta
(Ohjattu sivulta JTF)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Joint Task Force (JTF)
Kehittäjä Most Wanted Entertainment
Julkaisija Vivendi Universal
Jakelija Steam
Julkaistu 22. syyskuuta 2006
Lajityyppi RTS, sota
Pelimuoto Yksinpeli
Moninpeli
Ikäluokitus PEGI 12+
Alusta PC
Jakelumuoto DVD
Vaatimukset Windows XP / 64bit / 2000,
P4 2 GHz Intel Pentium / XP2000+ AMD Athlon,
512 MT RAM,
Vidia GeForce 4 128 Mt / Ati Radeon 9500 128 Mt näytönohjain, internetyhteys Steamia varten
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Joint Task Force (lyh. JTF) on reaaliaikainen strategiapeli. Peli julkaistiin PC:lle 22. syyskuuta 2006. Pelissä pelaaja komentaa ja kehittää omaa armeijaansa, tarkoituksena suorittaa kaksikymmentä eri tehtävää, jotka sijoittuvat niin Lähi-itään, Keski-Aasiaan kuin Balkaniin.

Peli sijoittuu tulevaisuuteen sekä tulevaisuuden eri konflikteihin, pelaajalla on mahdollisuus komentaa etulinjan joukkoja erilaisilla sotategnologioilla sekä aselajeilla, pelissä on tankkeja, ilma-aluksia, tykistöä, tiedustelua, vakoilua sekä jalkaväkeä joita yhdistelemällä strategian kanssa saa aikaan pahaa jälkeäselvennä. Peliin on sijoitettu erilaisia sääefektejä, realistista fysiikkaa yksiköissä ja maastossa sekä tuhottavia maaston objekteja.

Pelissä on useita maastotyyppejä, kuten viidakkoa, kivistä vuoristoa, talvista maisemaa, aavikkoa, luolastoa, laaksoa, joita voi esimerkiksi yhdistellä pelipaketin mukana tulevalla karttaeditorilla.

Moninpeli on mahdollista internetin ja lähiverkon avulla, maksimissaan kahdeksan henkilön moninpeli on mahdollista dominaatio-, deathmatch- ja yhteistyömuotoina.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.