Ethan Gold

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ethan Gold oli toissijainen hahmo Queer as Folkin (suom. Älä kerro äidille) Yhdysvaltojen versiossa toisella ja kolmannella tuotantokaudella.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ethan on äärimmäisen taitava viulisti, ja käy samaa koulua Justin Taylorin kanssa. Justin huomaa hänen ainutlaatuiset taitonsa konsertissa, jonne hän menee Lindsayn ja Melanien kanssa syntymäpäivänään. Justin alkaa pitää Ethanista enemmän kuin silloisesta poikaystävästään Brian Kinneystä, koska Ethan on romanttisempi ja sympaattisempi kuin Brian. Toisella tuotantokaudella, huolimatta siitä että Brian järjestää kalliin juhlan hänen sarjakuvansa ensiesiintymiselle, Justin jättää Brianin ja lähtee Ethanin mukaan.

Kolmannella tuotantokaudella Ethan ja Justin asuvat yhdessä, ja suurin osa uskoo, että Ethan on parempi poikaystävä Justinille, koska on lähempänä tämän ikää kuin Brian. Ethan osallistuu viulistien kykykilpailuun, eikä voita sitä. Yksi tuomareista kuitenkin huomaa tämän taidot ja tarjoaa mahdollisuutta levytyssopimukseen. Ethan kieltäytyy, koska osana sopimusta on, että hän ei saa olla julkisesti homoseksuaali. Hän kuitenkin lopulta päätyy allekirjoittamaan sopimuksen, kun Brian kertoo hänelle rikkaan elämän plussapuolista. Pian Ethan pääsee soittamaan toisessa kaupungissa pidettävään konserttiin peruutuspaikalle soittamaan. Hän ei halua Justinin tulevan mukaan kulujen vuoksi. Justin kuitenkin menee konserttiin parhaalta ystävältänsä Daphneltä lainaamallansa autolla ja huomaa flirttailun Ethanin ja tämän suuren ihailijan välillä. Justin tulee epäileväiseksi ja seuraa sivusta, kun Ethan ja ihailija poistuvat paikalta yhdessä. Kun Justin ja Ethan ovat juhlistamassa konserttia myöhemmin kotonaan, ilmaantuu sama ihailija heidän asuntonsa ovelle kädessään kimppu ruusuja. Näin paljastuu, että Ethan on matkansa aikana pettänyt Justinia. Justin jättää Ethanin (myöhemmin tuotantokaudella hän menee takaisin yhteen Brianin kanssa), eikä Ethanista kuulla enää mitään koko sarjan aikana.

Sarjassa Ethania näyttelee kanadalaisnäyttelijä Fabrizio Filippo.

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.