Ishe Smith

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ishe Smith
Tiedot
Oikea nimi Ishe Oluwa Buni Kula Shane Kamau Ali Smith
Lempinimi "Sugar Shay"
Painoluokka alempi keskisarja
Maa Yhdysvallat
Syntymäaika 22. heinäkuuta 1978
Syntymäpaikka Las Vegas, Nevada
Otteluasento oikeakätinen
Ammattilaistilastot
Ottelut 26
Voitot 21
– tyrmäysvoitot 9
Tappiot 5
Ratkaisemattomat 0


Ishe Oluwa Buni kula shane Kamau Ali "Sugar Shay" Smith (s. 22. heinäkuuta 1978 Las Vegas) on yhdysvaltalainen nyrkkeilijä.

Taustaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ishe on kristitty ja on naimisissa vaimonsa Latoyan kanssa ja heillä on poika.

Nyrkkeily ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Smithin ura alkoi menestyksekkäästi 14 voiton putkella jolla hänet valittiin mukaan Contender - Haastaja-ohjelmaan. Uransa aikana hän kohtasi tulevan joukkuetoverinsa Alfonso Gomezin ja Haastajan toisen kauden suosikin Norberto Bravon, joista molemmista Ishe otti pistevoitot.

The Contender[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ishe "Sugar Shay" Smith päätyi The Contenderin ensimmäisellä tuotantokaudella lännen joukkueeseen.

Ensimmäisestä päivästä lähtien Smith oli riidoissa Ahmed Kaddourin kanssa. Peter Manfredon ja Jesse Brinkleyn lehdistötilaisuuksissa hän haukkui heidän nyrkkeilytilastojaan ja sen takia muut alkoivat olla häntä vastaan. Smith ja Kaddour ottelivat ensimmäisen kierroksen kolmannessa ottelussa. Ottelu oli tasainen, mutta kilpailun ennakkosuosikki Smith voitti ottelun.

Kun Anthony Bonsante päätti otella Brent Cooperia vastaan, vaikka oli luvannut kohdata Jimmy Langen, Smith suuttui Bonsantelle pahasti ja alkoi inhota häntä.

Toisella kierroksella hän ja Jesse Brinkley olivat käydä aamiaispöydässä toistensa kimppuun, mikä johtui Smithin töykeästä käytöksestä Brinkley'ä kohtaan. Tämän välikohtauksen jälkeen Brinkley järjesti ottelun Ishen ja Sergio Moran välille. Ishe hävisi ottelun Sergio nopeuden ja oveluuden takia.

Caesar's Palacessa järjestetyissä finaaleissa käytiin finaali- ja pronssiotteluiden lisäksi myös kolme näytös-ottelua, joiden otteluparit olivat fanien valitsemat. Yksi näistä oli kaunamatsi Ishen ja Anthonyn välillä. Ishe voitti tämän paljon odotetun ottelun.

Haastajan jälkeen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Haastajan jälkeen Smith otti voitot Patrick Thompsonista ja Oscar Gonzalezista. Voittoputki päättyi Smithin kohdattua Sechew Powellin. Powell voitti 10-eräisen ottelu kaikkien tuomarien korteissa pistein 97-92.

Seuraavaksi Smith kohtasi Carlos De la Cruzin, josta hän otti tyrmäysvoiton.

Smith kohtasi uransa kolmannen tappion kohdatessaan Joel Julion. Täpärä ottelu päättyi Julion voittoon pistein 96-94,96-94 ja 97-93.

Smithin ura jatkui menestyksellisesti. Hän voitti kukistamattoman Pawel Wolakin ja Chris Grayn.

22.8.2009 Smith kohtasi voittamattoman Daniel Jacobsin WBO:n pohjois-amerikan mestaruusottelussa(NABO). Smith hävisi ottelun yksimielisin pistein.

16.7.2010 Smith kohtasi voittamattoman Fernando Guerreron pohjois-amerikan mestaruusottelussa(NABF). Jälleen kerran ottelu päättyi Smithin yksimieliseen pistetappioon.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

boxrec.com