FPS Creator

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

FPS Creator on The Game Creators -yhtiön julkaisema pelieditoriohjelma, joka mahdollistaa omien ensimmäisen persoonan ammuntapelien tekemisen vaatimatta käyttäjältä minkäänlaisia koodaustaitoja. Ohjelma julkaistiin joulukuussa 2005.

Ohjelma mahdollistaa melko suurienkin pelien tekemisen. Maksimi kentän koko on 40x40 'laattaa' 20 eri kerroksessa. Valmiita aseita on 18 ja hahmoja 13, joilla on paljon vaihtoehtoja eri tekstuureihin. Lisää hahmoja, aseita, esineitä ja muita rakennusobjekteja on saatavana maksullisina Model Packeina tai ilmaisia fanien tekeminä. Osa niistä vaatii FPS Creatorin päivityksiä.

FPS Creator X10[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Game Creatorsin julkaisema FPS Creator X10 poikkeaa FPS Creatorista siten, että tuotokset käyttävät DirectX 10-rajapintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotoksien pelaaminen vaatii yhteensopivan DirectX 10 -näytönohjaimen sekä Windows Vista -käyttöjärjestelmän.

The Game Creators Store[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Game Creator Storen kautta voi ladata erilaisia MODELEITA maksullisesti. TGC Storessa on myös ilmainen osio, jonne pannaan MODELIT jotka eivät myy tarpeeksi, tai joita tekijä ei päätä myydä, vaan laiittaa ilmaiseksi. The Game Creator Pointseja voi ostaa The Game Creatorin sivuilta, tai lunastaa kortilla.

The Game Creators Store sisältyy uusimpaan päivitykseen.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.