Dragon Ball Z: Budokai 3

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dragon Ball Z: Budokai 3
Kehittäjä Dimps
Julkaisija Atari
Julkaistu
Lajityyppi taistelupeli
Pelimuoto yksinpeli
Alusta PlayStation 2, GameCube, Xbox
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Dragon Ball Z: Budokai 3 on Atarin vuonna 2004 julkaisema tappelupeli, joka perustuu Dragon Ball Z -animeen. Se on saatavilla PlayStation 2- sekä Nintendo GameCube -alustoille. Peli on Budokai-sarjan kolmas osa.

Pelimuodot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Story Mode(Tarinatila) Tarinatilassa pelataan eri saagoja animen mukaisesti nämä saagat ovat Saiyalaiset, Frieza, Androidit, Cell, Majin Buu Sekä Dragonball GT saaga. Tarinatilassa voidaan valita millä hahmolla sen pelaa. Pelaamalla erillä hahmolla tämän tarinan läpi asti, avautuu uusia hahmoja joilla voi myös pelata heidän tarinansa.

World Tournament (Maailmanturnaus) Pelaaja pelaa Maailmanturnauksessa tekoälyllä ohjattua vastustajaa (COM) vastaan. ja voitettuaan turnauksen pelaaja saa rahaa

Skills (Taidot) Skills-tilassa voidaan parantaa hahmon taitoja ja myös vaihtaa niitä toisten pelaajien kanssa. Tarkoituksena on kehittää hahmon taitoja äärimmilleen.

Dueling (Kaksintaistelu) Dueling-tilassa on yksin- ja moninpelimahdollisuus. Yksinpelissä on mahdollista pelata tekoälyllä toimivia sarjan hahmoja vastaan ja moninpelissä taas jotain toista pelaajaa vastaan.

Pelattavat hahmot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]