Hermia (yritys)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee kehitys- ja innovaatioyhtiötä. Nimen Hermia muita käyttöyhteyksiä luetellaan täsmennyssivulla.
Hermia Oy
Hermia sininen 100mm RGB 300dpi.jpg
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 1989 (Tampere, Suomi)
Kotisivu hermia.fi

Hermia Oy on Tampereella sijaitseva voittoa tavoittelematon kehitys- ja innovaatioyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa teknologiayritysten kasvua, kehitystä ja kilpailukykyä ICT:n, koneenrakennuksen ja automaation sekä energiateknologian toimialoilla. Yhtiö valmistelee, koordinoi ja toteuttaa kehittämishankkeita yhteistyössä yritysten, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa ja rakentaa kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Hermia ilmoittaa edistävänsä teknologiayritysten liiketoiminnan uudistumista, kasvua ja kansainvälistymistä. Se valmistelee ja toteuttaa alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä kehittämisprojekteja ja -ohjelmia ja tuo tutkimustiedon ja verkostot yritysten ja tutkimusyhteisöjen käyttöön.

Hermia koordinoi Tampereen seudulla viittä osaamisalaa: Älykkäät koneet, Nanoteknologia, Energiateknologia, Jokapaikan tietotekniikka sekä Digibusiness. Lisäksi Hermia koordinoi kansallisesti kahta osaamisalaa: Älykkäät koneet ja Jokapaikan tietotekniikka. Osaamiskeskusohjelma (OSKE) on kansallinen ohjelma, joka perustuu alueiden erikoistumiseen ja yhteistyöhön.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.