Digimon Frontier: Island of Lost Digimon

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Digimon Frontier: Island of Lost Digimon on 20. heinäkuuta 2002 julkaistu seitsemäs Digimon-elokuva. Elokuvan kesto on 40 minuuttia.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Takuya, Koji, Junpei, Zoe ja Tommy matkaavat Bokomonin ja Neemonin kanssa Trailmon Ballilla aavikolla ja joutuvat keskelle Human ja Beast tyypin digimonien taistelua. Samalla koko porukka joutuu Lost Islandille joka on ulottovuuksien välissä. Takuya, Junpei ja Tommy heräävät Human-tyypin digimonien hallitsemasta kylästä Kotemonin kanssa. Kotemon selittää että Ornismon niminen digimon suojelee saarta ja Bokomon kertoo AncientGreymonin ja AncientGarurumonin roolista Ornismonin kanssa osoittaen heidän seinäkuvaansa. Keskustelu keskeytyy Beast-tyypin digimonien itsemurhahyökkäykseen, minkä Dinohyumon torjuu. Dinohyumon taistelee Beast-tyypin digimonien johtajaa Hippogriffomonia vastaan, joka pakenee. Dinohyumon lähtee takaa-ajoon, minkä Darcmon, Human-type digimonien johtaja yrittää estää rauhan takia. Samalla Zoe ja Koji heräävät Beast-tyypin digimonien hallitsemasta kaupungista Bearmonin hoidosta. Dinohyumon hyökkää kaupunkiin armeijansa kanssa mutta Grizzlymon torjuu hyökkäyksen ja Hippogriffomon aloittaa vastahyökkäyksen jolloin Dinohyumon pakenee.

Kotemon johdattaa Takuyan ja Kojin ryhmän tapaamiseen, jossa osapuolet riitelevät syyllisestä, mikä johtaa Bearmonin, Kotemonin ja useiden Fresh-digimonien itkuihin. Valitut lapset lopettavat riidat ja digimonit johdattavat heidät Ornismonin seinämaalaukselle, joka sisältää muinaisen Digikoodin, jota Bokomon alkaa kääntämään. Rauhallinen tapaaminen päättyy Dinohyumonin ja Grizzlymonin riitaan minkä seurauksena Takuya ja Koji muuntautuvat Agunimoniksi ja KendoGarurumoniksi ja lopettavat erimielisyydet kaksikon välillä ja erottavat heidät toisistaan. Ennen suurta taistelua Darcmon pitää puheen lopullisesta taistelusta, mikä päättää sodan. Dinohyumon yrittää värvätä Agunimonin joukkoihinsa mihin hän suostuu jolloin Kotemon johdattaa Tommyn ja Junpein turvaan. Hippogriffomon pitää myös puheen sodasta ja Grizzlymon värvää Kojin joukkoihinsa jolloin Zoe ja Junpei pakenevat Bearmonin kanssa. Joukkojen valmistautuessa taisteluun muut Bokomonin avulla yrittävät tulkita seinäkirjoituksen tekstin ja saavat lopun selville samalla kun taistelu alkaa. Digimonien tappaessa toisaan Agunimon ja KendoGarurumon kehittyvät BurningGreymoniksi ja Lobomoniksi yrittäen lopettaa taistelun minkä seurauksena muut käyvät heidän kimppuunsa. Bokomonin saatua tulkittua tekstin hän saa selville että Ornismon ei ole suojelija vaan paha olento, joka karkoitettiin saarelle ja taistelujen tuomat vihat voivat elvyttää hänet. He löytävät koristeen, joka on samanlainen kuin Darcmonilla ja Hippogriffomonilla. Zoe ja Junpei ryntäävät kertomaan tiedon Takuyalle ja Kojille Tommyn ja muiden jäädessä AncientGreymonin ja AncientGarurumonin seinämaalauksen lähelle toivoen löytävänsä vastauksen kriisiin.

Taistelun raivotessa Zoe ja Junpei saavat selville kauhean salaisuuden: Darcmon ja Hippogriffomon ovat sama Digimon, koska he näkevät Darcmonin muuttuvan Hippogriffomoniksi juuri ennen heitä. He muuntautuvat Kazemoniksi ja Beetlemoniksi kaikkien huomion kiinnittämiseksi, mutta on liian myöhäistä. Darcmon kerää kaikki Fraktaalikoodit ja elvyttää Ornismonin, kun taas Tommy kehittyy Kumamoniksi lasten suojelemiseksi. Darcmon tämän jälkeen muuntautuu todelliseen muotoonsa Murmukusmoniksi ja lähettää Ornismonin valittujen lasten kimppuun. He eivät kykene vahingoittamaan kaksikkoa, ja Murmukusmon ohjaa Ornismonin AncientGreymonin ja AncientGarurumonin seinämaalauksille, jotka alkavat loistaa. Kotemon antaa elämänsä suojellakseen heitä, ja Bearmonin kyyneleet yhdessä Kotemonin uhrauksen kanssa kutsuvat AncientGreymonin ja AncientGarurumonin henget paikalle. Niiden ulkonäkö antaa valituille lapsille toisen tuulen, ja hämmennyksen seurauksena Agunimon kukistaa Murmukusmonin, ja Legendaariset Soturit voittavat Ornismonin, palauttaen rauhan maahan. Lost Island palaa Digimaailmaan ja sotaisat digimonit tekevät rauhan ja aloittavat jälleenrakentamisen. Kotemon syntyy uudelleen Digiegg-munana ja Bearmon ja Kotemon kohtaavat jälleen toisensa kyynelehtien ilosta.