Didier Mollard

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Didier Mollard vuonna 2010.

Didier Mollard (s. 4. joulukuuta 1969) on ranskalainen kilpauransa päättänyt mäkihyppääjä.

Mollardin paras sijoitus olympialaisissa on Albertvillen talviolympialaisten normaalimäen kilpailun kahdeksas tila, suurmäen kilpailussa hän oli vasta 40:s. Kaksi vuotta myöhemmin Mollard sijoittui Lillehammerin talviolympialaisissa kymmenenneksi suurmäessä ja oli normaalimäen kilpailussa 17:s. Lillehammerissa Mollard hyppäsi myös Ranskan joukkueessa joukkuemäen kilpailussa yhdessä Steve Delaupin, Nicolas Dessumin ja Nicolas Jean-Prostin kanssa. Ranskan joukkue sijoittui lopulta kilpailun kuudenneksi.

Falunissa järjestetyissä vuoden 1993 hiihdon maailmanmestaruuskilpailuissa Ranska sijoittui neljänneksi joukkuemäen kilpailussa joukkueella Mollard, Jerome Gay, Nicolas Jean-Prost ja Steve Delaup. Trondheimin maailmanmestaruuskilpailuissa 1997 Mollard sijoittui normaalimäessä kuudenneksi jäätyään vain 3,5 pistettä pronssimitalisti Andreas Goldbergeristä.

Mäkihypyn maailmancupin kokonaiskilpailussa Mollard oli parhaimmillaan seitsemäs kaudella 1992–1993. Osakilpailuiden palkintokorokepaikkoja hän saavutti yhteensä kuusi kappaletta.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä urheilijaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.