Hope Mikaelson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hope Andrea Mikaelson
Näyttelijä(t) Danielle Rose Russell
Summer Fontana
Ensi-
esiintyminen
Vampyyrien sukua jakso Kehdosta Hautaan (1x22)
Viimeinen
esiintyminen
Legacies jakso Älä vain ole tuntematon, okei? (4x20)
Henkilötiedot
Status Tribrid
Sukupuoli Nainen
Ikä s.4. tammikuuta 2012 New Orleans
Kotipaikka Mystic Falls, Virginia
Asuinpaikka Mystic Falls, Virginia
Kuolinsyy uhrasi itsensä pelastaakseen maailman Malivorelta (Herännyt Tribridina)
Suhteet
Vanhemmat Klaus Mikaelson ja Hayley Marshall
Tädit ja sedät Elijah Mikaelson (Setä), Kol Mikaelson (setä),Finn Mikaelson (setä), Henrik Mikaelson (setä), Rebekah Mikaelson (täti), Freya Mikaelson (täti), Keelin (täti, Freyan vaimo), Davina Claire (täti, Kolin vaimo) ja Marcel Gerard (setä, Rebekahin aviomies, velipuoli)
Serkut Nik Mikaelson
Tutut Roman Sienna (ex-poikaystävä)
Elizabeth Saltzman (ystävä)
Josie Saltzman (ystävä) Ryan Clarke (ystävä) Landon Kirby (poikaystävä) Alaric Saltzman (ystävä, kasvatti isä)

Hope Andrea Rebekah Mikaelson on fiktiivinen hahmo televisiosarjoissa Vampyyrien sukua ja Legacies. Hope on televisiosarja Legaciesin kertoja, ja päähenkilö. Hope on Hayley Marshallin ja Klaus Mikaelsonin tytär.

Hope on Tribridi eli vampyyrin, noidan ja ihmissuden yhdistelmä. Hänen äitinsä oli ihmissusi, isänsä vampyyri ja isoäitinsä noita. Hänen isänsä antoi hänelle nimeksi Hope, sillä Klausin puoliveli Elijah Mikaelson sanoi, että Klausin vastasyntynyt lapsi on heidän perheensä toivo. Hopen toinen nimi on Andrea, joka on hänen äitinsä synnyinmimi. Rebekah-nimi, kuuluu Hopen lailliseen nimeen, mutta harva käyttää sitä. Hopesta puhutaan yleensä "Hope Andrea Mikaelsonina." Rebekah viittaa Hopen tätiin, Rebekah Mikaelsoniin. Hopella on isänsä puolensa sukunimi, joka viittaa Mikaeliin, Hopen isän Klausin isäpuoleen.

Biografia[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuoruus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope Andrea Rebekah Mikaelson syntyi 4. tammikuuta 2012 Pyhän Annan katolisessa kirkossa, Hayley Marshallille ja Klaus Mikaelssonille. Hetkeä syntymän jälkeen hänen äitinsä kurkku leikattiin, mutta äidin ruumiissa vielä olevan veren takia hänen äitinsä muutettiin ihmissusi-vampyyrihybridiksi. Myöhemmin New Orleansin noitaliitto pelasti Hopen uhrauksesta, ja hänet annettiin tädilleen Rebekahille turvassa pidettäväksi. Hope joutui usein vihollisten kohteeksi, joiden tarkoituksena oli manipuloida Hopen isää Klausia.

Hope oli asunut äitinsä ja isäpuolensa kanssa, kun he työskentelivät parantaakseen hänen tätinsä ja setänsä, jotta he voisivat löytää ja pelastaa Klausin.

Hope tapasi isänsä kanssa 27. toukokuuta 2019 ja vietti päivän hänen kanssaan. Myöhemmin Hope sairastui Hollow'n koettelemukseen. Hänet palautettiin perheineen New Orleansiin, missä yritettiin parantaa Hollowia.

Hopen verta käytettiin luomaan Anti-Hollow Knives ja Hope oli myöhemmin Hollowin hallussa, joka käytti hänen veriyhteyttään hänen äitinsä yhdistääkseen häneen.

Myöhemmin Hopen perhe paransi hänet Hollowin hallussapidosta, ja erotti sen itselleen.

Tuleminen Tribridiksi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope päättää aktivoida tribridi puolensa, tuhotakseen Malivoren. Jotta Hopesta voisi tulla tribridi, hänen vampyyri puolensa täytyisi aktivoida. Hope oli jo tappanut ihmisiä, joten hänen ihmissusi, sekä noita puolensa olivat jo aktivoituneet. Hope kuolee Freyan läsnäollessa ja päätyy herätessään välitilaan, jossa hänen täytyy saada verta tai muuten hän kuolee. Kun Hope kuulee että Alaric, Hopen mentori ja kasvatti-isä on lähtenyt pelastamaan Kalebia yksin Malivorelta, Hope lähtee heti pelastamaan häntä itsemurhatehtävältä. Hope päätyy vastakkain Malivoren kanssa mutta Kaleb pelastaa hänet. Kun Alaric huomaa Hopen olevan välitilassa, hän juottaa Hopelle vertaan. Veren saannin jälkeen Hope hyökkää Malivoren kimppuun. Kun Hope on juuri aikeissa tappaa Malivoren, tämä päästää valtaansa isäntä kehon oikean omistajan pintaan. Omistaja on Landon, Hopen poikaystävä ja rakastettu. Landon käskee Hopea tappamaan hänet, sillä vain niin Malivore voi kuolla. Hope ja Landon käyvät surullisen keskustelun ennen kuin Hope puukottaa Malivore/Landonia verestään tehdyllä tikarilla. Tämän jälkeen Hope murtuu ja sulkee tunteensa pois päältä.

Ihmissuhteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hayley Marshall[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hayley on Hopen äiti ja hän on useaan otteeseen osoittanut rakastavansa voimakkaasti tytärtään. Hayley oli omistautunut suojelemaan Hopea hinnalla millä hyvänsä. Tämä näkyi, kun Genevieve ja Harvest-tytöt kidnappasivat Hopen ja yrittivät tappaa hänet. Hayley oli siellä ja taisteli tyttärensä puolesta ja sai hänet takaisin. Hayley osoitti myös kykenevänsä tietämään, missä hänen tyttärensä on, vaikka Hope olisi loitsujen piilossa. Hayley lupasi itselleen, että hänen tyttärensä kasvaisi turvassa ja rakastettuna, toisin kuin hän itse. Hayley piti tämän lupauksen päättämällä lähettää Hopen pois Rebekahin kanssa suojellakseen Hopea niiltä, ​​jotka toivoisivat hänelle pahaa New Orleansissa. Muutaman kuukauden eron jälkeen he tapasivat uudelleen. Hope asui Hayleyn kanssa viisi vuotta, koska he etsivät tapaa parantaa perheensä Marcelin myrkystä. Kun Hope joutui Hollowin uhriksi, Hayley teki kaikkensa pelastaakseen tyttärensä, mukaan lukien jakamalla Hollowin Mikaelsonin sisaruksiksi Hopen suojelemiseksi. Tämä erotti Mikaelsonin perheen vuosiksi, sillä kaikella sisarusten fyysisellä kontaktilla voi olla äärettömät seuraukset. Hayley kasvatti Hopen vahvaksi ja itsenäiseksi nuoreksi naiseksi ja lähetti hänet Salvatoren sisäoppilaitokseen, jotta Hope saisi oman ikäisiänsä ystäviä, mitä Hope kaipasi. Teini-ikäinen Hope halusi epätoivoisesti nähdä isänsä uudelleen. Hän teeskenteli Hayleyn kidnappausta houkutellakseen Klausin takaisin New Orleansiin. Hopen toiminta aloitti tapahtumaketjun, mukaan lukien vampyyripuristit varastivat Hayleyn ruumiin. Hayley uhrasi lopulta itsensä pelastaakseen kidnapatun Hopen vangitsijaltaan. Hope kärsi lamauttavasta surusta Hayleyn kuoleman jälkeen ja syytti itseään. Hän tapasi väliaikaisesti äitinsä kanssa toisella puolella, ja Hayley rauhoitti Hopen syyllisyyttään - hän on rauhassa Hopen ansiosta. Tietäen, etteivät he näkisi toisiaan pitkään aikaan, Hayley käski Hopen luvata, että hän tekisi taidetta, käyttäisi ääntään, kokisi seikkailuja ja ainakin yhden täysin eeppisen rakkauden. Hayley muistutti Hopea olemaan kaikin puolin oma itsensä, koska Hayley sanoi Hopen olevan paras osa hänessä.

Klaus Mikaelson[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Klaus on Hopen isä, ja vaikka hän kieltäytyi lapsesta Aina ja ikuisesti-jaksossa, hän hyväksyi Hopen nopeasti ja päätti olla käyttämättä isäpuolensa tavoin ja kasvattaa lapsensa ​​eri tavalla. Hän kertoi Hayleylle, että kivun kierre päättyy heidän vauvansa kanssa. Sen jälkeen hän teki kaikkensa varmistaakseen, että Hope oli turvassa, ja oli iloinen, kun hän sai tietää, että vauvasta tulisi tyttö. Klausilla ja Hopella oli vaikea matka olla yhdessä, kun vahvemmat ja molempien hallinnan ulkopuolella olevat voimat yrittivät jatkuvasti erottaa heidät. Klausin uskollisuus ja rakkaus Hopea kohtaan on horjumatonta ääritilanteista huolimatta, sillä hän on valmis suojelemaan Hopea jopa oman onnensa tai henkensä kustannuksella. Klausin rakkaus Hopeen tuo esiin hänessä parhaat puolet, jopa sovinnon Rebekan ja Marcelin kanssa suojellakseen Hopea paremmin. He ovat olleet erossa pidempään kuin he ovat olleet yhdessä, mutta heidän rakkautensa ja ihailunsa toisiaan kohtaan ei horju koskaan. Hopen lapsuuden rakkauden Klausia kohtaan loi hänen äitinsä, joka kertoi hänelle tarinoita Klausista, hänen uskollisuudestaan ​​perheelleen, rakkaudestaan ​​häntä kohtaan ja heidän yhteisistä kiinnostuksen kohteistaan ​​taidetta kohtaan. Heidän yhteisinä arvokkaina hetkinään Hope ihailee isäänsä ja toivoo voivansa näyttää hänelle maailman ja antaa hänelle kaiken, mitä hän voi koskaan toivoa. He lähentyvät Hopen teini-iässä, kun Klaus palaa Hopen elämään, ja he tulevat entisestään läheisimmiksi. Kun Hope kohtaa Hollow'n pelastaakseen perheensä ja ollakseen lähempänä isäänsä, hänen voimansa osoittautuvat liian suuriksi, ja Klaus tekee äärimmäisen uhrauksen pelastaakseen Hopen. Klaus ottaa häneltä Hollow'n ja vietettyään arvokkaita hetkiä yhdessä, jolloin Hope lupaa tehdä Mikaelsonin nimen ylpeäksi ja olla kunnossa, Klaus antaa hänelle suukon. Hän ja Eliah, jolla on myös osa Hollowsta, kuolevat yhdessä pelastaakseen Hopen. Hope kärsii syyllisyydestä isänsä kuolemasta ja uskoo sen olevan hänen syytään vielä vuosia myöhemminkin, mutta toivoo, että hänen isänsä löytäisi rauhan jonakin päivänä. Klausin hautajaisissa Hope päättää pitää isänsä tuhkat, jotta hän on aina lähempänä Hopea. Hope haluaa levittää ne jonnekin Klausille merkitykselliseen paikkaan.

Landon Kirby[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope tapasi Landonin ensimmäisen kerran vuonna 2026 ja kävi usein siellä, missä Landon työskenteli Mystic Fallsissa. Heistä tuli ystäviä, ja oli selvää, että heillä oli enemmän yjteistä kuin ystävien välillä. Landon kuitenkin muutti pois Mystic Fallsista, ja he menettivät yhteyden kahdeksi vuodeksi. He tapasivat uudelleen, kun Landonin kasvattiveli muuttui ihmissudeksi ja Landon päätti olla veljensä kanssa vastoin Hopen neuvoja, mikä johti siihen, että Landon oppi yliluonnollisesta maailmasta. Suojellakseen häntä vaaralta Alaric päätti lumota Landonin ja lähettää pois; Landon kuitenkin petti Hopen ja koulun varastamalla yliluonnollisen veitsen sen jälkeen, kun lumous oli epäonnistunut. Hope aikoi kohdata Landonin petoksen, jopa kuolemanloitsulla aseistettuna, mutta Alaric nuhteli häntä myöhemmin tästä. Landon selitti aidosti, että yliluonnollinen veitsi sai hänet valehtelemaan Hopelle, mutta tämä ei uskonut häntä. Huolimatta siitä, mitä Landon oli tehnyt, hänelle tarjottiin suojaa sisäoppilaitoksessa, ja Landon heitti heidän erimielisyytensä syrjään ja oli valmis auttamaan Hopea ja koulua tutkimaan kahden Mystic Fallsin lukiolaisen kadonneita raportteja. Hope yritti pelastaa heidän ystävyytensä aloittamalla aidon keskustelun, mutta Landon keskeyttää Hopen selittämällä, että toivoi, Hopen pitävän hänen puoliaan ja että Hope vain syytti Landonia kaikesta tapahtuneesta, vaikka se ei ollut hänen syytään. Heidän edestakaisin tönäytyksensä päätyy, kun Hopen on Alaricin pyynnöstä suoritettava sarja maagisia testejä Landonille selvittääkseen, onko hän yliluonnollinen. Testit ovat kuitenkin negatiivisia. Lopulta Hope antaa Landonille anteeksi loukkauksen. He ratkaisevat ongelmansa, kun Hope antaa Landonille maagisen kompassin ja lähettää hänet New Orleansiin toivoen Landonin löytävän synnyinperheensä. Myöhemmin heille kehkeytyy romanttinen suhde, ja Hope pyytää Landonia poikaystäväkseen. Kuitenkin kun Hope tuhoaa Malivore, hän menettää myös Landonin pysyvästi.

Alaric Saltzman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viimeiset kaksi vuotta Klausin kuoleman jälkeen Alaric on ollut Hopelle kuin isä, josta Alaricin omat tyttäret, Lizzie ja Josie ovat melko kateellisia. Alaric antaa Hopelle usein neuvoja ja Hope kuuntelee häntä. Alaric yrittää myös ohjata ja saada Hopen poistumaan mukavuusalueeltaan, kuten isähahmo yleensä yrittää tehdä lastensa kanssa. Alaric on myös Hopen rehtori hänen käymässä sisäoppilaitoksessa ja myös Hopen valmentaja taistelun oppimisessa, tietysti fyysisesti. Hope joskus vitsailee Alaricin kanssa sanoen, että hän tarvitsee uuden tappelumentorin, koska Alaric on ikääntymässä. He pysyvät kuitenkin niin läheisinä kuin ei-biologinen isän ja tyttären välinen suhde voi olla.

Josie Saltzman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope tapasi Josien, muutettuaan Mystic Fallsiin, ja heidän suhteensa oli vuosikymmenen ajan etäinen ja kylmä, lähinnä siksi, että Hope erotti itsensä Josiesta. Toistaiseksi Josie oli salaisesti myös ihastunut Hopeen, ja Lizzie kuvaili Kosketa "pakkomielteiseksi" Hopen suhteen. Kuitenkin, kun Hopen vanhemmat kuolivat, heistä tuli läheisempiä ja lopulta heistä tuli ystäviä, niin että Hope jopa suojelee Josieta. Joskus heidän ystävyytensä näyttää saavan Lizzien mustasukkaiseksi, koska Lizzie ei pidä Hopesta. He kuitenkin välittävät toisistaan. Kroatian kohtaaessaan Hope myöntää Lizzielle, että hän oli neljätoistavuotiaana viikon ihastunut Josieen. Heidän ystävyytensä monimutkaistui sen jälkeen, kun Hope imeytyi Malivoreen ja kaikki muistot hänestä pyyhittiin. Tämä antoi Landonille mahdollisuuden olla tekemisissä Josien kanssa, ja heillä oli romanttinen suhde, joka huipentui heidän ensimmäiseen suudelmaansa, jonka Hope näki. Kun muistot Hopesta palasivat jälleen, se monimutkaisi Landonin tunteita molempia tyttöjä kohtaan. Josie ja Hope etääntyivät toisistaan, ja Josie näki Hopen negatiivisessa valossa, koska hän ei kertonut kaikille palaavansa Malivoresta. Huolimatta Hopen vaatimuksesta, ettei hän koskaan halunnut satuttaa Josieta, he pysyivät kaukaisina. Kun Landon valitsi Hopen Josien sijaan, heidän dynamiikkansa muuttui hankalaksi. He pystyivät vähitellen saamaan takaisin ystävyytensä sen jälkeen, kun Hope auttoi Josieta Mora Miseriumissa. Josie auttoi myöhemmin sisustamaan Hopen uutta asuntolaa, jotta hän tunsi olonsa kotoisammaksi ja vähemmän ulkopuoliseksi. Tytöillä on edelleen vahva ystävyys ja keskinäinen yhteys, ja Josie varmisti, että Hope ei tuntenut olevansa yksinäinen ennen siirtymistään tribridiksi.

Lizzie Saltzman[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope tapasi Lizzien heidän ollessaan lapsia, sillä molemmat kävivät Salvatoren sisäoppilaitoksessa koulua. Hope halusi olla ystäviä Lizzien ja hänen sisarensa Josien kanssa, mutta heidän suhteensa muuttui myrskyisäksi, koska kumpikaan ei pitänyt toisistaan eri syistä. Kun Malivore-hirviöt saapuivat, heidän oli pakko jättää ongelmansa syrjään työskennelläkseen yhdessä, mikä molemmilla oli vaikeuksia tehdä. Lizzie oli kateellinen Hopelle huomion vuoksi, jonka hän sai Alaricilta, Lizzien isältä. Lizzie piti Hopea olemassaolonsa haittana, toivoen pääsevänsä jonain päivänä eroon hänestä. Huolimatta monista eroistaan ​​he lähentyivät hitaasti, varsinkin kun Hope palasi Malivoresta, koska vain Lizzie muisti kuka hän oli. He taistelivat monia hirviöitä vastaan ​​yhdessä ja kohtasivat voittoja ja tappioita joukkueena. Lizziestä, Hopesta ja Josiesta tuli parhaita ystäviä, jotka pitivät toisiaan suuressa arvossa. Lizzie ei halunnut Hopen muuttuvan tribridiksi, koska he toivoivat löytävänsä toisen tavan voittaa Malivore. Kun Hope hyväksyi kohtalonsa ja päätti muuttua, kolmikko loitsi istuttaakseen puun, joka symboloi Hopen uutta elämää ja varmistaa, ettei hän tuntenut olevansa yksin viimeisinä inhimillisinä hetkinä.

Kun Hope voitti Malivoren, hän sulki ihmisyytensä ja hyökkäsi raa'asti Alaricin kimppuun varmistaakseen, että muut opiskelijat jättäisivät hänet rauhaan. Lizzielle tuli pakkomielle Hopen tappamiseen, panosten tekemiseen punaisesta tammesta ja valmistautui tappamaan Hopen. Kun tuli aika tappaa Hope, Lizzie ei kyennyt tekemään sitä. Hänellä oli liian monia hyviä muistoja Hopesta, hän piti Hopea perheensä jäsenenä ja jopa myönsi vihaavansa Hopea, koska hän sai Lizzien rakastamaan häntä. He työskentelivät yhdessä pysäyttääkseen Auroran, vaikka Hope petti Lizzien tappamalla tämän tietämättä, että Lizzie oli kuluttanut Hopen verta koulun ensiapulaukusta. Lizzie sai päätökseen siirtymisensä vampyyrin ja noidan hybridiksi, mutta sai tietää, ettei hän voinut vahingoittaa Hopea heidän verisiteensä vuoksi. Nyt kun Lizzie ei voinut antaa kenenkään muun satuttaa itseään, hän joutui myös tottelemaan epäinhimillisen Hopen jokaista päähänpistoa. He työskentelivät yhdessä molempia osapuolia hyödyttävässä suhteessa, kun Lizzie pyysi Hopea olemaan poistamatta veri sidettä heidän tavoitteidensa saavuttamisen jälkeen. Lizzie ei ollut valmis kohtaamaan maailmaa yksin, sillä myös Josie oli lähtenyt Salvatore-koulusta. Hope kyllästyi pian Lizzien vanhurskaisiin tapoihin ja käytti veri sidettä pakottaakseen hänet tappamaan Auroran. Lizzie, joka ei epätoivoisesti halunnut tehdä sitä, katkaisi veri siteen, petti Hopen katkaisemalla tämän kaulan ja vapautti sitten Auroran. Pettäminen pakotti Hopen tuntemaan tunteiden välähdyksen, joka sai hänet kyseenalaistamaan inhimillisyytensä, varsinkin Lizzien verrattua Hopea hirviöön.

Perhe[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope kuuluu Mikaelsonien sekä Labonairien sukuun. Hänen äitinsä, Hayley Marshall oli entiseltä nimeltään Andrea Labonair, mutta tämä vaihtoi nimensä perheensä hylättyä hänet. Hopella on isänsä puolelta paljon sukulaisia. Hopen isoäiti oli noita Esther Mikaelson, hänen isoisänsä ihmissusi Ansel ja puoli-isoisänsä vampyyri Mikael. Hopella on neljä setää, Finn Mikaelson, Kol Mikaelson, Elijah Mikaelson sekä nuorena kuollut Henrik Mikaelson. Hopella on myös kaksi tätiä isänsä puolelta, Rebekah Mikaelson sekä Freya Mikaelson. Freyan lapsi Nik Mikaelson on Hopen serkku. Hopen isä myös adoptoi pojan, Marcel Gerardin kasvatettavakseen. Lopulta Marcelista tuli Hopelle myös läheinen ystävä sekä setä, sillä tämä meni naimisiin Rebekah Mikaelsonin kanssa. Hopen Freya-täti meni naimisiin Keelin-nimisen noidan kanssa, josta tuli Hopen täti. Hopen Kol-setä taas meni naimisiin Davina Claire-nimisen noidan kanssa, josta tuli myös Hopen täti.

Luonne[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Hope syntyi taistelijaksi, ja on perinyt Hayleyn sitkeyden sekä Klausin sitkeyden, minkä hänen molemmat vanhempansa huomasivat Hopen ollessa vauva. Hän oli erittäin rauhallinen ja onnellinen vauva, ja Freya mainitsi, kuinka Hope peri isänsä suvun joustavuuden. Hän on myös näennäisesti erittäin älykäs, koska hän pystyi taikuudellaan käynnistämään ja sammuttamaan Camillen auton, pelastaen hänet välittömältä vaaralta, vaikka hän oli vauva. Nuorena lapsena Hope oli kiltti ja lempeä tyttö. Hänellä oli suloinen ja viaton persoona. Hän nautti viattomien olentojen auttamisesta ja käytti kerran taikuuttaan parantaakseen perhosen murtuneen siiven. Hän kertoi kerran isälleen, että hän oli yksinäinen, eikä hänellä koskaan ollut muita ikäisiään lapsia, joiden kanssa leikkiä.

Teini-ikäisenä Hope oli itsepäinen ja rohkea, ja hän oli valmis kärsimään äärimmäisestä tuskasta ja mahdollisesta kuolemasta saadakseen äitinsä takaisin. Sekä Klaus että Caroline kuvasivat Hopea älykkääksi, mahdollisesti liian älykkääksi toimimaan omaksi parhaakseen, kuten hänen isänsä. Hope teki kaikkensa suojellakseen perhettään ja tarjoutui aina auttamaan niitä, joista hän välitti tai joita hän piti perheenä, Marcel Gerard mukaan lukien. Kuitenkin, kun Hope imeytyi taianomaisesti Hollowin sieluun, jatkuva kuiskaus sai hänet melkein hulluksi. Ainoa tapa, jolla hän saattoi lopettaa hulluuden, oli tehdä väkivaltaisia ​​tekoja. Isänsä avustuksella hän purki vihansa ja turhautumisensa niiden päälle, joita hän piti syyllisinä. Hopen halu vaimentaa äänet väkivallalla ja taikuudella sai hänet tappamaan vahingossa viattoman ihmisen, mikä laukaisi hänen ihmissusikirouksensa. Hope kamppaili sopeutuakseen tappamassa ihmisen, Billin kuolemaan ja viittasi siihen jonakin, joka on jättänyt häneen pysyvän jälkensä.

Hope kamppailee voidakseen luoda mielekkäitä yhteyksiä muihin ihmisiin ja ystävystyäkseen muiden Salvatoren koulun opiskelijoiden kanssa. Ei vain koska hän on Tribridi vaan myös siksi, että hän on jo kestänyt koko elämänsä suruja ja menetystä. Usein tuhoisan menneisyytensä vuoksi Hope on alistunut eristäytymiseen, pitäen sitä polkuna, joka tuottaa vähiten sydänsuruja hänen elämässään. Hän on kuitenkin alkanut avautua enemmän ihmisille, solmia ystävyyssuhteita ja solminut romanttisen suhteen. Hänesta on vähitellen tulossa optimistisempi ja onnellisempi.

Hope asettaa usein turvallisuutensa ja henkensä vaaraan pelastaakseen muut. Se tekee hänestä todellisen sankarin. Hope on uskomattoman uskollinen ystävilleen huolimatta alkuvaikeuksista joita hänellä oli, työskennellessään joukkueen kanssa. Hope on itsenäinen ja uskoo voivansa suorittaa minkä tahansa tehtävän itse, vaikka hänestä tuleekin pikkuhiljaa halukkaampi työskentelemään muiden kanssa. Hopen teki mahdottoman valinnan ryhtyä tribridiksi pelastaakseen tuhansia ihmisiä, joita hän ei koskaan tapaisi. Hän pelkäsi, että tribridiksi tuleminen ei vain pitäisi häntä lukittuna kokemiinsa traumoihin ikuisesti, vaan että hän ei pystyisi kantamaan Landonin tappamisesta aiheutuvaa menetystä tai syyllisyyttä. Tapa, jolla hän eli elämänsä, antoi hänelle mahdollisuuden löytää rauhan, kun hän kuoli. Hope kuitenkin päätti palata pelastaakseen kaikki. Hänen valinnastaan tuli vaikea, kun Malivore antoi Landonin nousta uudelleen pintaan ja kommunikoida Hopen kanssa. Landonin suostumuksella Hope tappoi hänet lopettaakseen Malivoren kauhuvallan. Teko sai hänet sulkemaan inhimillisyytensä.

Heikkoudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Freyan vaimon Dahlian mukaan, Hope suvun esikoiset perivät suuren voiman; Se on kuitenkin epävakaa, vahingoittaa ja lopulta tappaa noidan, jos sitä ei opeteta pidättelemään. Lisäksi ihmissusigeenin haltijana Hope kokee vakavia aggressiokohtauksia.

Etsiessään tapaa tappaa tribridi-Hopen, Cleo Sowande väitti nähneensä puun, jonka luonto oli luonut lähellä tribridin syntymää. Punainen tammi, kun se on teroitettu seivääksi, on tarpeeksi voimakas tappamaan Hopen. Kuten Hopen biologisen perheensä, häntäkin voidaan puukottaa ja tilapäisesti kuivata valkoisen tammen saarnitikareilla. Hopea ei kuitenkaan voida puukottaa kauaa ilman, että hän herää henkiin sillä hän on Tribridi. Tämä on saavutus, jota edes alkuperäiset vampyyrit eivät pysty tekemään, koska tikari on poistettava, jotta he elpyvät.

Voimat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Maailman ensimmäisenä tribridinä, Hope on puoliksi ihmissusi, noita ja vampyyri. Hänen voimiensa koko laajuus tai rajat ovat tällä hetkellä tuntemattomia.

Hopella oli ainakin tavalliset noidan voimat heti syntyessään. Hänen ihmissusi puolensa aktivoitui Hope tapettua Billin vuonna 2026. Hope aktivoi tarkoituksellisesti vampyyri puolensa tätinsä, Freya Mikaelsonin avulla. Kun hänen vampyyri voimansa aktivoituivat, hänestä tuli täysin aktiivinen Tribridi.

Hope on myös mestari lähitaistelija, häntä on opettanut lapsesta asti Alaric Saltzman, Salvatore-koulun rehtori.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]