Crusader (pelisarja)

Kohteesta Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Crusader
Kehittäjä Origin Systems
Alusta MS-DOS, PlayStation
Ensijulkaisu Crusader: No Remorse (1995)
Viimeisin julkaisu Crusader: No Regret (1996)
Gamepad.svg
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Crusader on Origin Systemsin kehittämä pelisarja, johon julkaistiin kaksi peli 1990-luvun jälkipuolella. Pelisarjasta oli suunniteltu kolmiosaista, mutta kolmatta osaa ei koskaan tehty.

Juoni[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Pelit sijoittuvat tulevaisuuteen, jossa kaikki valta on siirtynyt superyhtiölle. (World Economic Consortium. WEC) WEC:n hirmuvaltaa vastustaa joukko kapinallisia, jotka kutsuvat itseään yksinkertaisesti nimellä "Resistance", Vastarinta.

Pelien päähahmo on hallituksen joukoista kapinallisten joukkoon loikannut eliittisotilas, jota kutsutaan nimellä "Silencer".

  • Crusader: No Remorse: Sijoittuu etupäässä Maahan, ja erillisissä tehtävissä käydään tuhoamassa WEC:n taktisia kohteita tehtaista varastoihin. Sankaria avustaa tukikohdasta käsin Vastarinnan tietokoneasijantuntija, joka avaa tarvittavat yhteydet hallituksen tietoverkkoon, ja ohjaa telesiirtimet oikeisiin osoitteisiin. Pelin lopussa selviää, että tukikohdassa on WEC:n vakooja, joka antaa tietoa hallinnolle, ja lopulta antaa tuhota tukikohdan. Lopputehtävissä siirrytään maata kiertävälle avaruusasemalle, joka tuhotaan.
  • Crusader: No Regret: Jatko-osa Crusader: No Remorselle . Pakokapseli, jolla sankarimme pakeni tuhoutuvalta avaruusasemalta poimitaan pelastusalukseen ja matka Kuun tukikohtaan jatkuu.
  • Sarjan kolmas, julkaisematta jäänyt Crusader: No Mercy oli tarkoitus olla päätös, jossa hyökätään suoraan hallinnon kimppuun.
Juonipaljastukset päättyvät tähän.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.