Eric Ejiofor

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Mitalit
Maa: Nigerian lippu Nigeria
Miesten jalkapallo
AM-kilpailut
Pronssia Pronssia Mali 2002 Jalkapallo

Eric Ejiofor (s. 21. heinäkuuta 1979 Asaba, Nigeria) on nigerialainen jalkapalloilija, joka pelasi seuratasolla muun muassa Israelissa ja Kyproksella. Ejioforin pelipaikka oli puolustaja. Hän on 181 cm pitkä.

Seurajoukkueura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ejiofor aloitti uransa Katsina Unitedin joukkueessa. Sen jälkeen hän edusti myös kahta muuta kotimaansa seuraa, Shooting Stars Sports Clubia ja Enyimbaa, kunnes vuonna 2002 siirtyi ensimmäiseen maansa ulkopuoliseen joukkueeseen, israelilaiseen Maccabi Haifaan. Tätä ennen Ejioforin kaksi edellistä siirtoa ulkomaille olivat kariutuneet, hän ei muun muassa saanut työlupaa Englantiin pelatakseen Portsmouth FC:ssä. Viimeksi hän edusti kyproslaista ENP:tä.

Maajoukkueura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ejiofor kuului usean vuoden ajan Nigerian maajoukkueen runkopelaajiin. Maajoukkueessa hän debytoi 2. syyskuuta 2000 Namibiaa vastaan pelatussa ottelussa. Ejiofor edusti Nigeriaa Afrikan-mestaruusturnauksessa 2002 ja MM-kisoissa 2002, missä hän ei kuitenkaan päässyt pelaamaan[1]. Hän on pelannut 12 maaottelua.

Seurat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Saavutukset[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Eskola, Jussi, ym.: Jalkapallon MM-kisat 2002, s. 54, 56–57, 59. Intereuropean Publications Ltd Oy, 2002. ISBN 951-97920-6-6.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.