Hayley Marshall

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hayley Marshall
Hayleyta esittävä Phoebe Tonkin vuonna 2012.
Hayleyta esittävä Phoebe Tonkin vuonna 2012.
Näyttelijä(t) Phoebe Tonkin
Ensi-
esiintyminen
Vampyyripäiväkirjat jakso The Rager (4x3)
Viimeinen
esiintyminen
Vampyyrien sukua jakso Kun pyhimyksen marssivat (5x13)
Henkilötiedot
Koko nimi Hayley Marshall-Kenner
Status Hybridi
Sukupuoli Nainen
Ikä 35 vuotta
Kotipaikka New Orleans, Louisiana
Asuinpaikka Mystic Falls, Virginia
Kuolinsyy uhrasi itsensä pelastaakseen Hopen
Suhteet
Vanhemmat Ei tiedossa
Lapset Hope Mikaelson
Tutut Klaus Mikaelson (ex-rakastaja)
Jackson Kenner (aviomies, kuollut)
Elijah Mikaelson (ex-rakastaja)
Tyler Lockwood (ex-rakastaja)
Rebekah Mikaelson (ystävä) Caroline Forbes (vihollinen)

Hayley Marshall on fiktiivinen hahmo televisiosarjoissa Vampyyrien sukua ja Vampyyripäiväkirjat. Hayley on televisiosarja Vampyyrien sukua päähenkilö.

Hayley Marshall-Kenner (syntynyt Andrea Labonairina) oli Vampyyrien sukua -sarjan päähenkilö. Hänet esiteltiin ensimmäisen kerran Vampyyripäiväkirjat ihmissutena, josta tuli myöhemmin hybridi Vampyyrien sukua-sarjassa. Häntä kuvailtiin "upeaksi, mutta sitkeäksi kuin kynnet ja myös erittäin suojaavaksi".

Hayley oli ensimmäisen luonnollisesti syntyneen tribridin, Hope Mikaelsonin, äiti. Hope on tytär, joka hänellä oli alkuperäisen hybridin, Niklaus Mikaelsonin. Hän oli myös Jackson Kennerin vaimo ja Crescent Wolf Packin alfa.

Biografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Andrea Labonair syntyi New Orleansissa, Louisianassa 6. kesäkuuta 1991 Labonairien-perheeseen. Labonairin perhe oli yksi kahdesta kuninkaallisesta perheestä, jotka hallitsivat Crescent Wolf -klaania, joka itse johti ranskalaista korttelia. Vauvana hänet kihlattiin Jacksonin, toisen kuninkaallisperheen perillisen kanssa, yhdistääkseen kaksi verilinjaa, jotka olivat eronneet sisäisten taistelujen vuoksi. Pian Andrean syntymän jälkeen Andrean oma lauman jäsen tappoi hänen vanhempansa, jonka myöhemmin paljastettiin Jacksonin isoisäksi. Marcel Gerard (vampyyrien johtaja ja hänen vanhempiensa tuttava) löysi Andrean kehdosta. Hän otti tämän suojellakseen häntä (noudattaen hänen lapsia koskevia sääntöjään). Kun Marcel pyysi Céleste Duboisin riivaamaa noitaa Brynne Deverauxia kiroamaan Crescent Clanin pysäyttämään heidät, hän säästi Andrean antamalla hänelle paremman alun elämässä. Sen sijaan että olisi kasvattanut Andrean itse, Marcel antoi tämän isä Kieranille, joka löysi hänelle uuden kodin.

Andrea adoptoitiin toiseen perheeseen, ja hänet nimettiin uudelleen Hayley Marshalliksi, tietämättä menneisyydestään ja ihmissusigeenistään. Hän laukaisi ihmissusikirouksen, kun hän oli humalassa venematkalla ja tappoi vahingossa jonkun. Hän muuttui ensimmäistä kertaa adoptiovanhempiensa olohuoneessa; Tehtyään tuhoa heidän talossaan he potkaisivat hänet ulos, kun hän oli 13-vuotias.

Hayley oli ollut yksin siitä lähtien ja liittyi silloin tällöin susilaumoihin, mutta ei koskaan viipynyt missään liian kauan. Hänen selässään on kuunsirpiltä näyttävä merkki, jonka hän oli luullut olevan vain syntymämerkki, eikä hän ollut ajatellut siitä sen enempää.

Kuolema[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope maalaa, kun Klaus valmistautuu uhraamaan itsensä. Hayley valvoo tytärtään hymyillen rauhasta. Hayley katoaa huomaamatta, mutta Hope näyttää hetken aistivan hänen läsnäolonsa.