Frédéric Leclercq

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Frédéric Leclercq Ozzfesteillä 2006.

Frédéric "Fred" Leclercq (s. 23. kesäkuuta 1978 Ranska) on ranskalainen muusikko, joka tunnetaan parhaiten englantilaisen extreme power metal -yhtyeen DragonForcen entisenä basistina vuosina 2006-2019. Nykyisin Leclercq vaikuttaa saksalaisen thrash metal -yhtye Kreatorin riveissä ja hän soittaa myös Maladaptive-yhtyeessä, jossa hän soittaa kitaraa, koskettimia ja laulaa sekä puhuu ranskan lisäksi myös saksaa ja englantia.lähde?

Yleistä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Frédéric Leclercq osaa soittaa bassokitaran lisäksi myös normaalia kitaraa, koskettimia sekä laulaa. DragonForcen entisen basistin jätettyä bändin pyydettiin yhtyeen kitaristin Herman Lin vanhaa kaveria Frédéric Leclercqiä täyttämään basistin paikan yhtyeen Japanin ja Pohjois-Amerikan kiertueilla. Leclercq osoitti muiden bändin jäsenten mielestä sellaista lahjakkuutta ja kypsyyttä, että häntä pyydettiin jäämään bändin vakituiseksi jäseneksi. Leclercq suostui empimättä.lähde?

Lavashow[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Fredin monilahjakkuutta hyödynnetään DragonForcen lavashowssa. Esimerkiksi joskus Leclercq saattaa vaihtaa yhtyeen toisen kitaristin Sam Totmanin kanssa soittimia kesken laulun. Leclerq myös esittää usein kitarasooloja muiden bändin jäsenten esittäessä sooloja yleisölle.lähde?

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]