H&H Tuominen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
H&H Tuominen Oy
Tunnuslause Luotettavan laadun takeena jo yli 65 vuotta.
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 1945
Toimitusjohtaja Heikki Tuominen
Kotipaikka Nurmijärvi, Suomi
Toiminta-alue Suomi
Tuotteet Vihannekset ja juurekset.
Liikevaihto 5,4 milj. (2013)
Henkilöstö 10–15
Kotisivu hhtuominen.fi

H&H Tuominen Oy on Nurmijärvellä toimiva perheyritys. Yhtiö harjoittaa vihannesten ja juuresten tukkukauppaa.

Yhtiön toiminta katsotaan alkaneeksi sotien jälkeen vuonna 1945, Pentti Tuomisen aloittaessa perunoiden ja muiden juurestuotteiden välittämisen Lopelta pääkaupunkiseudulle. Helsingissä elintarvikkeet olivat kortilla ja Lopen peruna löysi helposti ostajansa. Savimaan perunaan tottuneille asukkaille Lopen hiekkamaassa viljelty paremman näköinen ja –makuinen peruna oli mieleen. Asiakkaina olivat pääasiassa torikauppiaat, sekä ruokalat ja laitokset.

Yhtiö on alallaan merkittävä tekijä. Perunatukkurina H&H Tuominen kuuluu Suomen merkittävimpiin. Yhtiön toiminta ja asiakaskunta on vuosien varrella täysin muuttunut. Nyt asiakkaina ovat kaikenkokoiset elintarvikeliikkeet, joille laatu, palvelu ja toimitusvarmuus ovat keskeisiä kriteereitä. Yritys on muuttunut perunan pääkaupunkiseudulle toimittajasta maataloustuotteiden jatkojalostajaksi, pakkaajaksi ja tukkuliikkeenä toimivaksi palveluyritykseksi.

H&H Tuominen on vakavarainen yritys, joka kuuluu korkeimpaan AAA- luottoluokitukseen ja on Kauppalehden menestyjäyritys.[1]

Yritykselle valmistui vuoden 2011 alussa uusi noin 3 000 neliömetrin varasto / logistiikkaterminaali Nurmijärvelle, Ilvesvuoren yritysalueelle.lähde?

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä yritykseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.