Divest Group

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Divest Group Oy
Yritysmuoto osakeyhtiö
Perustettu 2005 [1]
Liikevaihto Laskua 1,9 milj. (2017) [1]
Liikevoitto Laskua 612 000 (2017) [1]
Henkilöstö 11 (2017) [1]
Kotisivu www.divestgroup.fi

Divest Group Oy on suomalainen tilitoimisto- ja muita yrityspalveluja tarjoava yritys. Se tuottaa taloushallinnon, rahoituksen, puhelinmyynnin, henkilöstöjohtamisen sekä rekrytoinnin ulkoistamis- ja konsultointipalveluja.

Yritys[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Divest Group -konserniin kuuluu kuusi tytäryhtiötä: rekrytointiyritys Assidu Finland Oy, taloushallinnon palvelukeskus Clarus Oy, talousjohdon konsulttiyritys Gutta Oy, Savonlinnassa ja Mikkelissä toimiva puhelinmyynti- ja tilitoimistoyritys Sametti Oy, tilitoimistoketju Suomen Talousverkko Oy ja pääomasijoitusyhtiö Guida Invest Oy.lähde?

Suomen Talousverkko Oy on franchising-periaatteella toimiva tilitoimistoketju. Talousverkko tuottaa tilitoimistopalveluja sekä talousjohdon ja taloushallinnon konsultointipalveluja. Suomen Talousverkko on perustettu vuonna 2007. Talousverko on valtakunnallinen ketju, jonka toimialueena koko Suomi. Toimipisteitä on paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Jyväskylä, Lohja, Oulu, Forssa, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Loppi, Mikkeli, Nurmijärvi, Pori, Porvoo, Raisio, Rovaniemi, Savonlinna, Tallinna, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa ja Valkeakoski.lähde?

Konserniin kuuluva Gutta Oy on Accenturen ja Talouselämä-lehden kanssa mukana valitsemassa Vuoden Talousjohtaja -palkinnon saajaa.[2][3] Divest Group on mukana HelsinkiMission Nuorten Kriisipisteen kanssa nuorten pahoinvointia ehkäisevässä Oikeus turvalliseen kouluun -kampanjassa.[4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d Vainu.io - Divest Group Oy vainu.io.
  2. Vuoden Talousjohtaja on nopealiikkeinen Henrik Ehrnrooth, Talouselämä 25.11.2011. Viitattu 17.7.2014.
  3. Talousjohtaja 2014, Talentum Events Oy. Viitattu 17.7.2014.
  4. Divest Group starttasi jälleen Oikeus turvalliseen kouluun –keräyksen, Helsinki Missio 25.8.2011. Viitattu 17.7.2014.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]