Clumsy Ninja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Clumsy Ninja
Kehittäjä NaturalMotion
Julkaisija NaturalMotion Games Ltd[1]
Jakelija Google Play ja App Store
Pelimoottori Euphoria[2]
Julkaistu WW 21. marraskuuta 2013
Lajityyppi Toimintaseikkailu
Alusta iOS
Jakelumuoto Digitaalinen lataus
Lisää peliartikkeleitaVideopelien teemasivulla

Clumsy Ninja on toimintaseikkailupeli, jonka julkaisi NaturalMotion Games Ltd vuonna 2013. Clumsy Ninja on ensimmäinen peli, mikä käyttää Euphoria-pelimoottoria (jota käyttää myös NaturalMotion). Peliä ladattiin sen julkaisuviikolla yli 10 miljoonaa kertaa.

Peli esiteltiin ensimmäisen kerran "joululomalla" 2012, mutta sen julkaisu lykkääntyi lähes vuodella. Se tuli ladattavaksi maailmanlaajuisesti AppStoreen 21. marraskuuta 2013. Julkaisun yhteydessä Clumsy Ninjasta tuli ensimmäinen pelisovellus, mistä on lisätty myös videotraileri App Storeen.

NaturalMotionin CEO Torsten Reil esitteli uuden "interaktiivisen lelun" nimeltään "Clumsy Ninja" samalla kun Apple iPhone 5 esiteltiin.[3]

Pelaaminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pelin pelattavuus keskittyy harjoittelevan ninjan ympärille, joka voi improvisoida hänen "ninjataitojaan". Pelaaja voi harjoittaa ninjaa tekemällä lukuisia aktiviteetteja kuten: leikkimällä piilosta, hyppimällä trampoliinilla, harjoittelemalla ilman nyrkkeilysäkkiä sekä monia muita aktiviteetteja. Kun ninja improvisoi taitojaan hän ansaitsee uusia vöitä. Toinen suuri osa peliä on matkusteleminen ympäri maailmaa ja suorittaa tehtäviä. Tekemällä niin pelaaja avaa uusia avusteita, joita voi käyttää myöhemmin ninjan harjoittamiseen.

Vastaanotto[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Peli sai pääosin positiivisia vastaanottoja, monien kehuessa sen vallankumouksellista teknologiaa. "Clumsy Ninja" on saanut App Storessa käyttäjiltä keskiarvoksi 4 ja ½ tähteä. Toucharcade antoi pelille arvosanaksi 4/5 sanoen: "NaturalMotion on luonut jotain hyvin vaikuttavaa ja he selvästi haluavat näytellä heidän pientä Ninjaa ja sitä mitä hän osaa tehdä".[4]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä videopeleihin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
Käännös suomeksi
Käännös suomeksi
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Clumsy Ninja