Evil Con Carne

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Evil Con Carne
Evil Con Carne.gif
Tyyli piirrossarja
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Maxwell Atoms
Pääosissa Phil LaMarr
Grey DeLisle
Armin Shimerman
Frank Welker
Alkuperämaa  Yhdysvallat
Verkko Suomi Cartoon Network
Esitetty 20. kesäkuuta 2003 – 31. joulukuuta 2004
Jaksoja 15
Tuotanto
Tuottaja(t) Maxwell Atoms
Brian A. Miller
Jennifer Pelphrey
Louis J. Cuck
Ohjaaja(t) Julie Hashiguchi
Phil Cummings
Robert Hughes
Käsikirjoittaja(t) Greg Ellis
Maxwell Atoms
C.H. Greenblatt
Tuotantoyhtiö(t) Cartoon Network Studios
Palkinnot
Ehdokkuudet Golden Reel (2005)
Aiheesta muualla
IMDb

Evil Con Carne on yhdysvaltalainen Maxwell Atomsin luoma animaatiosarja. Se esiintyi ensi kerran Cartoon Networkilla elokuussa 2001, jolloin se oli alun perin osa Grim & Evil sarjaa. Vuonna 2003 molemmista sarjoista tehtiin omat nimikko ohjelmat, jolloin se sai nimekseen Evil Con Carne ja toinen sarja sai nimekseen The Grim Adventures of Billy & Mandy. Sarja ei kuitenkaan saanut The Grim Adventures of Billy & Mandyn tavoin suurta suosiota, jonka myötä siitä tuotettiin yhteensä 15 jaksoa, jotka esitettiin vuosien 2003–2004 aikana.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Hector Con Carne oli multimiljonääri rikospomo ja naisten mies, joka yritti valloittaa maailman. Hänen tavoitteensa sai kuitenkin kolauksen, kun Con Carnen arkkivihollinen Cod kommando asetti pommin tämän taloon. Räjähdyksen myötä Con Carnen keho hajosi palasiksi ympäri maailmaa, mutta tämän onnekseen hullu tiedemies Ghastly onnistui pelastamaan Con Carnen aivot ja mahalaukun suolakurkkupurkin tapaiseen säiliöön.

Kaksikon aloittaessa yhteistyönsä Con Carnen täytyi tottua uuteen "kehoonsa", kun tohtori Ghastly asensi aivot ja mahalaukun sirkuskarhuun Boskoviin, jonka myötä Con Carnella on lähes koko karhun mieli ja liikkeet vallassaan. Ryhmän kolmas pääjäsen on kenraali Skarr, joka Con Carnen ja tri Ghastlyn kanssa loivat salaisen laboratorion pienelle saarelle, jossa on jäniksen muotoinen vuori. Con Carnella on myös käytössään suuri, mutta ei niin mahtava armeija, jota johtaa kenraali Skarr. Nyt Con Carne kykenee jälleen jatkamaan tavoitettaan valloittaa maailma ja lisäksi hän yrittää löytää kaikki loput ruumiin osansa.

Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Päähahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hector Con Carne

Sarjan päähahmo, joka on dynaaminen ja paha eteläamerikkalainen naisten mies Con Carne, jonka tavoitteena on vallata maailma. Suuren räjähdyksen myötä hänen kehonsa hajosi palasiksi, joista Con Carnen aivot ja mahalaukku saatiin pelastettua ensimmäisenä. Nyt hän yrittää etsiä kaikki ruumiin osansa ja valloittaa maailman uskollisten apulaistensa tohtori Ghastlyn ja kenraali Skarrin avustuksella.

  • Majuri Tohtori Ghastly

Con Carnen hullu tiedemies, joka rakastui pomoonsa heti ensi silmäyksellä. Hän auttoi Con Carnea räjähdyksen jälkeen pelastamalla hänen aivot ja mahansa. Huolimatta siitä, että Con Carne ei ottanut Ghastlya töihin räjähdystä ennen tapahtuneen haastattelun aikana.

Äänirooleissa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

 Phil LaMarr  … Hector Con Carne, sivuäänet  
 Grey DeLisle  … Ghastly  
 Armin Shimerman  … kenraali Skarr, sivuäänet  
 Frank Welker  … Boskov, sivuäänet  
 Maxwell Atoms  … Cod Commando, sivuäänet  
 Dee Bradley Baker  … Condor, sivuäänet  
 Maurice LaMarche  … Estroy, Clerk  
 Charlie Schlatter  … Tony  
 Roger Jackson  … Mojo Jojo  
 Tom Kenny  … Hakki-koira, sivuäänet  
 Rino Romano  … Destructicus Con Carne  

Palkinnot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ehdokkuudet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]