Ebon Hawk

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ebon Hawk on Star Wars: Knights of the Old Republic -pelissä päähahmo Revanin ja hänen kumppaniensa alus. Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords -pelissä se päätyy pakolaisjedin haltuun. Alus on valmistettu Transel-planeetalla. Se on alkuperältään Galaktisen tasavallan laivaston alus, joka on sittemmin vaihtanut omistajaa useaan kertaan päätyen lopulta Taris-planeetalle Davik Kangin omistukseen.

Perustietoa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alus on 24 metriä pitkä, tyypiltään kevyen luokan avaruusrahtialus. Lentämiseen se tarvitsee yhden pilotin, jonka lisäksi kaksi tykkimiestä ovat myös hyödyksi. Aseistuksena aluksella on kaksi turbolasertykkiä ja kaksi raskasta sädekanuunaa. Aluksella on erittäin tehokkaat, mutta helposti vahingoittuvat moottorit, joilla pääsee hyperavaruuteen. Aluksen runko muistuttaa jonkin verran Millennium Falconia.

Kapteenit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kapteenina toimi jediritari Revan, jonka nimeksi tuli myöhemmin pimeälle puolelle jouduttuaan Darth Revan. Myöhemmin aluksen omisti eräs tuntematon jedi (niin sanottu pakolaisjedi).

Miehistö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäisessä KotOR-pelissä Ebon Hawkin miehistöön kuuluivat:

KotOR II -pelissä miehistönä puolestaan toimi:

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]